50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Bugünkü menüm
Sabah; 1 yumurta 1 pastirmayla, Az süzme ve krem peynir, 4 zeytin, yarım dilim tam buğday ekmegi.
Şekersiz az sütlü kahve.
Ara; Şekersiz sütlü kahve.
Yarım paket diyet biskuvi.
Akşam; Çok az yağlı taze fasulye, yoğurt.
Şekersiz kahve, yeşil çay. 2 parça bitter.

Işten dönüyorum canlar. Bugün bişey yemem herhalde daha. Yersem az dondurma. 75 kalorilik algidanin dondurmasi var. Ondan yerim belki.

Akşam çalışmak iyi gibi geldi bana biz akşama kadar işteyiz ya ne kendimize vakit ayırabiliyoruz ne çocuğa.

Günaydın arkadaşlaaar
Akşam uykudan geberiyorum sabah da uyanınca tekrar uyuyamıyorum
1 tereyağlı yumurta 1 kk peynir marul maydanoz dereotu domates salatalıklı bol bir salatayla kahvaltı yaptım
Sporsuz olmaz yine 1500 sayı ip atladım 120 de squat yaptım
Sonra giyinip çıktım 30 dk yürüdüm işe gelirken
Eve giderken artık 10 dk ancak yürüyebilirim 12 de çıkıcam eve geç kalmamak için

Öğle yine bol salata yanında 2 tavuk but pilav da vardı ama ısıtmamıştım 1 kaşık aldım başka yemedim
İşe gelirken 20 dk yürüdüm.
Akşam eve giderken 15 dk yürüdüm gittiğimde kızım uyuyodu 1500 sayı ip atladıııım :)

Saat 8 de 4 küçük köfte koca bir kase dereotlu cacık yedim.Biraz da kızımın yemediği makarnadan aldım.
Dün ne güzel yemek sonrası birşey yememiş ve eksi çıkmıştım 11 gibi kızıma hazırladığım meyveleri yiyince
Sabah tartıldım veeee 59.50 çıktıııım +400 Dikkat etmek lazıııım

Kızlar hepiniz hergün tartiliyorsunuz. O zaman cuma günleri neden liste yapıyoruz. Haftalık tartilmanizi öneririm. Vücuttaki su, şişkinlik vs. fazla çıkarıyor. Biliyorum emek veriyorsunuz, fedakarlık yapiyorsunuz ve karşılığını almak istiyorsunuz. Ama bizler de aynı şeyleri yaptık ve yapıyoruz. Buraya da böyle bir kural koyduk. Uyarsaniz çok daha iyi olur.

Kilom azalınca hergün tartılmak hoşuma gidiyor ama bir dengesizlik olduğu zaman tartıdan köşe bucak kaçıyorum cuma günü de korkarak tartılıyorum,

ama doğru söylüyosun canım çünkü hemen sonuç alınmıyor,birgün az yedim diye ertesi gün kilom azalmış olmayabiliyor ama haftaya yayıldığı zaman daha iyi sonuç alınır en azından motivasyonumuz bozulmaz.

Bugün sabahtan beri bi dilim fırında makarna ve küçük minik paket fıstık ezmesi yedim bir bardak da süt içtim toplamda 570 kalori oluyor ama bana fazla gibi geldi hesaplama olsun az yiyeyim aksama kadar 1000 i geçmemem lazım :) Yemek olarak barbunya yaptım yanına salata yerim böylece günü kapatırım. Şu midem kücülseydi bir.

Dun giremedim yorgunluktan uyuyakalmisim dunku menumu yazayim..
1 haslanmis yumurta
3 zeytin
Yarim kk peynir
Yarim form cubuk
Oglen
1 dilim kesme dondurma
Kavun
Aksam
Kiymali menemen
1 kase cacik

Bugunku menum
Sabah
1 kuru kayisi
1 yemek kasigi yulaf kepegi ile
1 bardak sut
Ara
Nescafe sekersiz
Yarim form biskuvi
Oglen
1 haslanmis yumurta
4 zeytin 1 parca peynir
Ara
100 gr cigkofte
1 dilim kiymali borek
Aksam
Tavuk sote yapicam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…