50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Merhaba kızlar :) Aranıza yeni katıldım ben de 48 kiloya düşmek istiyorum. Şuan ki kilom 55 boyum ise 1,65, normal gibi gözükse de tüm kiloyu popomdan aldığımdan, orayı eritmek için zayıflamam gerekiyor. Pazartesi diyete başladım ve pilatese. Dünkü diyetimden biraz bahsedeyim.
Sabah 30 gr kahvaltılık gevrek+ light süt
Ara bir elma
Öğlen turp, yeşillik, yarım salatalık, yarım domates ve beyaz peynirden oluşan salata
Ara 2 yemek kaşığı müsli+3-5 kuru üzüm+ light süt
Akşam 200 gr salata (haşlanmış tavuk+mısır+bezelye+ananas+közlenmiş biber+yeşillik)+ 180 gr light yoğurt
Ara yarım avuç kuru üzüm+açılmış çekirdek
2 litre su içtim ve 2 bardak yeşil çay - 1 saat pilates yaptım, 45 dk yürüdüm.
Yazarken gözüme ne çok geldi, ne yemişim ya, nasıl vericem bu kiloları

Ben herşeyi bilip uygulamamla birlikte istediğim kiloyu veremiyorum ama tek uygulayamadığım şey geç saatte meyve yemek ve iyi uyku uyumak. Bunda kızımın geç uyuması etkili sabah geç kalkıyo kuzum onun için de geç yatmasına birşey diyemiyorum.

Bir de ben 55 olabilsem süper olacak yaaa.

Bugün 950 kalori gibi tükettim 1000 geçmedim doğru hesaplandıysa. Bakalım yarın tartıda görünecek mi düşüş inşallah görürüm cuma bildiriminde güzel bir sonuç olur

Bugün de bitti
Sabah 30 gr kahvaltılık gevrek+süt
Ara öğün elma
Öğlen beyaz peynirli salata
Akşam 2 bardak meyva suyu
Hepsi bu
Bugün spor yapmadım azcık işten gelirken yarım saat yürümüşümdür.

Günaydın arkadaşlaaar bu yaz başlangıçlarını çok seviyorum yaaa
Geç yatmama rağmen erken kalkabilmemi ben buna bağlıyorum.
Sabah 7 de uyandım yine 1000 sayı ip atladııım
İşe gelirken 30 dk yürüdüüüm

Kahvaltıda 1 dilim ekmek 50 gr peynir 1 domates 1 salatalık 8 zeytin yedim
Ara 2 kuru erik
Eve giderken 10 dk yürüdüm 100 squat yaptım
İki elim kadar büyüklüğünde lahmacun 1 kase cacık
İşe gelirken 20 dk yürüdüm
ara 2 kuru erik
Eve giderken 10 dk yürüdüm acıkmıştım
2 Tereyağda yumurta 1-2 lokma ekmek közlenmiş biber büyük bir kase de cacık yedim
2000 sayı ip atladım biraz zaman geçince ağırlık basıyo canım birşey yapmak istemiyo

Aynen önce de 61 de takılmıştım 60 çabuk gitti şimdi de 59 da takıldım bir haftadır 58 i göremedim bir türlü

Merak etme canım, beraberce vereceğiz bu kiloları inşallah ben baya motive oldum sizleri de görünce. Bir daha ki aya yakın arkadaşımın düğünü var inşallah 1 ayda 2 kilo veririm de elbise daha güzel durur üzerimde

Aynen benim de doğumdan önce alıp da giymediğim bir elbisem var giydim ama göbek ve basen çıktı tabiii 5 kilo gitmeli ki önceki gibi dursun yaz bitmeden giymem lazııım.

Bugün 871 kalori aldım site doğru hesapladıysa eğer bakalım yarın kilo bildiriminde ne göreceğiz 54.4 den düşük çıkmak istiyorum. Ya önceden 52 filandım bari oraya varabilseydim.

2 ay da 5 kilo verdim 59 um doğum öncesi kilom 54. yavaş gidiyo yaaa.
merak etme yavaş gitsin bir daha gelmesin de. Ben kasımdan bu yana tam 8 ayda 12 kilo verdimBazıları bunu 3 ayda da verebilir ama ben sporla verdiğim için.Bu aralar dikkat edemeyip spor yapamasamda kilomu koruyorum bu çok güzel birşey.Sende bu mutluluğu yaşadığında ne demek istediğimi anlayacaksın..

spor olarak neler yaptınız ?

Allahım bugün resmen sınanıyorum. Sabah kahvaltısında eşim bişeyler hazırlamış. Ben bir dilim siyah ekmek üzerine ince sürülmüş beyaz peynir ile üzerinde 1 dilim pastırma yedim ama hep ısrar etti yemek boyunca daha fazl yiyeyim diye. Sonra işe gittim baktım kocaman bir pasta gelmiş, ne yapayım 2 kibrit kutusu kadar yedim.
Öğlen müdürüm pizza yiyelim diye tutturdu, neyse ki çok yemedim zeytinli domatesli peynir ve fesleğenli ince hamur küçük boy pizzanın yarısını yedim, üstelik hamuru kepekli undandı. Ama yine de vicdan azabı çekiyorum
Akşam eve geldiğimde acıkmıştım yarım kase kadar cacık yedim o kadar.
Ama gel gelelim bugün iş yerinde bir arkadaşım çikolata yemem için ısrar etti, eşimde eve gelirken en sevdiğim çilekli pastayı ve dondurma almış, dün atışmıştık diye. Yemedim, biraz surat yaptı ama... Yarın sabah yerim dedim
Sınanıyorum, herkes mi diyet yapmama karşı olur
Ama vicdan azabımı hafifletmek için 2 saat hiç durmadan yürüdüm, eve gelincede 30 dk pilates yaptım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…