50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Az kalsın unutuyordum kilo bildirimini tartıldım 53.2 olmuşum harika :) yavaş yavaş gidiyor. 4 kilocuk kaldı 49 olmama.

Nurgulcumm biz iyiyiz yerimizde sayıyoruz :) asıl sen neler yapıyorsun? İncecik ve hedefine ulaşmış bir kadınsın artık :)
Hayırlı ramazanlar canım.
kuzumm benimm dedim bi bakiyim kızlar ne durumda :) azcık sabırla gidicek o kilolar napim tatlım bende buradan ayrıldığımda 48 dim almak bi yana 1 kilo daha gitti şu an 47 kilolyumbugün eski kumaş pantolonlarımı giyeyim dedim hiç biri olmadı totolar falan ne kadar büyükmüş bunun içine ben mi giriodum diye sabah sabah bi şok yaşadım ama çok iyi hissettim evet incecik olmak muazzam bişimiş gerçekten

Kızlar ben şehirdışındayım,tablo için girdim çoğunluk bildirim yapmamış herkes tatile mi gitti neredesiniz. birazdan tabloyu eklerim. kilo bildirim 53.8

İftarda 619 kalori aldım :) İyi midemi küçülttüm şükür. Biraz daha hedefime yaklasıyorum yalnız adet olmama 6 gün kaldı görünüyor eğer gecikmezsen ondan dolayı su toplamaya başlamıştır vücudum kilo vermem durabilir filan bakalım.

Kimse gelmiyor mu kızlar Dün iftara davetliydim yemekleri sürekli elde telefon kalorisine bakarak yedim toplamda 749 gibi bi kalori aldım sahurla birlikte inşallah 51 li kilolara doğru giderim adet olmama da 2 3 gün kaldı onun şişkinliği de vardır.

Hafta sonu taşınma telaşımız vardı cuma giremedim kilom 57.40
56 ları görmem lazımda ama hafta sonu babaannemizde kaldık ip atlayamadım yemeği de abarttım
bugün tartılabildim

Merhaba herkese
Bende tatildeyim giremiyorum hiç tartım da yok kilomdan bi haberim..
Ramazanda nasıl gidiyor neler yapıyorsunuz merak ettim.

Ben de hastayım şu an benim de fazla çıkıyor. Normalde 52.8 e kadar düşmüştüm ama bugün 53.8 filan çıktı 3. günüm bugün bilmiyorum umarım atarım fazlalığı

Canım sen nasıl bu kadar verdin ya bravo,hastalık dönemindekini ciddiye alma düzelir o.

Kalori diyetiyle güzel gidiyor ama dün 800 ü aştım biraz regl olunca şekerli şeyler canım cok istedi 950 1000 civarı aldım hemen bugn farketti kilo çıktı umarım reglle birlikte gider o.

Kalori diyetiyle güzel gidiyor ama dün 800 ü aştım biraz regl olunca şekerli şeyler canım cok istedi 950 1000 civarı aldım hemen bugn farketti kilo çıktı umarım reglle birlikte gider o.
Bir de bunları gündüz yiyorsun dimi mesela bende beşten altıdan sonra pek yememeye çalışıyorum ama kalori olarak bini gecer tahminim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…