Nerden hesaplıyorsun canım kalorilerini eskiden bi sitei kullanıyordum ama şimdi bulamadım yaKızlar kaç kalorilik diyet yapıyorsunuz ben kararsız kaldım 1000 mi 1200 mü yapsam diye1000 e uyamadım acıkma filan oluyor 1200 de tam ama bilmiyorum.
Ah canım herkesin derdi farklı. Benim. De 6 aydır bebeğim olmuyor. 4 yıllık evliyim. Bebek yapmaya karar verdik. 6 aydır korunmuyorum ama olmadı. Doktor hiçbir sorun yok dedi. Stres yapıyorum herhalde.Ne güzel yaa öyle hesap kitap yapmadan saatlerce gezmeyi özledim :)
Kızımın uyku saati kızımın yemek saati derken bazen hafta sonları 2 gün evden bile çıkamıyorum.
Birlikte çıkarsak da en fazla 1 saat alışveriş sonra dönüyoruz
Canım zaten erken yemissin. yakmissindir bence. Takma kafana.selam kızlar
bugün yediklerim
sabah
1 dilim ekmek
1 haşlanmış yumurta
5 siyah zeytin
1 kk kadar süzme peynir
öğlen kuru fasulye 1 yemek kaşığı pilav turşu
Saat 4 te sucuklu tost ayran.
arkadaşlarımla parka gittik hep birlikte tost yedik.Tost diyete uygun değil ama zayıfsın zaten ye bişey olmaz lafları olmaması için yedim. Telafi ederim nasılsa.
bugün başka birşey yemem artık.
6 ay için endişelenme bence canım,evli değilim pek anlamasam da 6 ay erken, yazın daha iyi olur bence havalar ısındıkca hormonal üretimler artıyor canım.Ah canım herkesin derdi farklı. Benim. De 6 aydır bebeğim olmuyor. 4 yıllık evliyim. Bebek yapmaya karar verdik. 6 aydır korunmuyorum ama olmadı. Doktor hiçbir sorun yok dedi. Stres yapıyorum herhalde.
Ağzından bal damliyor canım. Allah razı olsun. Böyle olunca motive oluyorum. Bu gece de çalışmalara devam:)))6 ay için endişelenme bence canım,evli değilim pek anlamasam da 6 ay erken, yazın daha iyi olur bence havalar ısındıkca hormonal üretimler artıyor canım.
Kızlar desteğiniz için teşekkürler, sağolun ama ben artık çok yoruldum.kafaya taktıkça başaramadım sanırım bir bozdum bir yaptım zaten troidler çalışmıyor derken sıkıldım. Dikkat etmeye çalışıcam ama kendimi de boğmayacağım gene buralardayım ama diyetteyim psikolojisinde olmayacağımCanım benim. Neden sinirlendin. Bak sana deneyimlerinden söylüyorum. Kilon kesin gidecek. Biraz daha sabırlı ol. Yaz ayında daha çok kalori yakiliyor hem. Sıkıldıginda buraya yaz. Motive olursun.[/QUOT
[QUOTE="ruj22, post: 40985249, member: 147yagdugün sinirimden bozdum diyeti önüme geleni yedim hiç pişman değilim bu ne ya benim ki tam eziyet yani, 2 haftadır spordan ölüyorum pestilim çıkıyor gece 22.00 de uyuya kalıyorum yediğime dikkat ediyorum sonuç 300 gr toplamda
Ayyyyy bana sinir geldi
Canim moralini bozup diyeyi birakma sakin.yag yakiyorsundur spor yaptigin icin kasl artiyordur . kas orani fazla olan kisilerin metabolizmasi daha hizli oluyor demisti tv de bir doktor.
Bende uzun zaman 54 te takilip kalmistim bu aralar duraklama doneminden ciktim. Sende kisa zman sonra daha hizli kilo vereceksin bak. demistin dersiin.
Nerden hesaplıyorsun canım kalorilerini eskiden bi sitei kullanıyordum ama şimdi bulamadım ya
http://www.kalori.biz/gunluk-kalori-ihtiyaci-hesabi.html bak burdan haftalık olarak 1 kilo vermek için harcaman gereken miktarı hesaplayabilirsino
Ondandır canım kesinlikle hem de sabit kalıyorsan sevin yani normalde artar bir de.Diyetarkadasim sitesinden hesaplıyorum günlük yiyeceklerimin kalorisini siteye göre 1 buçuk kilodan fazla vermiş olmam lazım ama bu sabahta tartıldım 56 gene ya milim gram oynamıyorum hasta olmam an meselesi ondan mı acaba diyorum.
