Doğru canım ya.. Ne yapalım başa gelen çekilir:))Aciktim sonra tarcinli sut ictim biraz :)
50 den sonrasi cok zor gidiyor hatta gitmiyor
Çok değil canım. Çok olsa uyaririz merak etme sen.Ya sizin menülerin yanında benim ki obez menüsü gibi kalıyor resmenNasıl azaltacağım ben böyle. Çok gibi yediklerim özellikle karbonhidrat. Yemeyince de cidden kendimi kontrol edemiyorum sıkıyorum sonra birden çoşuyor ayarlayamadım gerçi eskiye göre gene iyi sayılırda yok yani. Şu akşam gittiğim kurs bitseydi bi düzene girecek gibi bakalım.
Tabii ki bütün diyetler işe yarıyo da uygulamak lazıııım :)Sabah tartildim 55 kilo olmusum kalori diyeti ise yariyor sanirim :))
Bence de:)) Sabır herseyin ilacı:))Tabii ki bütün diyetler işe yarıyo da uygulamak lazıııım :)
Canım tebrik ederim. Bu spora tabiki verirsin. Ben de 59.700 ile başladım. Şimdi 50 yi görüyorum. Yılmak yok.
Canım neden ayrılıyosun öyle hemen olmuyor ki moralin bozulmasın ben iki aydır burdayım 2 kilo zor verdim,hemen moralin bozulmasın kolay değil,70-80 kilo aralığında olanlarla aynı hızda kilo vermiyoruzBen hala 58 kg.Aranızdan ayrılıyorum.Bit düzen oturtamadım.Listeyi meşgul etmeye gerek yok.Diyet bölümlerine artık girmeyeceğim.
Kilo veren arkadaşları da kutluyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?