50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Selam arkadaşlar pazar hasta oldum şükür. Öğünlerim bozuldu ama dikkat etmeye çalıştım elimden geldiği kadar. Bugün
Sabah
Uno tam buğday ekmeğiyle kaşarlı tost ( 180 kl)
Öğle
1/2 kase domates çorbası (80 kl)
Kabak graten (110 kl)
Kazandibi (230 kl)
Yoğurt + havuç
Akşam
1 simit (230 kl)
1 eti form patlamış mısır (90 kl)

Yaklaşık 1000 kl civarı ile günümü kapattım şükür.

Günaydın arkadaşlar dünkü menüm ve sporumu yazıyım
Dün yine işe gelirken 30 dakika yürüdüm
9 dan önce kahvaltımı yaptım
Hergünkü gibi 1 dilim çavdar ekmeği 2 kk beyaz peynir 5 zeytin domates salatalık
Öğlen eve giderken 20 dakika yürüdüm
Gidince squatımı yaptım kızım uyuyodu

Küçük 1 pişi 5-6 zeytin 1 bardak ayran la öğleyi geçiştirdim
İşe gelirken 20 dk daha yürüdüm
Eve giderken 20 dk yine yürüdüm

Gider gitmez acıkmıştım yumurta yaptım tereyağda kızımla birlikte yedik
Yanında domates salatalık 1 bardak ayranla
Taze fasulye makarna yapmıştım kızıma koyduğum 2 kaşık makarnayı yemediği için
yine kendim yedim maalesef bu olmadı
Sonra 1 dilim karpuz

merhaba kızlar bende boyum 160 kilom 57 . 51 olmak istiyorum sporada gidiyorum haftada 3 gün 45 dakika arada kaçırdığım oluyor ama net bir kilo veremiyorum çok aşırı yemesemde öğle yemekleri kurumda oluyor sanırım yağ dan kaynaklanıyor.. bir öneriniz varmı geçmişi okuyamadım grup başlığı yakın gelince gireyim dedim

Aynen öyle ben kahvaltıya ağırlık verdim bu ara ve gerçekten işe yaradı çok vermiyorum ama almıyorum da

Dünkü menüm:
sabah: 1 haşlanmış yumurta,yarım domates ve salatalık peynir,4 zeytin
öğlen bişey yemedim.
akşam: yarım kabak dolması,yarım servis tabağı makarna,1 kaşık yoğurt ve yeşillikli salata
yemekten sonra 1 limonlu soda içtim.

yatmadan 100 mekik çektim

buğün sabah: 1 haşlanmış yumurta ,yarım domates,,salatalık,peynir ve zeytin.
akşam yine kabak dolması yicem...

Az yemekten başka çare var mı bilmiyoruz canım,spor tamam ama yemeğe dikkat etmek gerekiyor

meyveli sodaların soda hükmü yok bildiğim kadarıyla gazlı içeçek hükmünde diye duymuştum

Az yemekten başka çare var mı bilmiyoruz canım,spor tamam ama yemeğe dikkat etmek gerekiyor
aslında tek başıma pek yemek yeme huyum yok amakalabalıkta yada biri varken yerim ve son bi kaç aydır da komsumla beraber yiyoruz yakın arkadasım kendisi... düzenli yemenin de etkisi var galiba ama en cok kurumdaki yemek yağlarından diyorum.. ordan yemesemde çok secenek yok hergün kendim getirmek te zor olabilir.

abooo hem dolma hem makarna olmaz ki ama

sodayı tavsiye etmiyorum beni acıktırıyo mesela

Bence komşunla birlikte yürüyüşe de çık yemekten sonra :)
Hatta yemekten önce yürümek daha çok işe yarıyo hele de tempolu olursa yemek yiycek halin kalmıyo.

abooo hem dolma hem makarna olmaz ki ama
sabah o kadar erken kalkıp akşama kadar bişey yemiyince oldu valla:) . Evde pişen yemekten yemezsem sorun çıkıyor.55 kiloyken artık zayıflama diye tepki aldım yakınlarımdan özellikle erkek arkadaşımdan o yüzden yemediğimi görünce sorun çıkıyor. Bende az da olsa yiyip egzersiz yapıyorum. Hem aslına bakarsan böyle daha iyi vücudum için. Sonuçta sürekli diyet yapıp aç gezmicem. Yani anlıyacağın benim için bu şartlarda diyet herşeyden yiyip az yemek :) makarnayla dolma yanyana olsa da:)

Bugünü 1004 kaloriyle kapattım şükür gayette tokum. Ama biraz karbonhidrat ağırlığı fazla oldu gibi. Proteinde yoğundu gerçi. Çok hareket edemedim ama gün boyu çok da oturmadım iş güç derken. Hastalığım bittiğinde bakalım kalan giden ne olacak birazcık göbeğim indi gibi. Resmen 4 aylık gebe gibi karnım oluyor her adet öncesinde. Sizler nasıl gidiyor günlük spor olarak neler yapıyorsunuz?

ben haftada en az 3 gün yürüyüş yapıyorum.Bazen gün içinde 300-400 sayıda ip atlıyorum .İp atlamayı yürümediğim günlerde yapıyorum. Ve akşamları yatmadan 100 mekik çekiyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…