50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Ne demek paylaşmak için buradayız.Tarih ileri atmaya başlamış inşallah güzel haberi alacağız.İnternetten yumurtlama tarihini hesaplayabilirsin.Bol şans

Bugünkü menüm
Sabah; Yarım simit, az süzme peynir, 1 pastırma, 4 zeytin, domates, biber.
Ara; Az sutlu şekersiz kahve.
1 dondurma (75 kalori)
Akşam; Az kavurma, 2, 3 dilim fırında patates, az salata, 2 kasik yogurt.

Ve 1700 adım stepper. (30 dakika)

Sorununu okuyunca aklıma lisede ve üniversitede en samimi arkadaşım geldi. O evlendi ve bir sene beklediler çocuk olmadı tabi doktora gittiler hiç sorun yok ama stres yaptığı için sanırım olmadı. Sonra artık akışına bıraktı çok şükür hamile kaldı bir oğlu oldu senin durumunda böyle sanırım hem 6 ay çok erken bir süre hayırlısı olsun de evliliğinin tadını çıkar cicim aylarınız daha bitmemiştir :)

C

Canım bu ay birlikte hamile olacağız inşallah. Birlikte kilo verdik birlikte hamile olup bebislerimizi büyütecegiz.

Canım inşallah. Unutmak en iyisi. Bakalım ben becerebilecek miyim. Zaten hiç düşünmeyen, beklemeyenlerin hemen oluyor. Akışına bırakmak lazım. Deneyeceğim inşallah:)) Çok sagolun canlar.

Ah canım herkesin derdi farklı. Benim. De 6 aydır bebeğim olmuyor. 4 yıllık evliyim. Bebek yapmaya karar verdik. 6 aydır korunmuyorum ama olmadı. Doktor hiçbir sorun yok dedi. Stres yapıyorum herhalde.
Bence de stres yapıyosun. 4 yıl korunduktan sonra vücudun kendine gelmesi lazım. Biraz zaman ver kendine rahat ol.

Evet maalesef erkekler bu konuları konuşmayı sevmiyo. Benim eşimde çocuk çocuk diye diye başımın etini yiyodu. Ama konuşunca da sessiz kalıyodu. Her zaman olabilir diye düşünüyolar galiba ama öyle olmuyo. Oysa 5 günlük bir süreçte olup bitiyo. Değerlendirmek lazım.

Kızlar selam..ne güzel sohbeti muhabbeti ilerletmişsiniz.
Ben 5 yıl once yine bu gruptaki arkadaşlarla kilo vermiştim, hepsi çocuk istediği icin çocuktan önce zayıflamak istiyorlardı. Şimdi hepsinin 3-4 yaşlarında evlatları var. Allah tüm isteyenlere nasip etsin..

Rujcum ben de aynı kararı aldım bu hafta. Baktım dikkat etsem de etmesem de bir değişiklik olmuyor. Spora agırlık vereceğim, gereksiz abur cuburu kısacagım o kadar. Bunlar dışında vucudumu strese sokmayacagım.

Sohbet muhabbet derkeen menümüzü de paylaşalım dimi.
Dün tatildi ve ben evdeydim bu tatiller olmasa 1 kilo daha verirdim inanın :)
23 Nisan-1 mayıs-19 Mayıs derken 3 gün yürüyemedim yaaa.
Ama artık yediklerime dikkat ediyorum. Evdeyim bari 2 öğün yapıyim dediim.
Kahvaltımı 11 de yaptım.
1 Dilim çavdar ekmeği (Bu arada bu dilimler değişiyo benim ki avuç içimden daha küçük)
1 tereyağda yumurta
4 zeytin
1 domates 1 salatalık biraz yeşillik.

Akşam 6 gibi
1 kase tarhana çorbası
az yağlı fırında 2 patlıcan
1 dilim çavdar ekmeği
kızımın petito sundan 1 tane

Ben de eşimi ikna ettim, her akşam tempolu yürüyüş yapacagız. Tek başıma çok sıkılıyorum belki onunla yürürsem düzeni oturtabilirim :)

Sabah
1 dilim ıspanaklı börek
Ara
1 şekersiz Türk kahvesi
Öğle
Tavuk ızgara
1/2 porsiyon yeşil fasulye
1 kase çorba
1 kase yoğurt
Ara
50 gr ayçekirdek
soslu fıstık 8 9 tane

Maalesef 1040 kalori oldu günü bitirdim son çekirdek dayanamadım eve gelince acıktım.

Bugünkü menüm
Sabah
2 etimek
1 kk peynir
5 Zeytin
1 yumurta
Ara
4-5 badem 3 çekirdekli kuru üzüm
Öğlen
Çorba
Çilekli yogurt
Ara
Şekersiz nescafe
3 burçak
Akşam
Ton balıklı salata
1 dilim kepek ekmeği
Ne uzun bir liste oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…