50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Selam kizlar bugun yediklerim

Sabah yesil cay yarim paket eti form kepekli biskuvi yedim
Saat 10 da nescafe capucino ictim 60 cal

Oglen nohut ve az bulgur pilavi ayran
Ara sekersiz ve sutsuz nescafe

Aksam

Dünkü menüm:
Sabah kahvaltımı 10 gibi yapmaya başladım artık 2 öğün yapıcaaam.
1 dilim çavdar ekmeği
2 kk peynir
1 domates
1 salatalık
Biraz yeşillik
4 zeytin

Saat 2 gibi 2 tane eti burçak

Akşam 6 da:
1 kepçe kuru fasulye
3 yemek kaşığı sebzeli bulgur pilavı
1 kaze dereotlu cacık

Tabii ki yürüyüşe devam
Sabah işe gelirken 30 dakika
İşten eve giderken 20 dakika
Evden işe gelirken 20 dakika
Akşam eve giderken 20 dakika
Akşam mekik aletinde yarım saat karın yarım saat de bacak hareketi yaptım.

Yarın tartı günü..Çok heyecanlıyım. Bakalım 50lileri görebilecek miyim. Yeni aldığım pantolon da düşüp duruyor.
Kızlar stepper alt taraf için çok yararlı. Tavsiye ediyorum. Resmen pantolonum bollasti.

Biliyorum yaaa 4 kilom resmen üstten gitti kalça basen duruyo benim de almam lazıııııım.

Canım ilk zamanlarda benim de aciyordu. 500 adım bile atamiyordum. Şimdi yarım saatte 1700 adım atıyorum. Yanı bacaklar zamanla alisiyor. Ama çok yararlı emin ol.

Biliyorum yaaa 4 kilom resmen üstten gitti kalça basen duruyo benim de almam lazıııııım.
Canım Decatlon var ya oradan aldım. Indirimdeydi. Eğer benim gibi alt tarafın kalınsa (Benim önceden kalindi) kesinlikle bunu al. Kadınlar kulübünde çok kullanan ve 1 hatta 2 beden incelen var. Bence bu yorumları oku motive olup hemen alırsın. Stepper kullananlar diye yaz bulursun.

Hemen baktım siteye ben hepsi burada dan bakıyodum burada mini stepper diyo daha küçük mü acaba.

Bende esime dedim alalım diye internetten baktık beğenmedi onun yerine koşu bandı alalım diyo istemiyorum onu yer kaplar tasıncaz zaten diye

Bugünkü menüm
7 gibi
Sütle 3 burcak
10 da
4 badem 3 çekirdekli kuru üzüm
Sekersiz çay
12 de
1 haslanmıs yumurta
2 küp peynir
5 zeytin
2 etimek
3 te
Bir muz
4.30
Bir dilim yoğurtlu havuclu patates salatası
Suan taze fasülye yapıyorum pişmekte aksam için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…