Bir de bunları gündüz yiyorsun dimi mesela bende beşten altıdan sonra pek yememeye çalışıyorum ama kalori olarak bini gecer tahminim.
Kızlar selam, Temmuz tablosu yaparsanız aranıza katılmak isterim
Selam canım 58kiloyum 45-46olsam harika hissederdim :) bugün Spor salonuna başladım işte kendime arkadaş ararken sizi buldum. Ayıptır söylemesi hayvan gibi yiyorum dur sinyalim yok canım yaKaç kilosunuz kaça düşmeyi düşünüyorsunuz? Bu ara gruptaki arkadaşlar çok yok maalesefKeşke takip etsek birbirimizi.
Selam canım 58kiloyum 45-46olsam harika hissederdim :) bugün Spor salonuna başladım işte kendime arkadaş ararken sizi buldum. Ayıptır söylemesi hayvan gibi yiyorum dur sinyalim yok canım ya
İsterseniz buarada siz yeni başlık açın yada ben de açabilirim herkesi yeniden toplarız yyeni arkadaşlarla çünkü ben bu topic i bile zor buldum
Şimdi baktım 59.4 müşüm, 1,60da boy. Yakında yuvarlancam :) dikkat etmem lazım acil acil, doğru diyosun herkes oruçlu hep. Aklımdan çıkmış benimBiz bu başlıktayız arkadaşlar ramazan ayı biraz ara verdiler tatil filan olunca günlük yaz menülerini sporunu. Ben de 52.2 ye düştüm 56 kiloydum 800 kalori diyeti yapıyorum spor filan yok. bakalım az az da olsa devamlı veriliyor :) Kalorine dikkat et sadece spor kurtarmıyor cogu zaman.
Ben ben benKızlar temmuz listesi hazırlayabilirim,en baştan yeni liste olcak ama herkes bu defa günlük bildirim yapacak, katılmak isteyenler söylesin.
Tabiki ben :)) Bugun tam 52 kilo ciktim cok mutluyum :))Kızlar temmuz listesi hazırlayabilirim,en baştan yeni liste olcak ama herkes bu defa günlük bildirim yapacak, katılmak isteyenler söylesin.
Darısı başımıza o zaman :)Tabiki ben :)) Bugun tam 52 kilo ciktim cok mutluyum :))
Insallah :) Kalori takibiyle kolayca gidiyor arada siskinlik vs ile dursa da sonuc guzel gruba 56 kilo olarak baslamistim gitmesi guzel :) Hedef oncelik 49 sonra 46 spor yapmadigim icin yavas gidiyor ama olsun beslenme duzenim oturuyor ramazandan sonra b-fit e filan baslayabilirim ya da duzenli yuruyus bakalim :))Darısı başımıza o zaman :)
Insallah :) Kalori takibiyle kolayca gidiyor arada siskinlik vs ile dursa da sonuc guzel gruba 56 kilo olarak baslamistim gitmesi guzel :) Hedef oncelik 49 sonra 46 spor yapmadigim icin yavas gidiyor ama olsun beslenme duzenim oturuyor ramazandan sonra b-fit e filan baslayabilirim ya da duzenli yuruyus bakalim :))
iyi gidiyorsun canım egzersiz yapıyor musun pekiTabiki ben :)) Bugun tam 52 kilo ciktim cok mutluyum :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?