Kabak Çorbası Tarifi
4 kabak, 1 demet maydanoz, nane, dere otu ve 2 rendelenmiş domates su ile kaynatın. Blenderdan geçin ve gün boyunca acıktıkça doyana kadar bu çorbadan için. Çorba yağsız ve tuzsuz olmalı, baharat olabilir.
Odem atirrici mi bu corba canim.
Bu corbadan yapacağım yarin. Aciktikca icerim:)))
açıköğretim sınavları canım.Hangi sınava girdin canım bugun ?
Bence de tablomuz çok güzel ellerine sağlıık.Evet canım her hafta farklı renk düşünmüştüm de bunlarda gayet oldu ,ayda bir değişirim artık, senin de az kaldı canım gurur tablosunda olcaksın. :)
Evet ideal kilom 49 muş ama ben hayatımda hiç 54 ün altına düşmedim o zamanda kendimi kötü hissediyodum yaa galiba kemiklerim ağır.Canım benim boy 1.58-1.60 kesin bilmiyorum:))
1.53'e 50 altı olmasi lazim.
Ben de yapıcaaam. Lahana yapıyodum bu defa değişiklik olsun kabağı da severim.Kabak Çorbası Tarifi
4 kabak, 1 demet maydanoz, nane, dere otu ve 2 rendelenmiş domates su ile kaynatın. Blenderdan geçin ve gün boyunca acıktıkça doyana kadar bu çorbadan için. Çorba yağsız ve tuzsuz olmalı, baharat olabilir.
Bu corbadan yapacağım yarin. Aciktikca icerim:)))
Bugünkü menüm;
Sabah; Az peynir, 1 zeytin, 1 hindi salam, çeyrek simit. (Sabah yiyemedim nedense)
Akşam; 1 biber, 1 kabak dolması, yoğurt.
1 dondurma ( 75 kalori )
3,4 parça ceviz.
Çok açım kızlar. Ya sabir Allahim:)))
Oglenle akşam arası disardaydik. Hep ayaktaydik. Iyi oldu.
Evet burda olmak iyi oluyo neden kilo veremiyorum diye düşündüğümde cevaplarını bulabiliyorumgunaydın herkese....... bol hareketli az kalorili bir gün olsun....ark burayı boşlamayalım bir birimize destek olalım....
Esenbikecim stepper i sormuştum canım nerden ne kadara aldın canım.Tebrikler canım. Bence cumaya kadar dikkat et daha tartilma. Cuma tartıl ve sürpriz olsun:))
Amin canım. hadi bakalımm çok hareketli az kalorili olsun :))gunaydın herkese....... bol hareketli az kalorili bir gün olsun....ark burayı boşlamayalım bir birimize destek olalım....
54.1 başlangıç,hedefin kaç canımbu hafta bende 53 görmek istiyorum geçen hafta 54.1 gelmiştim hafta sonu dikkat ettim kilo almadım hatta verdim birazda hafta içi sporla bu işi aşağılara çekmek istiyorum okul kapanmadan 52 leirin altına inmek bu işi başarmak isitiyorum
Canım bu ilaç ne için böyle uzun süre mi kullanacaksın peki. aynen kilonu koru bari canım,kilo veremiyorum diye üzülme,sağlığı daha önemliCevap için teşekkürler. Bugün kendimi frenledim.. Çok yemedim.. Kilo vermekten vazgeçtim bari almayayım bu ilacı kullanırken.. O bitki Çaylarının alıp kullanacağım.. Teşekkürler..
kendin gibi olan insanlarla aynı rotamda olmak insanı motive ediyor kaçamak yapacağın zaman birinin seni uyarmasının daha guzel bir şey var mıEvet burda olmak iyi oluyo neden kilo veremiyorum diye düşündüğümde cevaplarını bulabiliyorum
aslında başlangıç 57,5 9 şubatta başladım dikkat etmeyeve spora ..... hedefin 52 ve altı....54.1 başlangıç,hedefin kaç canım
Topiğimize katıldığın zaman kaçtı canım,listeye eklicem de o nedenle sordum,güzel kilo vermişsin tebrik ederimkendin gibi olan insanlarla aynı rotamda olmak insanı motive ediyor kaçamak yapacağın zaman birinin seni uyarmasının daha guzel bir şey var mı
aslında başlangıç 57,5 9 şubatta başladım dikkat etmeyeve spora ..... hedefin 52 ve altı....
Canım Decatlon'dan. Ama fiyatını hatırlayamadım. Indirimdeydi vardı. 100un altına düştü sanırım.Esenbikecim stepper i sormuştum canım nerden ne kadara aldın canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?