50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Biz de seni tebrik ediyoruz tablomuz için gayet başarılı

İyi aksamlar herkese..
Ben bildirim yapamadım bu hafta.
10 gün oldu internet yok hala ya kabloları çalmışlar var mı böle bişe cepten giriyorum o da yetmiyor eokuldn işlerimi zor hallediyorum gercekten sinir bozucu:/

Bugünkü menüm
Sabah
Haslanmıs yumurta
1 kk peynir
5 zeytin
1 dilim tb ekmeği
Ara
Sekersiz nescafe
4 badem
3 çekirdekli kuru üzüm
Öğle
Çilekli yogurt ( ev yapımı)
Aksam
1 kase mercimek corbası

Cuma regl olmayı bekliyorum. İlaçsız olmuyordum 10 aydır kullanıyorum bu ay bıraktım. Strestliyim!

Düşersin canım ilk başlarrda akşamları çok az ye miden küçülsün o açlık hissi var ya iyiye işaret :))

Çok mutluyum adetim yarın bitmiş sayılıyor. Bugün ve dün tartıda 55.4 çıktım demekki sabit kilom 55.4 e indi 56 kilodan çok güzel. Bugün de kalori olarak 867 aldım birazcık düzensiz ama olsun maksadım mideyi kücültmek birazda yürüyüş yaptım bir buçuk saat kadar inşallah devamını getiririm.
Sabah
1 dilim ekmek
1 parça tavuk aksamdan kalan
Öğle
1 kase mercimek çorba
1 porsiyon etli nohut
1 porsiyon yoğurt
1 porsiyon salata
Akşam
1/2 avuc fıstık
1/2 paket eti form mısır pirinç patlağı

Bugünkü menüm
Sabah; Çok az tereyaginda 2 yumurta, az beyaz ve tel peynir, 4 zeytin, şekersiz çay.
Arada; Şekersiz az sütlü kahve.
Akşam; 2 tane ızgara tavuk pirzola. Yarım domates, salatalık.
Az sutlu şekersiz kahve, 1 parça bitter.

Akşam isteydim. Hep efor sarfettim. Şimdi geldim eve. Çok açım. Ceviz attım ağzıma.

Bu akşam saatleri tek ben aç olamadım yaaa

Günaydın arkadaşlar yürüyüşle başladım güne 30 dakika yürüdüm
Kahvaltıda 1 küçük dilim tam b ekmeği 1 kk kaşar 1 kk beyaz peynir 5 zeytin yedim
10 gibi 3-4 tane acılı crax çok tuzluymuş bıraktım
Eve giderken 20 dk yürüdüm 120 squat yaptım
Öğle acı pul biber karabiberli 1 tane yağda yumurta 1 dilim ekmek yedim
Dönüşte 30 dk yürüdüm
öğleden sonra 1 eti burçak
İş çıkışı 20 dk daha yürüdüm.
Akşam kızartmadan fırında yaptığım az yağlı küçük bir karnıyarık
2 kaşık pilav bol salata yedim
Veeee sabah tartıldım 200 gram artıdayım akşam 9 da yemek yersen öyle olur dimi ama

Akşam çok aç değildim ama kızım uyuyodu 8 gibi uyandı biraz birşeyler yediriyim dedim köfteyi o yedi pilavını ben yedim maalesef 2 yk.

Denizcim tartılma bence de. Önceden ben tartiliyordum. Vücutta su felan oluyor. Boşuna moral bozukluğu. Haftada 1 tartılmak en iyiyisi. Bigün 200 fazla çıkar 1 gün 500 eksik çıkar. Moralini bozma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…