Canım bildiğim kadariyla eğer üst katta oturuyorsan sanırım ses yapıyor. Ama emin değilim sadece duydum:))Bende esime dedim alalım diye internetten baktık beğenmedi onun yerine koşu bandı alalım diyo istemiyorum onu yer kaplar tasıncaz zaten diye
kötü bişey yok canım.bende sizi özledim. netle ilgili sıkıntı yaşadım o yüzden anca evde girebiliyorum nete evdekinde de sorun çıktı. Zayıflamaya devam tabiki yarın yazarım kilomu sürprizi kaçmasın :)Cansuxo nerelerdesin? Kötü bişey yok ya. Diyete devam ediyor musun? Bizi ihmal etme. Özledik.
Woww harikasın. Kendi başına diyete devam etmişsin. Azim örneğisin. Yarın senin kilona özel bakacağım merak ettim. :)))kötü bişey yok canım.bende sizi özledim. netle ilgili sıkıntı yaşadım o yüzden anca evde girebiliyorum nete evdekinde de sorun çıktı. Zayıflamaya devam tabiki yarın yazarım kilomu sürprizi kaçmasın :)
Sizde harikasınız :) Hiç yılmadan aynı azimle devam ediyosunuz.Biraz da mecburi yoksa hesabını sorardınız bana :)Woww harikasın. Kendi başına diyete devam etmişsin. Azim örneğisin. Yarın senin kilona özel bakacağım merak ettim. :)))
Koşu bandı da bizde de var.Bence hiç gerek yok.Evde o iş bu iş derken yürünmüyor.Bir de ben sıkılıyorum ama eşim seviyor.Stepper seneler önce almıştım.Alt bölge için güzel alet.Esenbike de iyi yapıyor maşallah.Çünkü zorluyor.Bende esime dedim alalım diye internetten baktık beğenmedi onun yerine koşu bandı alalım diyo istemiyorum onu yer kaplar tasıncaz zaten diye
Canım farklı renkleri de var. Küçücük, istediğin yere koyabilirsin.1169 kaloriyle günü kapattım bakalım. Hala bekliyorum hasta olmayı olacak gibi görünmüyorum resmen huzursuzluk yaptı bende günü şaşmazdı haayırlısı bakalım.bikem55 stepper güzel görünüyor yerde kaplamıyor mantıklı geldi bana bende bi bakayım.
Evet canım bisikleti ben de öneriyorum. Çok yararını gördüm.Koşu bandı da bizde de var.Bence hiç gerek yok.Evde o iş bu iş derken yürünmüyor.Bir de ben sıkılıyorum ama eşim seviyor.Stepper seneler önce almıştım.Alt bölge için güzel alet.Esenbike de iyi yapıyor maşallah.Çünkü zorluyor.
Eğer eve spor aleti almak istiyorsan epliktik bisiklet al.Bütün vücudu çalıştırıyor.Spor hocası da tavsiye etmişti.
Bende esime dedim alalım diye internetten baktık beğenmedi onun yerine koşu bandı alalım diyo istemiyorum onu yer kaplar tasıncaz zaten diye[/QUOTE
Ben yürüyüş bandını 5 yıl önce aldım bekarken sabah akşam yürüyodum sürekli çok iyiydi.
Sonra bu eve taşındık daha ilk yürümem de evin sigortasını attırtı. Elektrikçi ancak yapabildi arızayı.
Evet bir de ses yapıyo eşim kızım uyurken yapıyim desem hızlı yürüyünce pat pat ses çıkıyo.
Diyeceğim hiç kullanamadım 3 yıldır. Bisiklet te pahalı bence. Stepper fiyatına göre gerçekten yararlı bir alet.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?