50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Ya sizin menülerin yanında benim ki obez menüsü gibi kalıyor resmen Nasıl azaltacağım ben böyle. Çok gibi yediklerim özellikle karbonhidrat. Yemeyince de cidden kendimi kontrol edemiyorum sıkıyorum sonra birden çoşuyor ayarlayamadım gerçi eskiye göre gene iyi sayılırda yok yani. Şu akşam gittiğim kurs bitseydi bi düzene girecek gibi bakalım.

Çok değil canım. Çok olsa uyaririz merak etme sen.

Bugünkü menüm
Sabah; 1 Domatese 1 yumurtayla yağsız Menemen, Az süzme ve krem peynir, Şekersiz az sütlü kahve.
Ara; Yarım paket diyet biskuvi.
Şekersiz sütlü kahve.
Akşam; Fırında yağı suya akitilmis somon, 1 domates, 1 salatalık ve yarım soganli yağsız salata.
Şimdi de kahve içiyorum. Az süt damlattim.
Kızlar eşim nöbetçi. Off off.

Günaydın arkadaşlaaar
Dün biraz halsizdim sabah 30 dk yürüdüm işe gelirken
Kahvaltıda 2 kk peynir 1 domates 1 salatalık 1 dilim tam tahıllı ekmek yedim
Eve giderken artık 15 dk yürüdüm
Öğle yine bol salata yanında 2 tavuk but yedim
İşe gelirken 20 dk yürüdüm.
Akşam eve giderken 15 dk yürüdüm
Kızım uyumadı ben de köfte salata yaptım
Saat 8 de 4 küçük köfte koca bir kase marullu dereotlu cacık yedim.Yine kızımın yemediği makarnadan aldım.
İp atlıycak halim kalmadı :)
10 gibi büyük bir tabak karpuz yedim yine yemiyolar napıyiim
Sabah kalktım regl olmuşum erken ve de ağrım sızım yok tartıldım 60.30 um olmaz böyle dedim ben ip atlıyim yine
1 saate yakın atladım 2100 sayı olmuş Lavaboya gidip geldim tekrar tartıldım 59.30 geldim düne göre yine eksi çıktım anlıycağınız İp atlamaya ve diyete devam :)

Bu hafta: 55.2

Geçen hafta bildirim yapamamıştım. Onceki haftayı hatırlayamıyorum ama bu civarda bir şeydim.Benden bi halt olmaz kızlar ya metabolizmam yavaş sanırım, spor da yapmayınca az yesem de kar etmiyor.

Ben hala 58 kg.Aranızdan ayrılıyorum.Bit düzen oturtamadım.Listeyi meşgul etmeye gerek yok.Diyet bölümlerine artık girmeyeceğim.

Kilo veren arkadaşları da kutluyorum.

Ben hala 58 kg.Aranızdan ayrılıyorum.Bit düzen oturtamadım.Listeyi meşgul etmeye gerek yok.Diyet bölümlerine artık girmeyeceğim.

Kilo veren arkadaşları da kutluyorum.
Canım neden ayrılıyosun öyle hemen olmuyor ki moralin bozulmasın ben iki aydır burdayım 2 kilo zor verdim,hemen moralin bozulmasın kolay değil,70-80 kilo aralığında olanlarla aynı hızda kilo vermiyoruz

Kilo vermek cidden sabır işi şu an evde dolanıyor aç gibiyim tok gibiyim ama kaloriyi aşmamam lazım. Vazgeçmeyin arkadaşlar şurda altı üstü vereceğiz beş kilo bi gayret Bir an önce ulaşırız hedefimize umarım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…