50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

spor olarak neler yaptınız ?
İlk 1-1.5 ay sadece hergün 50 dk yürüdüm.Sonra callan pinkney'in 10 günde 10 yaş gençleş diye bir egzersizi var 10 gün yaptım.Zaten daha fazlasını kaldıramazdım hem çok uzun hem de aslında yorucu.Bunların haricinde başka özel birşey yapmadım.Şimdi müsait olduğumda yürüyüş yapabiliyorum ve mekik çekiyorum.Dediğim gibi bu ara aksattım ama almıyorumda.Ve ben diyet yapmıyorum sadece yediğim porsiyonları küçülttüm.O yüzden bu kadar uzun sürdü aslında. Ama 5 yıl önceki halimden zayıfım şu anda:)

Zayıflamak biraz zaman ve sabır meselesi o kiloları 1 ayda almadığın için 1 ayda veremezsin esasen vazgeçme devamı geliyor . 1-1,2-5 ay hiç veremediğim zamanlarda oldu o yüzden bırakma :)

Kızlar günaydın

Ilk bildirim benden olsun!
Bugun çooook uzun zaman sonra tartıda tam 54'ü gördüm! Artık hep aynı yerde saymaktan cok sıkılmıştım ve motivasyonum kaçmıştı. Ama bu hafta gerçekten cok sıkı tuttum hiç bir kaçamak yapmadım. oh çok sevinçliyim yaaa.Şimdi bu gazı almışken hiç motivasyonumu bozmadan devam edicem. İnşallah hepiniz böyle sonuclar alırsınız.

İnşallah yaa 54 e inmem lazım ben gereksiz masraf yapmayı sevmiyorum hafta sonu yine açtım bazanın altını 10 tane pantolon saydım daha paçasını bile yaptırmamışım az giydiklerim hariç.

Günaydın arkadaşlar
Sabah kalkıp 30 dk. ipimi atladım 1500 sayı.
İşe gelirken 20 dk yürüdüm
Kahvaltıda dört parmağım büyüklüğünde 1 dilim peynirli börek 2 domates 5 zeytin yedim
çay yanında 2 kuru erik
Eve giderken 10 dk yürüdüm 100 squat
2 tavuk but 1 kase cacık yedim
İşe gelirken 20 dk yürüdüm
ara 2 kuru erik
Eve giderken 10 dk yürüdüm gidince ip atlamaya başladım dizi bitene kadar 2500 sayı yapmışım.
Akşam 8 de 2 karnıyarık patlıcanı yağsızdı köftelerini kızım yedi
Sonra tuttum kendimi yemedim birşey
Veee sabah tartıldım 58.90 çıktım :) Sonunda 58 i de gördüm yaşasıııın.

Aynen hiçbir diyete tam uyamıyorum ben de ne yaptıysam herşeyden az az dikkat etmeye çalışıyorum

Tebrik ederimm :)

Ne güzel yürümüşsün öyle bir de plates tam olmuş tebrikler.

Ben daha önce 60-69 lara katılmıştım 62 kiloydum bi gün dedim ki ben 50 lere inmem lazııım bakıyim 50-59 arası olanlar ne yiyo ne içiyo 50-59 arası arkadaşlarım hep 54 lerde benim hedef kilom ya kıskandım şimdiii :)

Aynen hiçbir diyete tam uyamıyorum ben de ne yaptıysam herşeyden az az dikkat etmeye çalışıyorum
Aynen diyet yapınca zayıfladıktan sonra büyük ihtimalle eski yeme düzenine göre yiceksin ve bu sefer hızlı kilo alıcaksın.Bu yüzden ben normal yeme porsiyonlarımı küçülttüm sadece daha zor veriyorum ama böylesi de iyi.Sonuçta bu kiloları ben toplamda 5 yıl da aldım.8 ay da öncekinden zayıf olmak inanılmaz güzel.Her halde lisede bile bu kiloda değildim ben.Ayrıca yürüyüşle bacaklarım ve kalçam çok güzel şekil aldı.Gidip gelip aynada bakıyorum :)

Bugün güzel yürüyüş yaptım ama yedim de. Sabah kahvaltısı yapamadım direk döner sandviç ayran öğleden sonra tavuk şiş bi dilim ekmekle yedim gene ayranla. Bi de iki top külah dondurma yedim toplamda 807 kalori aldım inşallah kiloya yansır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…