Ne demek paylaşmak için buradayız.Tarih ileri atmaya başlamış inşallah güzel haberi alacağız.İnternetten yumurtlama tarihini hesaplayabilirsin.Bol şansAy canım ne kusuru. Düşünüp, değer verip bu kadar bilgiyi benim için yazman o kadar mutlu etti ki beni. Çok teşekkür ederim sana ilgin için.
Benim de 2, 3 gün ileri atıyor 2, 3 aydır hamileyim saniyorum. Tek tesellim ne biliyor musun dayımin oğlunun eşinde çikolata kisti var. Normal yolla 2 yıldır olmadı. 2 tüp bebek denemesi yaptılar o da olmadı.
Çok şükür bir rahatsizligim yok. Eşim de kalp doktoru. Herşeyi akışına bırak diyor. Konu açınca kızıyor. O yüzden sizle paylaşma isteği duydum. Belki de yumurtlama gününü tutturamiyorum. Eşime rica ettim bu ay hassas ol diye. 10 gün nöbetçi evde olmuyor. Bu ay yogunlastirdik:)))
Ay canım ne kusuru. Düşünüp, değer verip bu kadar bilgiyi benim için yazman o kadar mutlu etti ki beni. Çok teşekkür ederim sana ilgin için.
Benim de 2, 3 gün ileri atıyor 2, 3 aydır hamileyim saniyorum. Tek tesellim ne biliyor musun dayımin oğlunun eşinde çikolata kisti var. Normal yolla 2 yıldır olmadı. 2 tüp bebek denemesi yaptılar o da olmadı.
Çok şükür bir rahatsizligim yok. Eşim de kalp doktoru. Herşeyi akışına bırak diyor. Konu açınca kızıyor. O yüzden sizle paylaşma isteği duydum. Belki de yumurtlama gününü tutturamiyorum. Eşime rica ettim bu ay hassas ol diye. 10 gün nöbetçi evde olmuyor. Bu ay yogunlastirdik:)))
Ay canım ne kusuru. Düşünüp, değer verip bu kadar bilgiyi benim için yazman o kadar mutlu etti ki beni. Çok teşekkür ederim sana ilgin için.
Sen de mi bebek istiyorsun?İki tane bebiş haberi alacağız inşallah.C
Canım bu ay birlikte hamile olacağız inşallah. Birlikte kilo verdik birlikte hamile olup bebislerimizi büyütecegiz.
Sen de mi bebek istiyorsun?İki tane bebiş haberi alacağız inşallah.
Canım inşallah. Unutmak en iyisi. Bakalım ben becerebilecek miyim. Zaten hiç düşünmeyen, beklemeyenlerin hemen oluyor. Akışına bırakmak lazım. Deneyeceğim inşallah:)) Çok sagolun canlar.Sorununu okuyunca aklıma lisede ve üniversitede en samimi arkadaşım geldi. O evlendi ve bir sene beklediler çocuk olmadı tabi doktora gittiler hiç sorun yok ama stres yaptığı için sanırım olmadı. Sonra artık akışına bıraktı çok şükür hamile kaldı bir oğlu oldu senin durumunda böyle sanırım hem 6 ay çok erken bir süre hayırlısı olsun de evliliğinin tadını çıkar cicim aylarınız daha bitmemiştir :)
Ay canım bakarsın beraber hamile kalırız. Ne güzel olur. Hem sen deneyimlisin. Senden öğrenecek çok şeyim var:))Evet bende istiyorum.
Bence de stres yapıyosun. 4 yıl korunduktan sonra vücudun kendine gelmesi lazım. Biraz zaman ver kendine rahat ol.Ah canım herkesin derdi farklı. Benim. De 6 aydır bebeğim olmuyor. 4 yıllık evliyim. Bebek yapmaya karar verdik. 6 aydır korunmuyorum ama olmadı. Doktor hiçbir sorun yok dedi. Stres yapıyorum herhalde.
Evet maalesef erkekler bu konuları konuşmayı sevmiyo. Benim eşimde çocuk çocuk diye diye başımın etini yiyodu. Ama konuşunca da sessiz kalıyodu. Her zaman olabilir diye düşünüyolar galiba ama öyle olmuyo. Oysa 5 günlük bir süreçte olup bitiyo. Değerlendirmek lazım.Ay canım ne kusuru. Düşünüp, değer verip bu kadar bilgiyi benim için yazman o kadar mutlu etti ki beni. Çok teşekkür ederim sana ilgin için.
Kızlar desteğiniz için teşekkürler, sağolun ama ben artık çok yoruldum.kafaya taktıkça başaramadım sanırım bir bozdum bir yaptım zaten troidler çalışmıyor derken sıkıldım. Dikkat etmeye çalışıcam ama kendimi de boğmayacağım gene buralardayım ama diyetteyim psikolojisinde olmayacağım
@Nurgul_85 canım tebrikler ama özletme kendini
inşallah beraber hamile oluruz sana yardımcı olmaya çalışırımAy canım bakarsın beraber hamile kalırız. Ne güzel olur. Hem sen deneyimlisin. Senden öğrenecek çok şeyim var:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?