İlk 1-1.5 ay sadece hergün 50 dk yürüdüm.Sonra callan pinkney'in 10 günde 10 yaş gençleş diye bir egzersizi var 10 gün yaptım.Zaten daha fazlasını kaldıramazdım hem çok uzun hem de aslında yorucu.Bunların haricinde başka özel birşey yapmadım.Şimdi müsait olduğumda yürüyüş yapabiliyorum ve mekik çekiyorum.Dediğim gibi bu ara aksattım ama almıyorumda.Ve ben diyet yapmıyorum sadece yediğim porsiyonları küçülttüm.O yüzden bu kadar uzun sürdü aslında. Ama 5 yıl önceki halimden zayıfım şu anda:)spor olarak neler yaptınız ?
İnşallah yaa 54 e inmem lazım ben gereksiz masraf yapmayı sevmiyorum hafta sonu yine açtım bazanın altını 10 tane pantolon saydım daha paçasını bile yaptırmamışım az giydiklerim hariç.merak etme yavaş gitsin bir daha gelmesin de. Ben kasımdan bu yana tam 8 ayda 12 kilo verdimBazıları bunu 3 ayda da verebilir ama ben sporla verdiğim için.Bu aralar dikkat edemeyip spor yapamasamda kilomu koruyorum bu çok güzel birşey.Sende bu mutluluğu yaşadığında ne demek istediğimi anlayacaksın..
Aynen hiçbir diyete tam uyamıyorum ben de ne yaptıysam herşeyden az az dikkat etmeye çalışıyorumİlk 1-1.5 ay sadece hergün 50 dk yürüdüm.Sonra callan pinkney'in 10 günde 10 yaş gençleş diye bir egzersizi var 10 gün yaptım.Zaten daha fazlasını kaldıramazdım hem çok uzun hem de aslında yorucu.Bunların haricinde başka özel birşey yapmadım.Şimdi müsait olduğumda yürüyüş yapabiliyorum ve mekik çekiyorum.Dediğim gibi bu ara aksattım ama almıyorumda.Ve ben diyet yapmıyorum sadece yediğim porsiyonları küçülttüm.O yüzden bu kadar uzun sürdü aslında. Ama 5 yıl önceki halimden zayıfım şu anda:)
Zayıflamak biraz zaman ve sabır meselesi o kiloları 1 ayda almadığın için 1 ayda veremezsin esasen vazgeçme devamı geliyor . 1-1,2-5 ay hiç veremediğim zamanlarda oldu o yüzden bırakma :)
Tebrik ederimm :)Günaydın arkadaşlar
Sabah kalkıp 30 dk. ipimi atladım 1500 sayı.
İşe gelirken 20 dk yürüdüm
Kahvaltıda dört parmağım büyüklüğünde 1 dilim peynirli börek 2 domates 5 zeytin yedim
çay yanında 2 kuru erik
Eve giderken 10 dk yürüdüm 100 squat
2 tavuk but 1 kase cacık yedim
İşe gelirken 20 dk yürüdüm
ara 2 kuru erik
Eve giderken 10 dk yürüdüm gidince ip atlamaya başladım dizi bitene kadar 2500 sayı yapmışım.
Akşam 8 de 2 karnıyarık patlıcanı yağsızdı köftelerini kızım yedi
Sonra tuttum kendimi yemedim birşey
Veee sabah tartıldım 58.90 çıktım :) Sonunda 58 i de gördüm yaşasıııın.
Ne güzel yürümüşsün öyle bir de plates tam olmuş tebrikler.Allahım bugün resmen sınanıyorum. Sabah kahvaltısında eşim bişeyler hazırlamış. Ben bir dilim siyah ekmek üzerine ince sürülmüş beyaz peynir ile üzerinde 1 dilim pastırma yedim ama hep ısrar etti yemek boyunca daha fazl yiyeyim diye. Sonra işe gittim baktım kocaman bir pasta gelmiş, ne yapayım 2 kibrit kutusu kadar yedim.
Öğlen müdürüm pizza yiyelim diye tutturdu, neyse ki çok yemedim zeytinli domatesli peynir ve fesleğenli ince hamur küçük boy pizzanın yarısını yedim, üstelik hamuru kepekli undandı. Ama yine de vicdan azabı çekiyorum
Akşam eve geldiğimde acıkmıştım yarım kase kadar cacık yedim o kadar.
Ama gel gelelim bugün iş yerinde bir arkadaşım çikolata yemem için ısrar etti, eşimde eve gelirken en sevdiğim çilekli pastayı ve dondurma almış, dün atışmıştık diye. Yemedim, biraz surat yaptı ama... Yarın sabah yerim dedim
Sınanıyorum, herkes mi diyet yapmama karşı olur
Ama vicdan azabımı hafifletmek için 2 saat hiç durmadan yürüdüm, eve gelincede 30 dk pilates yaptım
Teşekkür ederiiiim :)Tebrik ederimm :)
Aynen diyet yapınca zayıfladıktan sonra büyük ihtimalle eski yeme düzenine göre yiceksin ve bu sefer hızlı kilo alıcaksın.Bu yüzden ben normal yeme porsiyonlarımı küçülttüm sadece daha zor veriyorum ama böylesi de iyi.Sonuçta bu kiloları ben toplamda 5 yıl da aldım.8 ay da öncekinden zayıf olmak inanılmaz güzel.Her halde lisede bile bu kiloda değildim ben.Ayrıca yürüyüşle bacaklarım ve kalçam çok güzel şekil aldı.Gidip gelip aynada bakıyorum :)Aynen hiçbir diyete tam uyamıyorum ben de ne yaptıysam herşeyden az az dikkat etmeye çalışıyorum
Canım merhaba hoşgeldin bu haftaki listemize seni eklemedim yeni katıldığın için haftaya sende olursun canımTebrik ederimm :)
yediklerine dikkat ediyormusun canım,senin bi 54 bi 56 belki de sudur ya doğru kilonun 54 lerde olduğunu düşünüyorum56,4kg veremiyorum malesef.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?