- 31 Temmuz 2012
- 7.051
- 11.685
- 248
Biz de seni tebrik ediyoruz tablomuz için gayet başarılıEki Görüntüle 1544409
Kızlar frezya tabloyu yapmayınca ben yaptım.Acemiliğime geldi ama herkes kilosundaki farkı görsün diye yaptım.
@sulisim senin hedef kilonu bilmediğim için yazamadım.
Kilo veren veremeyen herkesi çabasından dolayı tebrik ediyorum
Hoşgeldiiin çabuk iyileştiin bakıyoruuum bu daaa spor sayesinde.Kızlar günaydın. Hepinizi çok özledim. Diyete devam bugünden itibaren.
Canım ateşin çıkıyor ara ara. Ama kendimi iyi hissediyorum. Devam edeyim dedi. Spor yapmaya çalışacağım. Çünkü çok hızlı gidiyor kilolar.Hoşgeldiiin çabuk iyileştiin bakıyoruuum bu daaa spor sayesinde.
Ateş neden ki enfeksiyon gibi birşey mi var yoksa?Canım ateşin çıkıyor ara ara. Ama kendimi iyi hissediyorum. Devam edeyim dedi. Spor yapmaya çalışacağım. Çünkü çok hızlı gidiyor kilolar.
Hoşgeldin nurgülcüm nasıl gdiyor canımKissslarrr nsilsiniz bakalimm okudum yazdiklarinizi hrikasinizz
Düşersin canım ilk başlarrda akşamları çok az ye miden küçülsün o açlık hissi var ya iyiye işaret :))Eline sağlık çok güzel olmuş. Benim başlangıç kilom 56 olsun. Hedef olarakta şu an 50 olarak belirledim. İnşallah düşerim.
hoşbuldumm tatlımmm iyi gidiyo şükür :)Hoşgeldin nurgülcüm nasıl gdiyor canım
Düşersin canım ilk başlarrda akşamları çok az ye miden küçülsün o açlık hissi var ya iyiye işaret :))
Canım soğuk alginligiydi herhalde. Bugün iyiyim çok şükür.Ateş neden ki enfeksiyon gibi birşey mi var yoksa?
Sevindim iyileştiğine.Terleyip soğumaktan hasta olucam ben de bu yürüyüş sonralarında hep değiştirmeye çalışıyorum giysilerimi ama saçım ıslak kalıyo.Canım soğuk alginligiydi herhalde. Bugün iyiyim çok şükür.
Bu akşam saatleri tek ben aç olamadım yaaaBugünkü menüm
Sabah; Çok az tereyaginda 2 yumurta, az beyaz ve tel peynir, 4 zeytin, şekersiz çay.
Arada; Şekersiz az sütlü kahve.
Akşam; 2 tane ızgara tavuk pirzola. Yarım domates, salatalık.
Az sutlu şekersiz kahve, 1 parça bitter.
Akşam isteydim. Hep efor sarfettim. Şimdi geldim eve. Çok açım. Ceviz attım ağzıma.
Neden canım? Yedin mi yoksa?Bu akşam saatleri tek ben aç olamadım yaaa
Denizcim tartılma bence de. Önceden ben tartiliyordum. Vücutta su felan oluyor. Boşuna moral bozukluğu. Haftada 1 tartılmak en iyiyisi. Bigün 200 fazla çıkar 1 gün 500 eksik çıkar. Moralini bozma.Günaydın arkadaşlar yürüyüşle başladım güne 30 dakika yürüdüm
Kahvaltıda 1 küçük dilim tam b ekmeği 1 kk kaşar 1 kk beyaz peynir 5 zeytin yedim
10 gibi 3-4 tane acılı crax çok tuzluymuş bıraktım
Eve giderken 20 dk yürüdüm 120 squat yaptım
Öğle acı pul biber karabiberli 1 tane yağda yumurta 1 dilim ekmek yedim
Dönüşte 30 dk yürüdüm
öğleden sonra 1 eti burçak
İş çıkışı 20 dk daha yürüdüm.
Akşam kızartmadan fırında yaptığım az yağlı küçük bir karnıyarık
2 kaşık pilav bol salata yedim
Veeee sabah tartıldım 200 gram artıdayım akşam 9 da yemek yersen öyle olur dimi ama
Bu akşam başlıyorum akşam 6 dan sonra hiçbirşey yemiycem yatarken pulbiber yoğurt kürü yapıcamNeden canım? Yedin mi yoksa?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?