- 31 Temmuz 2012
- 7.051
- 11.685
- 248
Evet yaa benim eski bisküvim tekrar başlasam iyi olacak seviyodum da :)Kahve vakti. Kızlar bugün taze fasulye yemeği pişirdim. Yani daha doğrusu suan pisiyor:)) Yağıni da az koydum. Rahat rahat yogurtla yiyeceğim. Sonra ise gideceğim. 11de geleceğim.
Afiyet olsun canımKahve vakti. Kızlar bugün taze fasulye yemeği pişirdim. Yani daha doğrusu suan pisiyor:)) Yağıni da az koydum. Rahat rahat yogurtla yiyeceğim. Sonra ise gideceğim. 11de geleceğim.
Ay canım düdüklude yapmadım. Pişman oldum inanır misin. Pişmek bilmedi. Piser pismez yedik çünkü ise yetişecektim. Sıcak sıcak mideme oturdu.Taze fasulye benim de favorim kızımda seviyor kıymalı yapıyorum onun için
Evet yaa fasulye geç pişiyo ama ben düdüklüde yapmıyodum iyi fikir aslında pratik olur.Ay canım düdüklude yapmadım. Pişman oldum inanır misin. Pişmek bilmedi. Piser pismez yedik çünkü ise yetişecektim. Sıcak sıcak mideme oturdu.
Akşam çalışmak iyi gibi geldi bana biz akşama kadar işteyiz ya ne kendimize vakit ayırabiliyoruz ne çocuğa.Bugünkü menüm
Sabah; 1 yumurta 1 pastirmayla, Az süzme ve krem peynir, 4 zeytin, yarım dilim tam buğday ekmegi.
Şekersiz az sütlü kahve.
Ara; Şekersiz sütlü kahve.
Yarım paket diyet biskuvi.
Akşam; Çok az yağlı taze fasulye, yoğurt.
Şekersiz kahve, yeşil çay. 2 parça bitter.
Işten dönüyorum canlar. Bugün bişey yemem herhalde daha. Yersem az dondurma. 75 kalorilik algidanin dondurmasi var. Ondan yerim belki.
Aynenn akşam yediğimle bile 400 gr artıdayımmGünaydın kızlar,tatilde yediklerimden dolayı bir kaç günü gerçek kilom olarak kabul etmicem moralim bozulabilir
Bazen öyle artıyor canım işte o zaman bırakmmamız lazım yaz geldi son gaz devam,gerçi Ankarada hala yaz gelmedi amaAynenn akşam yediğimle bile 400 gr artıdayımm
Kilom azalınca hergün tartılmak hoşuma gidiyor ama bir dengesizlik olduğu zaman tartıdan köşe bucak kaçıyorum cuma günü de korkarak tartılıyorum,Kızlar hepiniz hergün tartiliyorsunuz. O zaman cuma günleri neden liste yapıyoruz. Haftalık tartilmanizi öneririm. Vücuttaki su, şişkinlik vs. fazla çıkarıyor. Biliyorum emek veriyorsunuz, fedakarlık yapiyorsunuz ve karşılığını almak istiyorsunuz. Ama bizler de aynı şeyleri yaptık ve yapıyoruz. Buraya da böyle bir kural koyduk. Uyarsaniz çok daha iyi olur.
Aciktim sonra tarcinli sut ictim biraz :)Menün harika canım. Açıkmadin mi. Maşallah sana.
Canım yapmaman iyi olmuş. Sabret:)))Saat gec oldu diye tavugu yapmadım biraz kiraz yedim tadı yoktu onlarda diyet:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?