50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Annelik duygusu işte. O yesin de önemli olan o. Canım buna bir çözüm bulmak lazım. Çünkü gece 2 çok tehlikeli bir saat.

Annelik duygusu işte. O yesin de önemli olan o. Canım buna bir çözüm bulmak lazım. Çünkü gece 2 çok tehlikeli bir saat.
Yanii çok yemiyorum ama ağzıma atıyorum iştee. Bu arada kızım 26 aylık ve annesütünü kesmeye çalıştım ama yine beceremedim. Yine 2 gece ağladı sızladı grip oldu ve ben pes ettim :)

Yanii çok yemiyorum ama ağzıma atıyorum iştee. Bu arada kızım 26 aylık ve annesütünü kesmeye çalıştım ama yine beceremedim. Yine 2 gece ağladı sızladı grip oldu ve ben pes ettim :)

ben 22 aylıkken kesmiştim sütten sabır taşı kullanarak çok kısa sürede unutmuştu....hiç zorlanmamıştım...

sabah nesfit yedim içine yarım muz biraz nesfit yulaf ezmesi koydum cranberyy ve ceviz fındık ezilmiş yarım paket mutlu süt birazda normal süt ekledim

ara 1 elma

öğle 4 ince küçük dilim fırında peynirli pırasa 1 bardak ayran

ara olarakta yarım haşlanmış mısır yiyeceğim....

kızlar diyet yapmıyorum ama burdan da kopamıyorum :) dikkat etmeye çalışıyorum ama bozuluyor
biraz sıkıntılı bir dönem geçiriyorum, belki biliyosunuzdur ben dudak üstündeki sir lekeme lazer tedavisi yaptırıyordum Şubat ayından beri ama geçmiyordu bunun üstüne en son başka bir uygulama yaptılar ve o bölgeyi yaktılar 20 gün oldu ve yanık izi geçmiyor sanırım kalıcı kaldı maskeyle geziyorum dermatolojide bir Hocaya da tedavi başlattık kortizonlu kremler losyonlar kullanıyorum ama azalmıyor yüzümün ortasında koca bir leke, anlıyacağınız perişanım içimden hiçbirşey yapmak gelmiyor..

ben 22 aylıkken kesmiştim sütten sabır taşı kullanarak çok kısa sürede unutmuştu....hiç zorlanmamıştım...
Cumartesi sabah uyanınca emzirdim sonra emzirmedim istemedi de zaten ama akşam uyku öncesi mızmızlanmasına rağmen uyudu gece uyandı tabiii tekrar uyumadı babası 3 e kadar uyutamamış ben uyuttum sabah baktım grip olmuş
Dün akşama kadar da istemedi ama akşam 9 da uyudu sonra 11 de uyandı ve 3 e kadar yine uyumadı burnu tıkalı grip kıyamadım oysa emmeden de uyudu.

Çok geçmiş olsun böyle şeyler duyunca ev dışında bir şeyler yaptırmaktan korkuyorum yaa

Benim de oğlum ameliyat olmuştu
O yüzden 28 aylıkken bıraktırdım.Bant yapıştırdım süt bitti kalmadı annem dedim.İki gün zorlandı sonra ben verdim istemedi.

Ayy üzüldüm.Tedaviyi sakın bırakma pes etme.Biraz zaman alacak ama görüntü hafifleyecek.Benim de bıyık üstümde sir lekesi burun kenarımda fa expigment kremden leke kaldı.Bir dönem çok uğraştım.Şimdi kabullendim.BB krem ile görüntü hafifliyor.
Yapan yeri şikayet etseydin.Yaktıkları için ne dediler?

aktardan sabır taşı aldım erittim sürdüm çok kotu kokuyor. yıkasanız bile geçmiyor memeyi açıp yaklaştırsam bile kafasını çevirdi emmedi.çok korkmuştum ama hiç zorlanmadan bıraktık..

Benim de oğlum ameliyat olmuştu
O yüzden 28 aylıkken bıraktırdım.Bant yapıştırdım süt bitti kalmadı annem dedim.İki gün zorlandı sonra ben verdim istemedi.
Geçen ay denedim gece kalkıp uyumadığı için 1-2 saat oturduk 2-3 gece derken çok kötü grip oldu sonra sırtından hırıltı gelecek şekilde üşüttü mecburen vazgeçtim. Bu hafta sonu denedim yine aynı daha ilk günden grip oldu ne yapacağımı şaşırdım oysa maşallah bu kışı hastalıksız geçirmiştik

Havalarla alakalıdır benim iki oğlumda hasta.Büyüğünde ishal,ateş ,kusma vardı.Dün burnu akmaya öksürmeye başladı.Küçüğüde dün gece ateş,az ishal.Benim de uykusuzluktan vertigo azdı.Acele etme iyileşsin öyle bıraktırırsın.Sabır taşını da deneyebilirsin.Ama inan birazda biz onlara bağımlıyız kıyamıyoruz.

Arkadas ben 60 la doğum yapıp 40 a düştüm hiç diyet yapmadım işin sırrı hersey ye ama az ve akşam yiyip yatma mesela 9da birseyler yediysek 12 gibi yatmak 90 a yiyip yarım saat sonra üstüne yatmayin

Geçmiş olsun yaa bilmiyorum ki 2 kez de aynı şey oldu Gece uyuyamayıp üşüttüğünü de görünce kıyamadım ben de.

Arkadas ben 60 la doğum yapıp 40 a düştüm hiç diyet yapmadım işin sırrı hersey ye ama az ve akşam yiyip yatma mesela 9da birseyler yediysek 12 gibi yatmak 90 a yiyip yarım saat sonra üstüne yatmayin
Bizde öyle yapıyoruz zaten canım,az yemek diyet zaten,ayrıca 40 kilo çok az değilmi hangi boydan olursan ol,senin kendini güzel görüyorsan iyidir ama.

Bizde öyle yapıyoruz zaten canım,az yemek diyet zaten,ayrıca 40 kilo çok az değilmi hangi boydan olursan ol,senin kendini güzel görüyorsan iyidir ama.
Boy 1.60 cnm ama beni gören yaşıma inanmıyordu hele çocuğumu görünce kardesinmi diyorlardı gören ne güzel zayifsin diolardi suan 45 im 5kilo aldım çünkü geç yatınca acikiyordum gece yiyip yiyip yatınca aldım ama bugün pazartesi gece yemeklerini kesmeye karar verdim çünkü kesinlikle aldırıyor şu gece geç yatanlar nasıl yapıyor ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…