50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Bende esime dedim alalım diye internetten baktık beğenmedi onun yerine koşu bandı alalım diyo istemiyorum onu yer kaplar tasıncaz zaten diye
Canım bildiğim kadariyla eğer üst katta oturuyorsan sanırım ses yapıyor. Ama emin değilim sadece duydum:))
Bisiklet daha faydalı koşu bandından alırsanız bence bisiklet alın.

Cansuxo nerelerdesin? Kötü bişey yok ya. Diyete devam ediyor musun? Bizi ihmal etme. Özledik.
kötü bişey yok canım.bende sizi özledim. netle ilgili sıkıntı yaşadım o yüzden anca evde girebiliyorum nete evdekinde de sorun çıktı. Zayıflamaya devam tabiki yarın yazarım kilomu sürprizi kaçmasın :)

Woww harikasın. Kendi başına diyete devam etmişsin. Azim örneğisin. Yarın senin kilona özel bakacağım merak ettim. :)))

Bende esime dedim alalım diye internetten baktık beğenmedi onun yerine koşu bandı alalım diyo istemiyorum onu yer kaplar tasıncaz zaten diye
Koşu bandı da bizde de var.Bence hiç gerek yok.Evde o iş bu iş derken yürünmüyor.Bir de ben sıkılıyorum ama eşim seviyor.Stepper seneler önce almıştım.Alt bölge için güzel alet.Esenbike de iyi yapıyor maşallah.Çünkü zorluyor.

Eğer eve spor aleti almak istiyorsan epliktik bisiklet al.Bütün vücudu çalıştırıyor.Spor hocası da tavsiye etmişti.

Maşallah hepiniz dikkatli gidiyorsunuz.Ben dün Balıkesire gittim .Yiğenimin kep töreni vardı.Bugün de küçük oğlumun sınıfı ile oyun alanına götürdük.Yarında hayvanat bahçesine gidilecek.Bakalım sabah çıkmadan tartılayım.

1169 kaloriyle günü kapattım bakalım. Hala bekliyorum hasta olmayı olacak gibi görünmüyorum resmen huzursuzluk yaptı bende günü şaşmazdı haayırlısı bakalım. bikem55 stepper güzel görünüyor yerde kaplamıyor mantıklı geldi bana bende bi bakayım.

Canım farklı renkleri de var. Küçücük, istediğin yere koyabilirsin.

Bugünkü menüm;
Sabah; Kahvaltıya gittik. Karışık bir tabak yaptım ama yarısını bile yiyemedim. Yumurta, zeytin, peynir yedim. Çay ictim.
Ara; Latte (Evde makinam var. Onda yapıyorum. 90 kalori), 2, 3 tane ceviz.
Akşam; 1 biber, 1 kabak dolması ve yoğurt.
Az sutlu şekersiz kahve ve 1 parca bitter.
Birazdan stepper:)))

Evet canım bisikleti ben de öneriyorum. Çok yararını gördüm.

Ben yürüyüş bandını 5 yıl önce aldım bekarken sabah akşam yürüyodum sürekli çok iyiydi.
Sonra bu eve taşındık daha ilk yürümem de evin sigortasını attırtı. Elektrikçi ancak yapabildi arızayı.
Evet bir de ses yapıyo eşim kızım uyurken yapıyim desem hızlı yürüyünce pat pat ses çıkıyo.
Diyeceğim hiç kullanamadım 3 yıldır. Bisiklet te pahalı bence. Stepper fiyatına göre gerçekten yararlı bir alet.

Dünkü menümü paylaşıyim:
Sabah:
1 Dilim çavdar ekmeği
1 dilim peynir
5 zeytin
Öğle:
1 kase tarhana çorbası
Ara:
2 tane eti burçak
Akşam:
3 yk sebzeli bulgur pilavı
3 yk kuru fasulye
dereotlu cacık

İşe gidip gelirken aralıklı da olsa 30+20+20+20=90 dk yürümüşüm.
Bu arada 3 gündür squat hareketi var ya çömelim kalkma onu yapıyorum.
50 ile başladım 55-60 arttırıyorum tabii bu en az yaptığım rakam :)

Günaydın kızlar,

geçen hafta cok dikkat etmeme ragmen +500 alıp moralim bozulmuştu, ben de biraz gevşetmiştim diyeti.
Ama bu sabah baktım ki eski kiloma geri dönmüşüm. 54.5'im yani şu anda. Herhalde geçen hafta bir şişlik oldu vucudumda. O zaman moral yerine geldiğine göre diyete devam :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…