- 27 Mart 2015
- 501
- 327
- 33
Bu hafta 54,0 -200, kızlar tabloyu ekleyeceğim ama bildirim yapmayan arkadaşlar var yarını bekliyorum yarın da bildirim gelmezse eklicem.
HoşbuldukCanım merhaba hoşgeldin bu haftaki listemize seni eklemedim yeni katıldığın için haftaya sende olursun canım
Dikkat ediyorum ama demekki daha fazla dikkat etmem lazim..50yi bi görsem.. 54 ideal kilo diye cikiyor online testlerdede ama ben 50yle mutlu olucam :)yediklerine dikkat ediyormusun canım,senin bi 54 bi 56 belki de sudur ya doğru kilonun 54 lerde olduğunu düşünüyorum
Aynen ya bende çok mutlu olcam boyun kaç?Dikkat ediyorum ama demekki daha fazla dikkat etmem lazim..50yi bi görsem.. 54 ideal kilo diye cikiyor online testlerdede ama ben 50yle mutlu olucam :)
Boyum 160Aynen ya bende çok mutlu olcam boyun kaç?
800 Kalori mi yiyorsun canım süpersin ya bende katıldım sana baştan beri iyi gidiyorsunBu sabah tartildim 53.8 geldim inanamadim gecen bir tartildim 54.8 gelmistim sabah sabah gene mi kahretsin derken 53.8 i gordum cok sevindim kalori diyeti ise yariyor kesinlikle 800 kalori diyeti yapiyorum.
Ben de 4-5 yıl önce formdakal diye bir site vardı oraya girerdim haklısın 1.70 boyundaki biriyle bizim metabolizmamız aynı olmuyo yaş da önemli tabii anca yakabiliyoruz.diyetarkadasim diye bi kalori hesaplama sitesi var orada kaydım var. Oraya değerlerinizi girersiniz yaklaşık olarak çok kolay oluyor bi de ben en başlarda cidden çok kalori alıyordum işte siteye düzenli kaçmadan sapmadan girince her gün biraz daha azaltma imkanı buldum. 800 kalori normalde çok az hatta matabolizman durur filan deniyor ama boyum zaten 154 kilo 55 normal 170 boyunda 75 kilo agırlındaki biri de 1200 kaloriyle verir benim kilom ve boyumdaki biri ona göre. 800 e düşünce hemen kiloda azalmalar ve en önemlisi şu an şişkinlik halim gitti :) bugun şu an 659 kalorideyim 800 e tamamlamak için bi dondurma hakkım var kullansam mı diyorum ama sanırım yogurt ya da süt tercih edeceğim :)
Akşam nerdeyse 500 kalori almışım sözde kalori hesabı yapacaktımm
Neyse bugün başlıyim bariii.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?