Nurgulcumm biz iyiyiz yerimizde sayıyoruz :) asıl sen neler yapıyorsun? İncecik ve hedefine ulaşmış bir kadınsın artık :)kıslarr merhaba kimler neler yapıo bakalım nasılsınız keyifler nasıl :) hayırlı ramazanlar herkese :)
kuzumm benimm dedim bi bakiyim kızlar ne durumda :) azcık sabırla gidicek o kilolarNurgulcumm biz iyiyiz yerimizde sayıyoruz :) asıl sen neler yapıyorsun? İncecik ve hedefine ulaşmış bir kadınsın artık :)
Hayırlı ramazanlar canım.
Regl bittikten bir gün sonra tam kilo belli oluyor canım endişelenme.Kızlar giremedim.regl olmuştum 1.5 kilo fazla çıktım tartıda hep.Normalde regl döneminde böyle olmazdı çok şaşırdım.Ama regl bitmek üzere hala 50.5 kiloyum..
Canım sen nasıl bu kadar verdin ya bravo,hastalık dönemindekini ciddiye alma düzelir o.Ben de hastayım şu an benim de fazla çıkıyor. Normalde 52.8 e kadar düşmüştüm ama bugün 53.8 filan çıktı3. günüm bugün bilmiyorum umarım atarım fazlalığı
Canım sen nasıl bu kadar verdin ya bravo,hastalık dönemindekini ciddiye alma düzelir o.
Bir de bunları gündüz yiyorsun dimi mesela bende beşten altıdan sonra pek yememeye çalışıyorum ama kalori olarak bini gecer tahminim.Kalori diyetiyle güzel gidiyor ama dün 800 ü aştım biraz regl olunca şekerli şeyler canım cok istedi 950 1000 civarı aldım hemen bugn farketti kilo çıktı umarım reglle birlikte gider o.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?