- 13 Mayıs 2015
- 355
- 143
- 18
Ben herşeyi bilip uygulamamla birlikte istediğim kiloyu veremiyorum ama tek uygulayamadığım şey geç saatte meyve yemek ve iyi uyku uyumak. Bunda kızımın geç uyuması etkili sabah geç kalkıyo kuzum onun için de geç yatmasına birşey diyemiyorum.miraycan84 bence yememeliydim diye bir şey yok. zaten çok hareketlisin iyi kalori yakıyorsun, bir dilim karpuzdan 2 kayısıdan bir şey olmaz. 1 parçacık biskuvi yeseydin bile bundan kötü olurdu. Meyveler biraz şekerli evet ama vucudumuzun onlara da çok ihtiyacı var. pişmanlık duyma kesinlikle.
Bir de ben 55 olabilsem süper olacak yaaa.Merhaba kızlar :) Aranıza yeni katıldım ben de 48 kiloya düşmek istiyorum. Şuan ki kilom 55 boyum ise 1,65, normal gibi gözükse de tüm kiloyu popomdan aldığımdan, orayı eritmek için zayıflamam gerekiyor. Pazartesi diyete başladım ve pilatese. Dünkü diyetimden biraz bahsedeyim.
Sabah 30 gr kahvaltılık gevrek+ light süt
Ara bir elma
Öğlen turp, yeşillik, yarım salatalık, yarım domates ve beyaz peynirden oluşan salata
Ara 2 yemek kaşığı müsli+3-5 kuru üzüm+ light süt
Akşam 200 gr salata (haşlanmış tavuk+mısır+bezelye+ananas+közlenmiş biber+yeşillik)+ 180 gr light yoğurt
Ara yarım avuç kuru üzüm+açılmış çekirdek
2 litre su içtim ve 2 bardak yeşil çay - 1 saat pilates yaptım, 45 dk yürüdüm.
Yazarken gözüme ne çok geldi, ne yemişim ya, nasıl vericem bu kiloları
Kaç kilosun canım, ne kadar kilo vermek istiyorsun? Bir de ne zamandır devam ediyorsun diyetne_?Bir de ben 55 olabilsem süper olacak yaaa.
Beğendim güzel menü olmuşBugünkü menüm
Sabah
1 su bardagı süt içine
1 ymk kasıgı yulaf kepeği
Ara
Yarım kase cacık
Öğle
2 yumurtadan omlet
1 kk peynir
5 zeytin
Ara
3 form mısır patlağı
Aksam
1 kase yayla çorbası
2 ay da 5 kilo verdim 59 um doğum öncesi kilom 54. yavaş gidiyo yaaa.Kaç kilosun canım, ne kadar kilo vermek istiyorsun? Bir de ne zamandır devam ediyorsun diyetne_?
Bence gayet iyi benim 3 ayı gecti 4.5 kilo verdim 50lerde kilo cok zor gidiyo ama kalıcı olsun da2 ay da 5 kilo verdim 59 um doğum öncesi kilom 54. yavaş gidiyo yaaa.
Aynen önce de 61 de takılmıştım 60 çabuk gitti şimdi de 59 da takıldım bir haftadır 58 i göremedim bir türlüYavaş olsun zaten, sağlıklı bir şekilde ver :) keşke ben de 2 ayda 5 kilo versem. 50li kilolar bana kalırsa kolay verilmiyor.
Aynen önce de 61 de takılmıştım 60 çabuk gitti şimdi de 59 da takıldım bir haftadır 58 i göremedim bir türlü
Aynen benim de doğumdan önce alıp da giymediğim bir elbisem var giydim ama göbek ve basen çıktı tabiii 5 kilo gitmeli ki önceki gibi dursun yaz bitmeden giymem lazııım.Merak etme canım, beraberce vereceğiz bu kiloları inşallah ben baya motive oldum sizleri de görünce. Bir daha ki aya yakın arkadaşımın düğünü var inşallah 1 ayda 2 kilo veririm de elbise daha güzel durur üzerimde
merak etme yavaş gitsin bir daha gelmesin de. Ben kasımdan bu yana tam 8 ayda 12 kilo verdimBazıları bunu 3 ayda da verebilir ama ben sporla verdiğim için.Bu aralar dikkat edemeyip spor yapamasamda kilomu koruyorum bu çok güzel birşey.Sende bu mutluluğu yaşadığında ne demek istediğimi anlayacaksın..2 ay da 5 kilo verdim 59 um doğum öncesi kilom 54. yavaş gidiyo yaaa.
spor olarak neler yaptınız ?merak etme yavaş gitsin bir daha gelmesin de. Ben kasımdan bu yana tam 8 ayda 12 kilo verdimBazıları bunu 3 ayda da verebilir ama ben sporla verdiğim için.Bu aralar dikkat edemeyip spor yapamasamda kilomu koruyorum bu çok güzel birşey.Sende bu mutluluğu yaşadığında ne demek istediğimi anlayacaksın..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?