50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Herkese merhabalar.Hepiniz harikasınız.Çok güzel sonuçlar alınmış.Sabahtan oğlumun gezisi vardı.Büyük oğlum hasta üç gün oldu.İki gecedir uykusuzum ve ayaktayım.Koşturmaktan bacaklarım ağrıyor.

Kilo konusuna gelince :

4 Mayıs : 59
8 Mayıs : 58.3
15 Mayıs : 58.1
22 Mayıs: 57.9

-200
Bu kadar karbonhidrata yine 200 gram gitti şükür.

merhaba bayanlar bende bugün aranıza katıldım hedefim 8 kilo vermak haftada 2 kilo vermeyi düşünüyorum boyum 160cm 56 kiloyum
Hoşgeldin canım,haftada iki kilo çok olabilir canım yani veremezsen motivasyonun bozulmasın,ideal kiloya yakın olduğun için kilo vermek zorlaşıyor.Haftada 500-1000 arası versem çok mutlu oluyorum şahsen

Bugun free gunu yaptim
Sabah gec kaldigim ici kahvalti yapamadim 1 tane ev pogacasi yedim okulda oglen patates salatasi ara erik
Aksam misafirim vardi. Onlara hazirladigim ikramlardan yedim kymali borek ve parfe kek.

merhaba bayanlar bende bugün aranıza katıldım hedefim 8 kilo vermak haftada 2 kilo vermeyi düşünüyorum boyum 160cm 56 kiloyum
Merhaba canım hoşgeldin aramıza. Kilo verme konusunda deneyimli biri olarak nacizane şunu söyleyeyim. Eğer sen 100 kilonun üzerinde olsaydın haftada 2 hatta 3 kilo verebilirdin. Ancak senin kilona biri için bu mümkün değil. Ilk 1.5 hafta 2 kiloya yakın gider. Sonrasında haftada 500-600 gram gider. Hatta bazı haftalar sabit kalır ertesi hafta gider. Hızlı olmasa bile gidecek. Bizimle hele daha hızlı gider:))

Bugun free gunu yaptim
Sabah gec kaldigim ici kahvalti yapamadim 1 tane ev pogacasi yedim okulda oglen patates salatasi ara erik
Aksam misafirim vardi. Onlara hazirladigim ikramlardan yedim kymali borek ve parfe kek.
Iyi yaptın canım benim ben de yarın free yapacağım. Piyano kek diye bişey buldum nefis yemek tariflerinde. Bu gece eşim nöbette. Onu yaptım. Dolara duruyor. Eşime sürpriz. Ama ben de yerim:))
Gözleme de yapıcam. Elimde acicam ilk defa. Inşallah becerebilirim:))

Bugünkü menüm;
Sabah; 1 domates, 1 pastırma, 1 yumurtayla yağsız Menemen, az süzme peynir, 4 zeytin, yarım dilim tam buğday ekmegi.
Şekersiz az sütlü kahve.
Ara; 1 dondurma (120 kalori)
Akşam; 1 kabak, 1 biber dolması ve yoğurt.

Inanin bugün hiç oturmadim. Bütün gün temizlik. Sonra bi yere gitmem gerekti. Akşam geldim banyoyu, mutfağı temizledim. Eşime piyano kek yaptım. Şimdi girdim yatağa.

Gunaydınnnn herkese.....ben şule 34 yaşında 161 boyunda 54.1 kiloyum dünkü sonuca göre.....sqğlıklı beslenerek spor yaparak kilo verme çabası içindeyim.ama tek başına olmuyor.insana diyet ark lazım güç alabileceğini.... Bende aranıza katılabilirmiyim

Benim kadar dengesiz kilosu olan yok :)

Hedefe hepimiz ulasiriz insallah yakinda

Kahvalti:
1 nescafe
1 kepek ekmekli kasarli tost

Katılabilirsin tabikide hoşgeldin

Hala adet olamadım 4 gün geçti sıkıntı bastı öğünleri ayarlayamıyorum bir türlü şişkinlik de var napacağım bilmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…