50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Merhaba ben de kilo vermek istiyorum arada bu başlığa da yazmıştım önce ama çok aktif değildi. Şu an 56 kiloyum 153 boyundayım ideal kilo 49 olmalı ama ben veremiyorum 3 gün sonra adet olacağım sanırım onun verdiği şişkinlikte var ama öğünlerim cok fazla ve bi türlü sınır koyamıyorum özellikle akşam atıştırmalarına. Gerçi kalori takibi yapıyorum günlük 1200 kalorinin üstüne çıkmıyorum bir haftadır ama ona rağmen gram azalma yok

Canım gel katıl bize,geçmişi boşver bugüne bakalım

Öyle yapalım kesinlikle. Ben de burdan gayretle şu öğünlerimi düzelteyim sporu ekledim 25 dk video var fitness onu yapıyorum iki gündür.
Tamam canım,her cuma bildirim yapıyoruz,başlangıç kilonu ve hedefini yaz. Şu fazlalıkları atalım artık yaza az kaldı.

Hoşgeldin aramıza. Düşmedigi dusmeyecegi anlamına gelmez. Muhakkak düşecek. Bize katil kilolar gitsin :)))

Bugünkü menüm
Sabah; 1 yumurta 1 pastirmayla.
Az süzme ve krem peynir, 4 zeytin, 2 ceri domates, yarım dilim tam buğday ekmegi, şekersiz az sutlu kahve.
Ara; 2 kayısı.
Akşam; 1 tabak ıspanak yemeği ve yoğurt.
Az dondurma, 5, 6 ceviz.

Ve 1700 adım stepper:))))

Selam kizlar..163 boyunda 48 kiloydum normalde.. Ama hamilelikte 62 kiloya kadar ciktim. Suan 53.7 kiloyum.4 ay oldu dogum yapali.sezaryan oldugu icin spor konusunda biraz kisitliyim malesef.. Bol bol yuruyus yapmaya calisiyorum. 48 olmasada 50 kiloya dusmeye calisiyorum ve onerilerinizi bekliyorum

Bugün sinirimden bozdum diyeti önüme geleni yedim hiç pişman değilim bu ne ya benim ki tam eziyet yani, 2 haftadır spordan ölüyorum pestilim çıkıyor gece 22.00 de uyuya kalıyorum yediğime dikkat ediyorum sonuç 300 gr toplamda
Ayyyyy bana sinir geldi

Seni cok iyi anliyorum.. dikkat edipte verememek cok kötü. Ne anlami var diyet yapmanim ozaman diyorsun.. sonuc görsek dahada motive olucaz hepimiz

Ne mutlu ben 52 yi görsem başka bir şey istemem diyorum ama insan kilo verdikçe bir kilo daha vereyim diye düşünüyor.Sen artık korumadasın. Kutlarım.
teşekkür ederim canım bu grupta çok güzel kilolar verdik hedefe ulaşmak mutluluğu paha biçilmez :) buradan herkes hedefe ulaşmış olarak ayrılacağından şüphem yok :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…