Canım kutlarım:))) Çok sevindim:)))Gunaysin kizlar
Bu hafta moraller yerine gelir herkesin yuzu guler insallah
Gen hafta 53.2
Bu hafta 52.4
Oooo süpersin. Özellikle baktım senin kilona tebrik ediyorum:))KİLO BİLDİRİMİ
2 HAFTA ÖNCEKİ KİLO: 52.2 (bildirim yapamamıştım)
GÜNCEL KİLO : 51.0
FARK : 1.200
hedefe 1 kilo kaldı ama ulaşınca yeni hedef 48 olacak:)
teşekkürler :)Oooo süpersin. Özellikle baktım senin kilona tebrik ediyorum:))
Sen de süpersin ne güzell gitmiş yine 600 gram.Başlangıç kilom; 59.700
Geçen hafta; 51.300
Bu hafta; 50.700
Fark; -600)) Yuppi. Artık 50lerdeyim.
Unutmadan sabah tartıldım 60.00 ı gördüm. Sonu da sıfırlandı çok şükür.
Akşam ki kuru fasulye ve bulgur pilavına rağmen : )
[QUOTE="esenbike, post: 41070203, member: 329kaldi]Başlangıç kilom; 59.700
Geçen hafta; 51.300
Bu hafta; 50.700
Fark; -600)) Yuppi. Artık 50lerdeyim.
Canım inan bu hafta perşembeden beri toplamda 7 gün free yapmadım, fazla kaçırmadim ve spor yaptim. Geceleri açlıktan uyuyamadigim oldu. Sanırım ondan gitti:)))Sen de süpersin ne güzell gitmiş yine 600 gram.
Canim 1 gunden birsey olmaz bu hafta tost yedigimde oldu ama erken satte yedigim icin bu hafta -800 grdayimCanım inan bu hafta perşembeden beri toplamda 7 gün free yapmadım, fazla kaçırmadim ve spor yaptim. Geceleri açlıktan uyuyamadigim oldu. Sanırım ondan gitti:)))
Canım su anki hedefinde 50 yazıyor onu değişmedim,50 ye ulaşınca hedefi 48 yapcaksın sanırım dimi.KİLO BİLDİRİMİ
2 HAFTA ÖNCEKİ KİLO: 52.2 (bildirim yapamamıştım)
GÜNCEL KİLO : 51.0
FARK : 1.200
hedefe 1 kilo kaldı ama ulaşınca yeni hedef 48 olacak:)
Evet yaa Pazartesi 59.90 ı da görmüştüm 2 ay daha pes etmek yok.Deniz tebrik ediyorum. Ben tam 59.700 ile başladım
bugün itibariyle 50leri gördüm. Azmin sonu zaferdir. Ha gayret.
O zaman menülerine bir daha bakıyim :)Canım inan bu hafta perşembeden beri toplamda 7 gün free yapmadım, fazla kaçırmadim ve spor yaptim. Geceleri açlıktan uyuyamadigim oldu. Sanırım ondan gitti:)))
Darısı hepimizin başına hele 60 lardan misafir olarak gelen benim.Maşallah herkesi tebrik ediyorum. Moraller iyi keyifler yerinde:)
Geçen hafta 2 haftadır kilom sabitti
50.2
Bu hafta
49.7
Fark
-500
50 den sonra zor gidiyor bakalım hedef 48. Göbek tam dümdüz diyemem ama alt kısım az kaldı suan basenler biraz gözüme batıyor. Onun dısında herşey süper bi de ben göğüslerden şikayetçiydim. Ordanda küçülme var 2 cm doğum kontrol hapını bıraktım bu ay onunda etkisi olur mu bilmem.
Canım inşallah. Yarın eşime gözleme yapacağım ben de yerim:))) Herhalde 1 günden bişey olmaz:)))[/QUOTE]Canim cok sevindim 50 leri gormene hedefe az kaldi en fazla 2 hafta sona hedefe ulasmis olursun
Canım inşallah. Yarın eşime gözleme yapacağım ben de yerim:))) Herhalde 1 günden bişey olmaz:)))
Canım benim boy 1.58-1.60 kesin bilmiyorum:))Evet yaa Pazartesi 59.90 ı da görmüştüm 2 ay daha pes etmek yok.
Hele sen o boyla 50 lerdeysen benim kesin 49 olmam lazıııım :) Boyum 1.53.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?