- 27 Mart 2015
- 501
- 327
- 33
Ne kadara ve nereden aldın canımKızlar fotoyu sizin için ekledim. Tavsiye ederim.
Kalori dakika ve adım gösteriyor. Hem de ucuz. Dayanıklı.
Ay ne kadar reklam yaptim:))
Canım seni bu haftaya izinli yazdım haftaya bildirim yaparsın,regl dönemleri karışık biraz :))Hala adet olamadım 4 gün geçti sıkıntı bastı öğünleri ayarlayamıyorum bir türlü şişkinlik de var napacağım bilmiyorum.
Kızlar dün bildirim yapmadım.. Acayip kilo alıyorum.. 54,6 yım.. Sebebi sanırım yeni başladığım ilaçlar.. Cyclo--...... diye bir hormon ilacına başladım.. Ödem yapıyor iştah açıyor.. Moralim çok bozuk.. sürekli yemek istiyor canım.. Bunları yazarken bile ne yesem diye düşünüyorum.. 53 tü hedefim.. 53,4 ü görmüştüm ama 2 haftadır artıya geçtim
bende görmüştüm ams hiç yapmadım nasıl güzel mi tadı afiyet olsunKızlar dediğim gibi bugün freeyim. Sabah gözleme yaptım. Akşam da piyano kek denedim. Süper oldu. Bugün yiyoruz. Yemeğe devam:))
Fotosu ekte. Nasil olmuş:))
Hoşgeldiniz.merhaba bayanlar bende bugün aranıza katıldım hedefim 8 kilo vermak haftada 2 kilo vermeyi düşünüyorum boyum 160cm 56 kiloyum
Hoşgeldiniz.Gunaydınnnn herkese.....ben şule 34 yaşında 161 boyunda 54.1 kiloyum dünkü sonuca göre.....sqğlıklı beslenerek spor yaparak kilo verme çabası içindeyim.ama tek başına olmuyor.insana diyet ark lazım güç alabileceğini.... Bende aranıza katılabilirmiyim
Kızlar dediğim gibi bugün freeyim. Sabah gözleme yaptım. Akşam da piyano kek denedim. Süper oldu. Bugün yiyoruz. Yemeğe devam:))
hoş buldum....Hoşgeldiniz.
Hoşgeldiniz.
Hakkındır afiyet olsun.Çokk güzel görünüyor.
Ben de ilk defa yaptım. Harika diyebilirim.bende görmüştüm ams hiç yapmadım nasıl güzel mi tadı afiyet olsun
Cok guzel canim afiyet olsun.dun merak ettim piyano kekin internetten tarifine baktim dun benim yaptigim parfe kek oldugunu gordum malzemeleri ayni cok seviyorum bende bu keki bu gun dayanamadim 1 dilim daha yedim.Kızlar dediğim giyapti freeyim. Sabah gözleme yaptım. Akşam da piyano kek denedim. Süper oldu. Bugün yiyoruz. Yemeğe devam:))
Canim keke eklemeler yaptim ceviz ve kuru incir ekledim cok guzel oldu tavsiye ederim tarifi aldigim arkadasim baska kek sandi benden tarifini istedi cok guzel olmus dedi.esenbike .!.:Kızlar dediğim gibi bugün freeyim. Sabah gözleme yaptım. Akşam da piyano kek denedim. Süper oldu. Bugün yiyoruz. Yemeğe devam:))
Cevap için teşekkürler. Bugün kendimi frenledim.. Çok yemedim.. Kilo vermekten vazgeçtim bari almayayım bu ilacı kullanırken.. O bitki Çaylarının alıp kullanacağım.. Teşekkürler..Merhabalar.
Daha önce bu topicte bulundum ama daha sonra yaşadığım bazı olumsuzluklar yüzünden araya zaman girdi. Bugün aklıma geldi, 'şöyle bir bakayım' dedim ve yazdığınızı görünce paylaşmak istedim:
Bahsettiğiniz ilacı 1 yıla yakın bir süre kullandım, iştahta inanılmaz değişiklik yapıyor dediğiniz gibi ama kalıcı bir kilo artışına sebep olmuyor. Ödeme sebep olduğu için kilo artışı oluyor ki ben tuzu biraz fazla kaçırınca bile ödem sorunu yaşayan biri olduğumdan ödemi çok dert etmedim, yağımız sabit kalsın da :) İlacı kullanırken tartıda devamlı olarak artıya geçmeye başlayınca çok araştırıp en sonunda doktoruma başvurmuştum, ödem atmaya yönelik bitki çayları (kirazsapı, yeşilçay gibi), yine ödem atmakta çok etkili olan maydanozu bolca tüketmemi, vücudumu asla susuz bırakmamamı, tuz tüketimimi en aza indirmemi söylemişti. Doktorumun söylediklerine uyduğum müddetçe sıkıntı yaşamamıştım ama tedavinin sonlarına doğru bu iştah durumuna karşı koyamadığım için biraz kilo aldım. Ödeme karşı tedbirli olursanız ve iştahınızı kontrol ederseniz kilo artışı duruyor, zaten bitki çayları, bol su vs. iştaha da yardımcı oluyor.
Aynı dertten muzdarip olunca yazmak istedim, biraz zorluyor tedavi süresi ama ben ilacın yararını gördüm, umarım siz de en kısa zamanda yararını görürsünüz :)
Hangi sınava girdin canım bugun ?Kızlar bugün sınavım vardı. Yerime oturduğumda görevli bi bana baktı bi sınav kağıdındaki fotoğrafa. Ben doğru diyince burda kiloluymuşsunuz dedi. Ki sadece yüz fotoğrafıydı. İnanın nasıl mutlu olduğumu anlatamam:) yüzümden bile belli oluyor zayıfladığım :)
Tebrikler canım. Bence cumaya kadar dikkat et daha tartilma. Cuma tartıl ve sürpriz olsun:))Gunaydıın herkese..... Bugün tartıda 53.6 gördüm çok mutlu oldum....dun 54.4 görmüştüm cezalıydım hem dikkatli yedim hemde leslie 3 mil yaptım ve ilk defa hafta sonu - gordum
Çok iyi canım tebrik ederim.Gunaydıın herkese..... Bugün tartıda 53.6 gördüm çok mutlu oldum....dun 54.4 görmüştüm cezalıydım hem dikkatli yedim hemde leslie 3 mil yaptım ve ilk defa hafta sonu - gordum
teşekkür ederim....Çok iyi canım tebrik ederim.
işte onu yapamam her gün tartılmazsam kendimi bilemiyorum ayarlayamıyorum....sabah akşam mutlaka tartışılıyorumTebrikler canım. Bence cumaya kadar dikkat et daha tartilma. Cuma tartıl ve sürpriz olsun:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?