İyi etmişsin canım,ben de burdan bakıp düzenlerimEki Görüntüle 1544409
Kızlar frezya tabloyu yapmayınca ben yaptım.Acemiliğime geldi ama herkes kilosundaki farkı görsün diye yaptım.
S sulisim senin hedef kilonu bilmediğim için yazamadım.
Kilo veren veremeyen herkesi çabasından dolayı tebrik ediyorum
Ne oldu canım hayırdırKızlar ben haftaya bildirim yapacağım. Daha iyi olmadım.
maviask cım sen bildirim yapmamışsın bu hafta kaç kilosun canım tabloya eklicemBugün 800 kalori ile bitirdim bakalım. Evde olunca ve adet öncesi o yeme açlığı geçince az yiyebiliyorum gerçi bugün düzensizdi ama kalori olarak düşük biraz midemi küçültmem lazım.
spatz cım bildirimini bekliyoruz canım bu hafta giremedin pek sanırımKızlar selam
pek yazamıyorum ama fırsat buldukça okuyorum sizi. Ve yediklerime dikkat etmeye devam...
yaza cok az kaldı :)
canım senin kilon çok dengesiz ya aynen,bir 56 bir 54 sün :)) ama demeki o haftaki performansına bağlıKafayi yicem ben yaaaaa..
Kilom 56 bugün.. bu kadar dengesizmi olur bir insan ya...bir hafta 54.5 bir hafta 56... böyle inis cikismi olur... hedefime yaklasiyorum diye sevinirken bir bakmisim kilo ters yöne dogru ilerliyo.. 50 kiloyu göremiyecem ben
maviask cım sen bildirim yapmamışsın bu hafta kaç kilosun canım tabloya eklicem
Canım ay sonunda toplam farkı da yazıyordu nurgul.Ay sonunda herkesin ne kadar verdiği belli olsun diye...kızlar hemen hızlıca yaptım liste
Eki Görüntüle 1544409
Kızlar frezya tabloyu yapmayınca ben yaptım.Acemiliğime geldi ama herkes kilosundaki farkı görsün diye yaptım.
S sulisim senin hedef kilonu bilmediğim için yazamadım.
Kilo veren veremeyen herkesi çabasından dolayı tebrik ediyorum
tatlım beş hafta üzerinden gittiğimiz için haftaya yazacağım çünkü her ay sonu cuma ya denk gelmiyorCanım ay sonunda toplam farkı da yazıyordu nurgul.Ay sonunda herkesin ne kadar verdiği belli olsun diye...
Ellerine sağlık güzel olmuş.
Haklisin.. gelecek hafta 54.ü tekrar görürüm insallah.. sonra hep 54ten 50ye dogru gider insallah. Yogurt kürüne basliyacam,insallah faydasini görürüm.canım senin kilon çok dengesiz ya aynen,bir 56 bir 54 sün :)) ama demeki o haftaki performansına bağlı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?