50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Bu sabah tartildim 53.8 geldim inanamadim gecen bir tartildim 54.8 gelmistim sabah sabah gene mi kahretsin derken 53.8 i gordum cok sevindim kalori diyeti ise yariyor kesinlikle 800 kalori diyeti yapiyorum.

Günaydın arkadaşlar
Hafta sonu kendimi aştım cumartesi sabah 2000 sayı ip atladım gerçekten de az yedim sabah tartıldım 57.90 ı gördüm.
Şok oldum resmen ama bu hafta regl olmama rağmen hem ip atladım hem yürüyüş yaptım hem de az yemiştim.
Pazar sabah 2500 öğleden sonra da 1500 toplam 4000 sayı ip atladım yine az yedim bol ayran içtim ama.
Bu sabah kalktım yine 25 dk kadar ip atladım 1230 olmuştu sonra tartıldım veee 57.50 çıktım

Günaydın arkadaşlaaar;
Dün sabah yarım saat ip atladım 1200 sayı
Kahvaltıda 1 dilim beyaz peynir 5 zeytin 1 domates 1 salatalık yarım dilim çavdar ekmeği yedim
Ara 1 kuru erik
Eve giderken 15 dk yürüdüm
Öğlen 1 dilim peynirli börek 1 kase cacık
İşe giderken 15 dk yürüdüm
Ara 1 kuru erik
Akşam eve giderken 10 dk yürüdüm
6 gibi 2-3 lokma ekmek 2 köfte salata ayran
40 dk kadar ip atladım 1800 sayı
Çayın yanında bir şey yememek için 1 çay kaşığı pekmez koydum kupaya iyiydi

Bu sabah tartildim 53.8 geldim inanamadim gecen bir tartildim 54.8 gelmistim sabah sabah gene mi kahretsin derken 53.8 i gordum cok sevindim kalori diyeti ise yariyor kesinlikle 800 kalori diyeti yapiyorum.
800 Kalori mi yiyorsun canım süpersin ya bende katıldım sana baştan beri iyi gidiyorsun

diyetarkadasim diye bi kalori hesaplama sitesi var orada kaydım var. Oraya değerlerinizi girersiniz yaklaşık olarak çok kolay oluyor bi de ben en başlarda cidden çok kalori alıyordum işte siteye düzenli kaçmadan sapmadan girince her gün biraz daha azaltma imkanı buldum. 800 kalori normalde çok az hatta matabolizman durur filan deniyor ama boyum zaten 154 kilo 55 normal 170 boyunda 75 kilo agırlındaki biri de 1200 kaloriyle verir benim kilom ve boyumdaki biri ona göre. 800 e düşünce hemen kiloda azalmalar ve en önemlisi şu an şişkinlik halim gitti :) bugun şu an 659 kalorideyim 800 e tamamlamak için bi dondurma hakkım var kullansam mı diyorum ama sanırım yogurt ya da süt tercih edeceğim :)

Boyunuzu kilonuzla birlikte günlük kalori tüketiminizi hesaplayın mesela benim 1700 cok hareketli degilim 2000 filan ama sizinki hareketle birlikte 2500 gibi filan çıkıyorsa 1000 kalorilik yapabilirsiniz

Günaydın arkadaşlaaar;
Dün sabah kalktım 30 dk kadar ip atladım 1800 sayı olmuştu
Artık hava çok sıcak güneş de çok etkili işe gelirken15 dk yürüdüm

Kahvaltım yarım dilim çavdar 70 gr peynir bu defa 50 gr bölmeyi unutmuşum 8 zeytin 1 domates 1 salatalık
Ara 2 kuru erik
Öğlen yine de 15 dk yürüdüm
Üşendim yemek ısıtmaya yarım dilim ekmek 1 köfte 1 kase cacık yiyip çıktım
Gelirken 10 dk yürümüşüm ama gelince 8. kata çıkıp 4 e iniyorum tabii
ara 1 kuru erik yedim ama çay içmesem onu da yemem aslında
Eve giderken 10 dk yürüdüm yemek vardı kızım uyuyodu
1 saat kadar ip atladım 2220 sayı olmuş ayağım acımasa daha atlayasım var :)

Akşam kendimi kaybettim ama 5-6 kaşık pilav 5-6 kaşık da taze fasulye yedim 1 bardak ayran
Diyosunuz ya 1 günde 1 kilo alınır mı sabah tartıldım 58.50 yim bugün tam 1 kilo artı dayım

Ben de 4-5 yıl önce formdakal diye bir site vardı oraya girerdim haklısın 1.70 boyundaki biriyle bizim metabolizmamız aynı olmuyo yaş da önemli tabii anca yakabiliyoruz.

Akşam nerdeyse 500 kalori almışım sözde kalori hesabı yapacaktımm
Neyse bugün başlıyim bariii.

Olsun yavaş yavaş indir birden kaloriyi indirirsen vücut kendini korumaya alır ben de öyle yaptım bu gruba başlarken 1200 e yeni düşmüştüm bi kaç hafta sonra 1000 e sonra 800 e indirdim. Vücudu ürkütmemek mideyi yavaş yavaş küçültmek gerek :)

Günaydın arkadaşlaaar;
Dün sabah kalktım 30 dk kadar ip atladım 1800 sayı olmuştu
İşe gelirken15 dk yürüdüm

Kahvaltım yarım dilim çavdar 70 gr peynir bu defa 50 gr bölmeyi unutmuşum 8 zeytin 1 domates 1 salatalık
Öğlen yine de 15 dk yürüdüm
2 yk bulgur pilavı 6 yk taze fasulye 1 bardak ayran
Gelirken 10 dk yürüdüm ama gelince 8. kata çıkıp 4 e iniyorum tabii
Eve giderken 10 dk yürüdüm

Kızıma yemek yedirirken 2 yk fasulye 2 bardak ayran içtim yemekten sonra uyudu.
1 saat kadar ip atladım 3120 sayı olmuştu başlamak zor ama ısınınca bırakasım gelmiyo
3 kayısı 5-6 kiraz 1 tane de erik yedim

İftarda toplamda 397 kalori aldım şu an iyiyim belki birazdan bişeyler atıştırabilirim 400 kalori hakkım var :) Sahurda yemeyince böyle oluyor. Ama bu gece kalkacağım inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…