50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Ah canım herkesin derdi farklı. Benim. De 6 aydır bebeğim olmuyor. 4 yıllık evliyim. Bebek yapmaya karar verdik. 6 aydır korunmuyorum ama olmadı. Doktor hiçbir sorun yok dedi. Stres yapıyorum herhalde.

Canım zaten erken yemissin. yakmissindir bence. Takma kafana.

Bugünkü menüm
Sabah; 1 paket cubuk kraker (150 kalori-Herkes sandviç yedi. Azmettim ve yemedim.)
Şekersiz sütlü kahve.
Oglen; Yarım simit
Şekersiz sütlü kahve.
Akşam; Izgara levrek.

Isteydim çok yoruldum. Yoldayım eve dönüyorum. Eve gidince light kola icecegim.

Ah canım herkesin derdi farklı. Benim. De 6 aydır bebeğim olmuyor. 4 yıllık evliyim. Bebek yapmaya karar verdik. 6 aydır korunmuyorum ama olmadı. Doktor hiçbir sorun yok dedi. Stres yapıyorum herhalde.
6 ay için endişelenme bence canım,evli değilim pek anlamasam da 6 ay erken, yazın daha iyi olur bence havalar ısındıkca hormonal üretimler artıyor canım.

Kızlar desteğiniz için teşekkürler, sağolun ama ben artık çok yoruldum.kafaya taktıkça başaramadım sanırım bir bozdum bir yaptım zaten troidler çalışmıyor derken sıkıldım. Dikkat etmeye çalışıcam ama kendimi de boğmayacağım gene buralardayım ama diyetteyim psikolojisinde olmayacağım
Nurgul_85 canım tebrikler ama özletme kendini

Diyetarkadasim sitesinden hesaplıyorum günlük yiyeceklerimin kalorisini siteye göre 1 buçuk kilodan fazla vermiş olmam lazım ama bu sabahta tartıldım 56 gene ya milim gram oynamıyorum hasta olmam an meselesi ondan mı acaba diyorum.

Ondandır canım kesinlikle hem de sabit kalıyorsan sevin yani normalde artar bir de.

Sitenin adını hatırlayamamıştım iyi hatırlattın canım ben de ordan takip ediyordum

Evet çok güzel bir site sürekli giriyorum yedigim anda kalorileri görünce arada abur cuburu azalttım yok degil ama önceye göre gayet iyi öğünler.
Aynen ama tam olarak ordaki gibi birebir kilo verilmiyor yine de etkili,ne yediğini görüyorsun.

Kızlar ben günde tahmini 1000'i geçmiyorum. Baştan beri böyle kilo verdim. Tavsiye ederim. Spor yapınca da zaten daha da fazla yakiliyor kilolar ve kilo veriliyor.

Kızlar ben günde tahmini 1000'i geçmiyorum. Baştan beri böyle kilo verdim. Tavsiye ederim. Spor yapınca da zaten daha da fazla yakiliyor kilolar ve kilo veriliyor.

1000 e düşemedim bir türlü 1200 de kaldım aslında iyi olur düşülse. Spor yapıyorum hafifte olsa.

Gulferen nerdesin kaç gündür yazmamışsın,kaçamak kokuları seziyorum

Oğullarımın pikniği vardı,regl üzeri iyice coştum yazmak istemedim.Yakaladın beni.

Ben de regl olacağım zaman yani geçen pazartesi 61.80 dim.
Bugün sabah tartıldım hafta sonu hareketsiz olmama ve çok dikkat edememe rağmen 59.90 çıktım.
Sen eminim 56 lardasın :)

Senin adına sevindim.56 olacağımı sanmıyorum ama 57 yi görsem yeter bana.

2 yıldır hiç test yaptırmadım. Diyetisyene de gidemedim iş güç çocuk derken. Bilmiyorum ki ama önce bir problemim yoktu.

İki sene çok olmuş.Bence tahlil yaptırman lazım.

Ağzından bal damliyor canım. Allah razı olsun. Böyle olunca motive oluyorum. Bu gece de çalışmalara devam:)))
esenbike ikinci oğlum olmadan miyon ameliyatı olmuştum.Tamda bebeğin tutunacağı yer ameliyatlıydı.Doktorum sabırlı olmam gerektiğini söylüyordu.Her ay yumurtlama tarihini hesaplıyordum ve ağrılı olur yumurtlama dönemim de o haftayı hiç es geçmezdim.Ve hemen ayağa kalma canım.Üç ay olmadı ben artık olmayacak diye düşünmeye başladım.Başka bir doktora daha gittim.Yaşlı bir doktordu muayeneden sonra hiç bir sıkıntı yok yumurtaların iyi yakında hamile kalırsın dedi ve iki ay sonra mucize bebişime hamile kaldım.Sonrasında da bir sürü sıkıntım oldu ama şükür oğlum 4 yaşında.Umudunu kaybetme ve yumurtlama dönemlerini çok iyi değerlendir canım.

Bir de her ay reglim 2-3 gün leri atmaya başladı.Bu da hamile kalacağına işaretmiş.İki-üç gün geçince hamileyim diyordum.Açık açık her şeyi yazdım kusura bakmayın lütfen.

Sabah
sütlü neskahve
3 çikolatalı eti burçak

Öğle
Lorlu yumurta ( loru kendim yaptım)
Çay

Ara
5 kiraz-5 çilek-5 erik
4 kaşık yoğurt

Akşam
Şehriye çorbası
yoğurt

İp atlama 30 saniye
Dumbell squat
Dumbell chest press
Dumbell row
Dumbell lunges
Dumbell shoulder press
Dumbell curl
Dumbell deadlift
İp atlama 30 saniye

12 set 2 tekrar yaptım.

Ay canım ne kusuru. Düşünüp, değer verip bu kadar bilgiyi benim için yazman o kadar mutlu etti ki beni. Çok teşekkür ederim sana ilgin için.
Benim de 2, 3 gün ileri atıyor 2, 3 aydır hamileyim saniyorum. Tek tesellim ne biliyor musun dayımin oğlunun eşinde çikolata kisti var. Normal yolla 2 yıldır olmadı. 2 tüp bebek denemesi yaptılar o da olmadı.
Çok şükür bir rahatsizligim yok. Eşim de kalp doktoru. Herşeyi akışına bırak diyor. Konu açınca kızıyor. O yüzden sizle paylaşma isteği duydum. Belki de yumurtlama gününü tutturamiyorum. Eşime rica ettim bu ay hassas ol diye. 10 gün nöbetçi evde olmuyor. Bu ay yogunlastirdik:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…