50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Sen yokken çoook ilerledim bakma seeen ip atlamalar squatlar az yemeler
1 haftada 700 gram gitti biliyo musuuun.

Sen yokken çoook ilerledim bakma seeen ip atlamalar squatlar az yemeler
1 haftada 700 gram gitti biliyo musuuun.
Tebrik ederim canım benim. Bak mesela ben işten geldiğimde 9 da yediğim bile oldu. Ama 1, 2 saat sonra yatmamak lazım. Kaloriyi asmassan pek mesele de yok. Ben bazen erken yiyiyorum bazen geç
Kaloriyi asmadigim için sorun olmuyor.

Kızım akşam üstü uyuduğu için ben de erken yatmıyorum 12 yi buluyo. Senin artın akşamları spor yapman.
Ben de ip atlıyorum kızım izin verdiği sürece.

Kızlar selam!

Ben iş yogunlugundan yazamıyorum size ne zamandır.
Geçen hafta bildirim de yapamadım ama regldim zaten o yüzden tartılmadım. Haftasonu da şehirdışında kayınvalidemleri ziyarete gittik. Sağolsunlar iyi agırladılar :) o yüzden bu aralar veremedim ama dikkat etmeye calışıyorum elimden geldiğince. cuma günü bildirim yaparım. öpüyorum hepinizi!

Sevgiler

Bugün çoştum resmen çok yedim
Sabah
Yağsız kaşarlı tost
Öğle
1 kase çorba
1 dilim patatesli börek
1 kase yoğurt
1 armut
Akşam
1/2 simit
2 dilim ekmek
Et sote
Toplamda 1104 kalori. Hep karbonhidrata yüklenmişim bugün

Canım 2 dilim ekmek mi hem de aksam mi hem de yanında simit mi:))
Böyle yazayım ki bi daha yeme:))

Canım kilo alma da sabit kilonda kalabilmek bile çok önemli bir başarı bence. Benim de kayinvalidemler geldi gitti. Sonra yine misafirim vardi yatılı. Ardından ateslendim. Diyete ara verdim. Dün başladım. 1 kiloyu vereyim de gitsin. En kısa zamanda seni de bekliyoruz.

Bugünkü menüm
Sabah; 1 yumurta 1 pastirmayla, Az süzme ve krem peynir, 4 zeytin. Yarım dilim tam buğday ekmegi.
Ara; 1 meyveli soda ( 30 kalori ), yarım paket diyet biskuvi.
Şekersiz kahve.
Akşam; Kıymalı patates yemeği. (Kendim yaptım. 1 kasik yağ var)
Yogurt.
2 tane yeşil çay. 1 parça bitter.
Işten yeni geldim. Acim ve yorgunum off off))

Günaydın arkadaşlaaar
Dün sabah erken uyandım ve uyuyamadım bari ip atlıyim dedim
Başladııım yarım saat te 1140 sayı atlamışım :) 120 de squat yaptım
Sonra giyinip çıktım 30 dk yürüdüm işe gelirken

Kahvaltıda 1 dilim tb ekmeği-1 kk peynir-8 zeytin-1 domates-1 salatalık-3-4 yaprak marul yedim
Eve giderken artık 10 dk ancak yürüyebilirim 12 de çıkıcam eve geç kalmamak için
Öğle acı pul biber ve karabiberli biberli yumurta yaptım 3 yk yğrut 1 dilim ekmekle yedim
İşe gelirken 20 dk yürüdüm.
Akşam eve giderken 15 dk yürüdüm gittiğimde kızım uyuyodu 1500 sayı ip atladıııım :)

Saat 7 de közlenmiş az zeytinyağlı patlıcan biber 2 kaşık pilav koca bir kase dereotlu cacık yedim.
Saat 1 de uyumama rağmen hiçbirşey yemediiim aç da değildim herzaman ki gibi.
Sabah tartıldım veeee 59.10 çıktıııım çok mutluyummmm.

Canım tebrik ederim. Bu spora tabiki verirsin. Ben de 59.700 ile başladım. Şimdi 50 yi görüyorum. Yılmak yok.

Canım 2 dilim ekmek mi hem de aksam mi hem de yanında simit mi:))
Böyle yazayım ki bi daha yeme:))
Hiç hesapta yoktu o :) Neyse en azından kalori aşmadım. Bu sabah tartıda fazla gelirim diye düsünüyordum 55.2 geldim çok şükürr. şu saate kadar kalorim 891 oldu inşallah aksama yemezsem bu şekilde kalacak.

Hiç hesapta yoktu o :) Neyse en azından kalori aşmadım. Bu sabah tartıda fazla gelirim diye düsünüyordum 55.2 geldim çok şükürr. şu saate kadar kalorim 891 oldu inşallah aksama yemezsem bu şekilde kalacak.
Canım sabretsen de aslında sadece haftada 1 gün tartilsan. Süper olur.

Kahve vakti. Kızlar bugün taze fasulye yemeği pişirdim. Yani daha doğrusu suan pisiyor:)) Yağıni da az koydum. Rahat rahat yogurtla yiyeceğim. Sonra ise gideceğim. 11de geleceğim.

Eklentiler

• 20150603_162127.webp
    13,8 KB · Görüntüleme: 57
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…