Ben de börek yapınca dayanamıyorum yiyorum en iyisi yapmamak ıspanaklı yumurta hem kalorisi az hem de daha sağlıklı hem kızım da yiyo1303 e cıktım kalori yok ya ben beceremiyorum bir türlüDikkat etmem lazım daha fazlaa.
öğle de de hem tavuk hem taze fasulye var bence öğle ve akşam ayrı yiyebilirdin :)1303 e cıktım kalori yok ya ben beceremiyorum bir türlüDikkat etmem lazım daha fazlaa.
Ne güzel ne güzel stepper a iyi alıştın sen ama en faydalısı yaa.1700 adım stepper tamamdır.
öğle de de hem tavuk hem taze fasulye var bence öğle ve akşam ayrı yiyebilirdin :)
Biliyorum yaaa 4 kilom resmen üstten gitti kalça basen duruyo benim de almam lazıııııım.Yarın tartı günü..Çok heyecanlıyım. Bakalım 50lileri görebilecek miyim. Yeni aldığım pantolon da düşüp duruyor.
Kızlar stepper alt taraf için çok yararlı. Tavsiye ediyorum. Resmen pantolonum bollasti.
Canım ilk zamanlarda benim de aciyordu. 500 adım bile atamiyordum. Şimdi yarım saatte 1700 adım atıyorum. Yanı bacaklar zamanla alisiyor. Ama çok yararlı emin ol.Ne güzel ne güzel stepper a iyi alıştın sen ama en faydalısı yaa.
Ben parkın çevresinde yürüyüş yapıyorum sabahları işe gelmeden park da benzer bir alet var.
2 dakika kadar yaptım da bacaklarımın içi dışı her yeri acıdı yaa..
Canım Decatlon var ya oradan aldım. Indirimdeydi. Eğer benim gibi alt tarafın kalınsa (Benim önceden kalindi) kesinlikle bunu al. Kadınlar kulübünde çok kullanan ve 1 hatta 2 beden incelen var. Bence bu yorumları oku motive olup hemen alırsın. Stepper kullananlar diye yaz bulursun.Biliyorum yaaa 4 kilom resmen üstten gitti kalça basen duruyo benim de almam lazıııııım.
Cansuxo nerelerdesin? Kötü bişey yok ya. Diyete devam ediyor musun? Bizi ihmal etme. Özledik.Kızlar iki haftadır nete giremiyordum.Ama zayıflamayı bırakmadım.Yarın tartı gününde yazarım kilomu.
Hemen baktım siteye ben hepsi burada dan bakıyodum burada mini stepper diyo daha küçük mü acaba.Canım Decatlon var ya oradan aldım. Indirimdeydi. Eğer benim gibi alt tarafın kalınsa (Benim önceden kalindi) kesinlikle bunu al. Kadınlar kulübünde çok kullanan ve 1 hatta 2 beden incelen var. Bence bu yorumları oku motive olup hemen alırsın. Stepper kullananlar diye yaz bulursun.
Bende esime dedim alalım diye internetten baktık beğenmedi onun yerine koşu bandı alalım diyo istemiyorum onu yer kaplar tasıncaz zaten diyeCanım Decatlon var ya oradan aldım. Indirimdeydi. Eğer benim gibi alt tarafın kalınsa (Benim önceden kalindi) kesinlikle bunu al. Kadınlar kulübünde çok kullanan ve 1 hatta 2 beden incelen var. Bence bu yorumları oku motive olup hemen alırsın. Stepper kullananlar diye yaz bulursun.
Bende baktım domyos mini stepper yazıyoHemen baktım siteye ben hepsi burada dan bakıyodum burada mini stepper diyo daha küçük mü acaba.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?