Sitenin adını hatırlayamamıştım iyi hatırlattın canım ben de ordan takip ediyordumDiyetarkadasim sitesinden hesaplıyorum günlük yiyeceklerimin kalorisini siteye göre 1 buçuk kilodan fazla vermiş olmam lazım ama bu sabahta tartıldım 56 gene ya milim gram oynamıyorum hasta olmam an meselesi ondan mı acaba diyorum.
Sitenin adını hatırlayamamıştım iyi hatırlattın canım ben de ordan takip ediyordum
Aynen ama tam olarak ordaki gibi birebir kilo verilmiyor yine de etkili,ne yediğini görüyorsun.Evet çok güzel bir site sürekli giriyorum yedigim anda kalorileri görünce arada abur cuburu azalttım yok degil ama önceye göre gayet iyi öğünler.
Kızlar ben günde tahmini 1000'i geçmiyorum. Baştan beri böyle kilo verdim. Tavsiye ederim. Spor yapınca da zaten daha da fazla yakiliyor kilolar ve kilo veriliyor.
Gulferen nerdesin kaç gündür yazmamışsın,kaçamak kokuları seziyorum
Ben de regl olacağım zaman yani geçen pazartesi 61.80 dim.
Bugün sabah tartıldım hafta sonu hareketsiz olmama ve çok dikkat edememe rağmen 59.90 çıktım.
Sen eminim 56 lardasın :)
2 yıldır hiç test yaptırmadım. Diyetisyene de gidemedim iş güç çocuk derken. Bilmiyorum ki ama önce bir problemim yoktu.
esenbike ikinci oğlum olmadan miyon ameliyatı olmuştum.Tamda bebeğin tutunacağı yer ameliyatlıydı.Doktorum sabırlı olmam gerektiğini söylüyordu.Her ay yumurtlama tarihini hesaplıyordum ve ağrılı olur yumurtlama dönemim de o haftayı hiç es geçmezdim.Ve hemen ayağa kalma canım.Üç ay olmadı ben artık olmayacak diye düşünmeye başladım.Başka bir doktora daha gittim.Yaşlı bir doktordu muayeneden sonra hiç bir sıkıntı yok yumurtaların iyi yakında hamile kalırsın dedi ve iki ay sonra mucize bebişime hamile kaldım.Sonrasında da bir sürü sıkıntım oldu ama şükür oğlum 4 yaşında.Umudunu kaybetme ve yumurtlama dönemlerini çok iyi değerlendir canım.Ağzından bal damliyor canım. Allah razı olsun. Böyle olunca motive oluyorum. Bu gece de çalışmalara devam:)))
Olsun ya sıkkıntı yok iyi etmişssin,ama bırakmak yokOğullarımın pikniği vardı,regl üzeri iyice coştum yazmak istemedim.Yakaladın beni.
Senin adına sevindim.56 olacağımı sanmıyorum ama 57 yi görsem yeter bana.
İki sene çok olmuş.Bence tahlil yaptırman lazım.
Ay canım ne kusuru. Düşünüp, değer verip bu kadar bilgiyi benim için yazman o kadar mutlu etti ki beni. Çok teşekkür ederim sana ilgin için.esenbike ikinci oğlum olmadan miyon ameliyatı olmuştum.Tamda bebeğin tutunacağı yer ameliyatlıydı.Doktorum sabırlı olmam gerektiğini söylüyordu.Her ay yumurtlama tarihini hesaplıyordum ve ağrılı olur yumurtlama dönemim de o haftayı hiç es geçmezdim.Ve hemen ayağa kalma canım.Üç ay olmadı ben artık olmayacak diye düşünmeye başladım.Başka bir doktora daha gittim.Yaşlı bir doktordu muayeneden sonra hiç bir sıkıntı yok yumurtaların iyi yakında hamile kalırsın dedi ve iki ay sonra mucize bebişime hamile kaldım.Sonrasında da bir sürü sıkıntım oldu ama şükür oğlum 4 yaşında.Umudunu kaybetme ve yumurtlama dönemlerini çok iyi değerlendir canım.
Bir de her ay reglim 2-3 gün leri atmaya başladı.Bu da hamile kalacağına işaretmiş.İki-üç gün geçince hamileyim diyordum.Açık açık her şeyi yazdım kusura bakmayın lütfen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?