Aynen en güzeli akşam az yemek erkenden yemek gerekiyor,ben geç yatıyorum geç olunca yememeye çalışıyorum bazen çok acıkıyorum tuttuğum da oluyor tutamadığımda.ben de 162 yim aynı sayılırız 45 gayet iyi manken gibi görünürsün ama 40 az bence canım.Boy 1.60 cnm ama beni gören yaşıma inanmıyordu hele çocuğumu görünce kardesinmi diyorlardı gören ne güzel zayifsin diolardi suan 45 im 5kilo aldım çünkü geç yatınca acikiyordum gece yiyip yiyip yatınca aldım ama bugün pazartesi gece yemeklerini kesmeye karar verdim çünkü kesinlikle aldırıyor şu gece geç yatanlar nasıl yapıyor ki
Biz de senin gibiyiz canım kızım gece 12 de uyuduğu için onunla birlikte ben de yiyorumBoy 1.60 cnm ama beni gören yaşıma inanmıyordu hele çocuğumu görünce kardesinmi diyorlardı gören ne güzel zayifsin diolardi suan 45 im 5kilo aldım çünkü geç yatınca acikiyordum gece yiyip yiyip yatınca aldım ama bugün pazartesi gece yemeklerini kesmeye karar verdim çünkü kesinlikle aldırıyor şu gece geç yatanlar nasıl yapıyor ki
benim öyle BB kremle geçicek gibi değil canım profesyonel porselen makyajda kullanılan kapatıcılardan almam gerekiyor, şikayet etmeyi düşünüyorum evet araştırıyorum şuan. Çok morelim bozukAyy üzüldüm.Tedaviyi sakın bırakma pes etme.Biraz zaman alacak ama görüntü hafifleyecek.Benim de bıyık üstümde sir lekesi burun kenarımda fa expigment kremden leke kaldı.Bir dönem çok uğraştım.Şimdi kabullendim.BB krem ile görüntü hafifliyor.
Yapan yeri şikayet etseydin.Yaktıkları için ne dediler?
Canım çok sağol, böyle olacağını bilseydim hiç yaptırırmıydım, pazar günüde kaynımın düğünü var ne yazıkki..Çok geçmiş olsun böyle şeyler duyunca ev dışında bir şeyler yaptırmaktan korkuyorum yaa
Moralini bozma inşallah hafifler de sende küçük rotuşlarla kapatırsın.Sen sabırlıymışsın ama şikayet et bence.Güneş kremine rağmen lekeler koyulaşmaya başladı.Bir ara ben de takıntı haline getirmiştim.Sonra kendi haline bıraktım.Kışa girerken renk açıcı krem ile hafifliyor.benim öyle BB kremle geçicek gibi değil canım profesyonel porselen makyajda kullanılan kapatıcılardan almam gerekiyor, şikayet etmeyi düşünüyorum evet araştırıyorum şuan. Çok morelim bozuk
Ne güzel öğleyi 1 dilim kekle geçiştirmişsin :)bugünkü menüm:
sabah :haşlanmış yumurta,peynir,domates,zeytin..
öğle: bir dilim kek
akşam: tavuk göğsü,2 kaşık bulgur pilavı,bol yeşillikli salata..
öğle 1 saat tempolu yürüyüş...
Dün ben de öğle ve akşam da yumurta yedim hem acıkmadım hem de ödem olmamışBen bugun az yedim ama artık ne yediğime bakmıyorum olabildiğince az ve doyurucu şeyler yemeye calışıyorum.
bir süre sonra alışırsın kilo verdikçede mutlu olup daha az yersin cnm midede 1 haftada küçülür miğde yemeyince hayliyle büzülür istemeden az yersin inşallah herkez az ama herşey yiyerek mutlu birşekilde diyette olmamış gibi kilo verir.Ben bugun az yedim ama artık ne yediğime bakmıyorum olabildiğince az ve doyurucu şeyler yemeye calışıyorum.
Aynen çok haklısın onu yiyim bunu yemeyim diye dolanınca yemek yemek istiyorum sürekli,acıktığım zaman yiyorum geç olmadan iki üç gündür böyleyim belki böylesi daha iyi dediğin gibi.bir süre sonra alışırsın kilo verdikçede mutlu olup daha az yersin cnm midede 1 haftada küçülür miğde yemeyince hayliyle büzülür istemeden az yersin inşallah herkez az ama herşey yiyerek mutlu birşekilde diyette olmamış gibi kilo verir.
Çok iyi gidiyorsun,sonuç almak motive ediyor.bazen de bakıyorum aynada incelme görüyorum tartıya yansımıyor ama bir kaç güne yansıyor tartıya da,gök gürültüsü gibi, önce ışık sonra ses geliyorDün ben de öğle ve akşam da yumurta yedim hem acıkmadım hem de ödem olmamış
demek ki sabah tartıldım 59.80 çıktı çok sevindim
Sen bu işi çözdün canım artık yaşam biçimine yerleşti bu diyet değil sağlıklı yaşamak:))Bugünkü menüm
Sabah öğle beraber; Yarım kase mercimek çorbası.
Az haşlama et, cacık.
Ara; Şekersiz sütlü kahve, çay, 1 parça bitter.
Akşam; 2 tavuk butu, 1 Patatesi hasladim. Az yogurtla yedim.
Bugun tüm gün disardaydim. Ama azmettim akşam 9.30da geldim. Kendi yemeğimi yaptım.
Birazdan stepper.
Ben hersey yerim kahvaltıda çikolata bal ama az gözüm kalmasın yemegince hep yesemmi yemesemm mi bu sefer idareye sahip olamıyosun çok daha fazla yiyiyosun beni gören hiç birşey yemiyormusun der ama görünce 4 ogunm vardır o saatlerde karnim acikir ne istersem yiyiyorum zamanında sıkı diyetler de yaptım 1 ay yapıyorum veriyordum sonra dayanamıyorum diyet bozulyor ben 60 dan 40 a düştüm çok zayiftim suan iyiyim44 45 arası gelyorum ya mutluyum giydigin yaksyorAynen çok haklısın onu yiyim bunu yemeyim diye dolanınca yemek yemek istiyorum sürekli,acıktığım zaman yiyorum geç olmadan iki üç gündür böyleyim belki böylesi daha iyi dediğin gibi.
Evet yaa ben de hayranım onun menülerineSen bu işi çözdün canım artık yaşam biçimine yerleşti bu diyet değil sağlıklı yaşamak:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?