50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Kabak Çorbası Tarifi
4 kabak, 1 demet maydanoz, nane, dere otu ve 2 rendelenmiş domates su ile kaynatın. Blenderdan geçin ve gün boyunca acıktıkça doyana kadar bu çorbadan için. Çorba yağsız ve tuzsuz olmalı, baharat olabilir.

Bu corbadan yapacağım yarin. Aciktikca icerim:)))

Bugünkü menüm;
Sabah; Az peynir, 1 zeytin, 1 hindi salam, çeyrek simit. (Sabah yiyemedim nedense)
Akşam; 1 biber, 1 kabak dolması, yoğurt.
1 dondurma ( 75 kalori )
3,4 parça ceviz.

Çok açım kızlar. Ya sabir Allahim:)))
Oglenle akşam arası disardaydik. Hep ayaktaydik. Iyi oldu.

gunaydın herkese....... bol hareketli az kalorili bir gün olsun....ark burayı boşlamayalım bir birimize destek olalım....

Ben de yapıcaaam. Lahana yapıyodum bu defa değişiklik olsun kabağı da severim.

Evet sabah benim de canım birşey yemek istemiyo akşam da hem aç oluyorum aç olmasam da yiyorum yaa
kızım akşam 9 da uyudu 11 de uyandı ve 2 gibi ancak uyudu ona birşeyler yediricem diye kendim de yedim
benim kilo verememe sebebim kesinlikle bu.

Herşeye rağmen bu hafta sonu yediklerime dikkat ettim kızımı alıp yarım saat yürüdüm kalan yarım saatte de ip atladım squat yaptııım ve 60 ı geçmedim.

bu hafta bende 53 görmek istiyorum geçen hafta 54.1 gelmiştim hafta sonu dikkat ettim kilo almadım hatta verdim birazda hafta içi sporla bu işi aşağılara çekmek istiyorum okul kapanmadan 52 leirin altına inmek bu işi başarmak isitiyorum

54.1 başlangıç,hedefin kaç canım

Cevap için teşekkürler. Bugün kendimi frenledim.. Çok yemedim.. Kilo vermekten vazgeçtim bari almayayım bu ilacı kullanırken.. O bitki Çaylarının alıp kullanacağım.. Teşekkürler..
Canım bu ilaç ne için böyle uzun süre mi kullanacaksın peki. aynen kilonu koru bari canım,kilo veremiyorum diye üzülme,sağlığı daha önemli

Evet burda olmak iyi oluyo neden kilo veremiyorum diye düşündüğümde cevaplarını bulabiliyorum
kendin gibi olan insanlarla aynı rotamda olmak insanı motive ediyor kaçamak yapacağın zaman birinin seni uyarmasının daha guzel bir şey var mı

54.1 başlangıç,hedefin kaç canım
aslında başlangıç 57,5 9 şubatta başladım dikkat etmeyeve spora ..... hedefin 52 ve altı....

Topiğimize katıldığın zaman kaçtı canım,listeye eklicem de o nedenle sordum,güzel kilo vermişsin tebrik ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…