50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Aynen en güzeli akşam az yemek erkenden yemek gerekiyor,ben geç yatıyorum geç olunca yememeye çalışıyorum bazen çok acıkıyorum tuttuğum da oluyor tutamadığımda.ben de 162 yim aynı sayılırız 45 gayet iyi manken gibi görünürsün ama 40 az bence canım.

Evet ama elimde olmadan az yiyince mide küçülüyor o zamanlarda ne kadar aciksamda yiyip yatmazdim yemeye başlayıncada gece hemen kilolar alindi ama istemiyorum artik almak çünkü kilo hakikaten iyi değil

Biz de senin gibiyiz canım kızım gece 12 de uyuduğu için onunla birlikte ben de yiyorum

benim öyle BB kremle geçicek gibi değil canım profesyonel porselen makyajda kullanılan kapatıcılardan almam gerekiyor, şikayet etmeyi düşünüyorum evet araştırıyorum şuan. Çok morelim bozuk

Bugünkü menüm
Sabah öğle beraber; Yarım kase mercimek çorbası.
Az haşlama et, cacık.
Ara; Şekersiz sütlü kahve, çay, 1 parça bitter.
Akşam; 2 tavuk butu, 1 Patatesi hasladim. Az yogurtla yedim.

Bugun tüm gün disardaydim. Ama azmettim akşam 9.30da geldim. Kendi yemeğimi yaptım.
Birazdan stepper.

benim öyle BB kremle geçicek gibi değil canım profesyonel porselen makyajda kullanılan kapatıcılardan almam gerekiyor, şikayet etmeyi düşünüyorum evet araştırıyorum şuan. Çok morelim bozuk
Moralini bozma inşallah hafifler de sende küçük rotuşlarla kapatırsın.Sen sabırlıymışsın ama şikayet et bence.Güneş kremine rağmen lekeler koyulaşmaya başladı.Bir ara ben de takıntı haline getirmiştim.Sonra kendi haline bıraktım.Kışa girerken renk açıcı krem ile hafifliyor.

Günaydın kızlar.
İnternetimizde bi problem var kaç gündür hala yok cepten paketim bitmek üzere giremiyorum yani anlıcanız

Günaydın arkadaşlaar dün yediklerimi yazıyım:
Sabah 9 dan önce kahvaltımı yaptım:
1 dilim çavdar ekmeği
2 kk peynir
1 domates
1 salatalık
8 zeytin zeytinin tuzu iyice gitmiş lezzetsiz ama ben seviyorum yaaa.
Öğlen 1 de yedim acıkmamıştım ama
1 kase tarhana çorbası
1 tereyağda yumurta
1 küçük dilim çavdar ekmeği
Akşam kızıma yapmıştım yumurtayı bu kez yemedi ben de kendim yedim
Yanında közlenmiş biber domates salatalık
9 gibi 1 dilim karpuz yedim.
Kızım uzun zaman sonra 10 gibi uyudu gün içinde koşturmaktan yorulmuşum ben de uyudum
(30+20+20+20=90 dk yapıyo) Tabii dünkü 80 squatımı da 160 olarak fazlasıyla yaptım :)

Ben bugun az yedim ama artık ne yediğime bakmıyorum olabildiğince az ve doyurucu şeyler yemeye calışıyorum.
bir süre sonra alışırsın kilo verdikçede mutlu olup daha az yersin cnm midede 1 haftada küçülür miğde yemeyince hayliyle büzülür istemeden az yersin inşallah herkez az ama herşey yiyerek mutlu birşekilde diyette olmamış gibi kilo verir.

Aynen çok haklısın onu yiyim bunu yemeyim diye dolanınca yemek yemek istiyorum sürekli,acıktığım zaman yiyorum geç olmadan iki üç gündür böyleyim belki böylesi daha iyi dediğin gibi.

Dün ben de öğle ve akşam da yumurta yedim hem acıkmadım hem de ödem olmamış
demek ki sabah tartıldım 59.80 çıktı çok sevindim
Çok iyi gidiyorsun,sonuç almak motive ediyor.bazen de bakıyorum aynada incelme görüyorum tartıya yansımıyor ama bir kaç güne yansıyor tartıya da,gök gürültüsü gibi, önce ışık sonra ses geliyor

Sen bu işi çözdün canım artık yaşam biçimine yerleşti bu diyet değil sağlıklı yaşamak:))

Aynen çok haklısın onu yiyim bunu yemeyim diye dolanınca yemek yemek istiyorum sürekli,acıktığım zaman yiyorum geç olmadan iki üç gündür böyleyim belki böylesi daha iyi dediğin gibi.
Ben hersey yerim kahvaltıda çikolata bal ama az gözüm kalmasın yemegince hep yesemmi yemesemm mi bu sefer idareye sahip olamıyosun çok daha fazla yiyiyosun beni gören hiç birşey yemiyormusun der ama görünce 4 ogunm vardır o saatlerde karnim acikir ne istersem yiyiyorum zamanında sıkı diyetler de yaptım 1 ay yapıyorum veriyordum sonra dayanamıyorum diyet bozulyor ben 60 dan 40 a düştüm çok zayiftim suan iyiyim44 45 arası gelyorum ya mutluyum giydigin yaksyor

Sonunda gelebildim....merhaba bugünkü menümü yazayım
sabah
tulum peynirli tost
1bardak nektarin kayısı suyu
çeyrek elma

oğle
semizotlu salata içinde 3 kaşık erişte
2 küçük köfte
3 kaşık yoğurt

ara
yarım elma 1 yeni dünya

akşam
1 kase çorba
4-5 bulgurlu kabak yemeği
cacık

ara
7 erik
3-4 tane ceviz

2 litre su
1 saat yürüyüş 8 dklık bacak videosu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…