50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Günaydınlar herkese :) Bu saate kadar aldığım kalori hesapladım 734 olmuş. 2 saat kadarda pazarda yürüdüm iyi oldu zaten maksat alışveriş degil gezmekti. Birazdan yarım saatlik bir fitness videosu var onu yapacağım. Her ne kadar kiloda bişey göremesemde inatla yapayım bakalım.

Canım benim. Neden sinirlendin. Bak sana deneyimlerinden söylüyorum. Kilon kesin gidecek. Biraz daha sabırlı ol. Yaz ayında daha çok kalori yakiliyor hem. Sıkıldıginda buraya yaz. Motive olursun.

Harikasın canım. Ayakta durmak yürümek çok yaktiriyor zaten. Ben de ise gitmiştim. Sabah evde kahvaltı yaptım çıktım. Orada 1 ayran içtim sadece. Eve geldim. Ayaktaydim ben de. Somon yapacağım akşam.

Harikasın canım. Ayakta durmak yürümek çok yaktiriyor zaten. Ben de ise gitmiştim. Sabah evde kahvaltı yaptım çıktım. Orada 1 ayran içtim sadece. Eve geldim. Ayaktaydim ben de. Somon yapacağım akşam.

Ben akşam yemeğimi yedim saat 6 kuralına dikkat etsem iyi olacak :) Şu an tam 1196 kalori oldu gün içinde aldıklarım bugünü kapattım. Somon akşam yemeği için iyi kalorisi az oluyor. Günde iki öğün mü yapıyorsun ?

Kilom sabit kaçamaklarım olduğu halde artmadığına seviniyorum.Yoğunluktan ben spora vakit ayıramıyorum bu ara. Bugün temizlik yaptım.
Sabah gec kahvaltı yaptım suan acıktım.
Sabah menüm
2 dilim kepek ekmeği
1 yumurta sucuklu
1 kk peynir
4 zeytin
Şimdi de ton balıklı salata yiyeceğim.

Karanfil Tarçın çayımı içiyorum 6 dan sonra elim bişeylere gitsede almadım hadi bakalım:) Sırada gün içerisinde fazla tükettiğim karbonhidratları azaltıp proteinle yer değiştirmeye geldi. 3,5 dilim tam buğday 2 tane de ev yapımı poğaça tükettim cok fazla her ne kadar kalori hesabına göre aşmamış olsam da.

Canım geç kalktigim için mecbur iki öğün oluyor. Erken kalkarsam 3 yapıyorum.
Somon balığini herkese tavsiye ederim. Fırınin ızgarasına koyuyorum. Altına da tepsiyle şu koyuyorum. Fazla yağıni akitiyorum. Somon müthiş yağ yaktiriyor. Deneyimlerinden söylüyorum. Zaten bütün doktorlar söylüyor.

Canım diyet için biraz fazla bence de. Yarın daha dikkat edersen bence bugünü orantilamis olursun.

Bugünkü menüm;
Sabah; 1 yumurta pişirdim 1 pastirmayla, 4 zeytin, Az süzme peynir, 2 ceri domates, az sütle şekersiz kahve.
Ara; 1 ayran, yarım paket cubuk kraker.
Akşam; Fırında yağı suya akitilmis somon.
1, 2 parça turşu.

Selam kizlar
Bugun temizlik gunuydu cok yoruldum
Sabah
1 haslanmis yumurta
1 dilim ekmek
Suzme peynir
Domates salatalik
Siyah zeytin
Sekersiz cay

Ara findik badem fistik

Aksam 1 dilim ekmek
4 izgara kofte
Salata

[QUOTE="ruj22, post: 40985249, member: 147yagdugün sinirimden bozdum diyeti önüme geleni yedim hiç pişman değilim bu ne ya benim ki tam eziyet yani, 2 haftadır spordan ölüyorum pestilim çıkıyor gece 22.00 de uyuya kalıyorum yediğime dikkat ediyorum sonuç 300 gr toplamda
Ayyyyy bana sinir geldi[/QUOTE]

Canim moralini bozup diyeyi birakma sakin.yag yakiyorsundur spor yaptigin icin kasl artiyordur . kas orani fazla olan kisilerin metabolizmasi daha hizli oluyor demisti tv de bir doktor.
Bende uzun zaman 54 te takilip kalmistim bu aralar duraklama doneminden ciktim. Sende kisa zman sonra daha hizli kilo vereceksin bak. demistin dersiin.

Yogurt kürü 2. günümdeyim umarim yağlari yakar. Gerci gun icinde yedigim ogunler berbat ama adetime 2 3 gün kaldi duzene girer umarim

Canım az yemekten başka çaresi yok. Benim kurlere çok inancım yok açıkçası.

Zaten az yemeden hangi kürü uygularsan uygula çözüm olmaz. Ama bu yoğurt kırmızı biber ve limon suyuyla yapılan kür aklıma yattı sabah kalktıgımda midem rahat kalkıyorum iki gündür. Bugün 4 km yürüdüm birazdan fitness videosunu da yaparsam güzel olacak. Sabah kahvaltısı dışarı aceleyle çıktıgım için sade 1 simit yedim ara öğün kahve öğle 2 dilim beyaz peynir, sade pişirilmiş sucuk yağı alınmış 2 dilim tam buğday ekmek 1 küçük kase çilek.

Tebriler canimDarisi basimiza.

Nurgul_85 canım canım canimm...Şimdi gördüm. Çok sevindim. Azmeden derviş muradina erermiş. Darısı gulceandkeremsmom ve banaaa:))
canlarımm sizlerden kaçarı yok tabisii gitcek hemde çok kısa sürede çünkü aylardır epey yol katettik buralarda sizinde kara çok yakın artık.. ben bugün regl oldum adet şişkinliği de dahil 48 çıktıysam herhalde 47 bile olmuşumdur sanıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…