50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Gunde 800 kaloriyi asmiyorum.hergun ne yediysem hemen diyetarkadasim sitesi var ordan degerleri giriyorum asmamaya calistim. En fazla 3 4gundur 800 kaloriyi astigim. Birde cok sıkı takip edersen ainda o arada yenenlerin o kadar cok kalori tuttugunu goreceksin ki normal mesela yemek yedigimde kalori cok olmazken karnimda gayet iyi doyuyor ole atistirmslik yedigimde hem kalori cok fazla hemde ac kalmis oluyorum. ONnce bir kac gun hic mudahale etmeden normal yediklerini gir ortalama kac kalori aliyorsun gor sonra kademe kademe kalorini dusur ben once 1200 sonra 1000 simdi 800 kaloriyim. Ne zaman 800 e dustum o zaman guzel gitmeye basladi. Tabi benim boy kucuk verilecek kilo az olunca 800 ancak herkesin farklidir ama bu kalori iyi yeterli ac hissetmiyorum.

iyi gidiyorsun canım egzersiz yapıyor musun peki

Yok hic yapmiyorum firsatim olmuyor. Bir de Ramazan ayi oructa cok guvenemedim belki su an daha sıkı olurdum yapsaydim olsun bayramda sonra bakalim sıkılasmak icin gidebilirim spora.

29 mayis civari 56 kiloymusum adetten sonra 55.4 gibi olmusum iyi bir ayda 3.5 4 kilo normal..

Teşekkür ederim saol çok, şimdi ben de üye oldum bakalım, iyi bi başlangıç olur umarım :)

Bugün iftardan önce tartıldım 51.4 kilo olmuşum bakalım bayrama 49 a düşeceğim gibi inşallah şişmezsem filan

İnşallah şu an güzel gidiyor günde 200 gram şeklinde bazen iki gün üç gün duruyor birden gidiyor 200 gr olsun bu süreç işi moral bozmak yok bayrama yetişeyim:)
Bazı dönemler tamamen bile duruyormuş ama yılmayınca tekrar gitmeye devam ediyormuş, inş senin de hepimizin de bian önce gider zamanında fazla fazla yediklerimiz

Evet memleketteyim su anda buggunu 650 kalori ile bitirdim sanirim :) tarti degisti burdaki tarti 50.8 tartiyordu evde 51.2 deydim 50.8 e dustuysem super oncelikli hedef 49 sonra 46 ya dusmek istiyorum :)) sanirim bu sıkılastirma egzersizleri yapmsliyim gayet ince gorunecegim o sekilde

Merhaba, ben de grubunuza katilabilir miyim? Boyum 162 cm, kilom 57kg ve 52 olmak istiyorum. Yazinca fazla durmuyor gibi geliyor bazen ama doktorumun tavsiyesiyle bu karari aldim. Yardim ederseniz sevinirim. Hepimize sağlıklı zayıflamalar

Merhaba kızlar nasılsınız kimsecikler göremiyor tatilde herkes sanırım. Bende tatil dönüşü gelicem biraz kilolar alıp sanki kaldığım yerden devam edicem

Bende katılayım demiştim ama bu kdar sakin bir topikle karşılaşacağımı düşünmemiştim kimse yok mu :)

2,5 haftada 53 kilodan 49 kiloya düştüm. Yaptığım tek şey düzenli beslenip spor yapmak. Sabah kahvaltım yulaf ezmesi ve süt, öğlen yemeğim salata ve et(bazen sebze yemeği de oluyor), akşam yemeğim ise bir kase yağsız yogurt veya meyve değişebiliyor. Ve sonrada spora gidip en az 300 kalori yakıyorum. Hedefim 43. Bu arada Pazar günleri de kendime off veriyorum. Yanı her şey serbest oluyor. Ama off verdiğim günün ertesi gününde sadece meyve yiyerek vücuduma detoks yapıyorum. Mesela pazar günü diyelim gidip burger king yedim tatlı yedim vs , pazartesi günü sadece muz yiyorum .(5 adeti aşmayacak şekilde)
En önemli madde saat akşam 7den sonra su ve sodadan başka hiçbir şey yiyip içmiyorum.

merhaba bende 58 kiloyum ama en az 5 kilo vermem lazım boyum 1.56 olduğu için vücut kaldırmıyor hemen belli ediyor idealim 50 olmak ama ben 53 e de razıyım:) gazamız mübarek olsun inşallah istediğimiz kilolara ulaşabiliriz. Aslında janna arkadaşımızın yazdıkları çok mantıklı o şekilde de bir yol izlenebilir. buradan gelişmeleri yazarız yine

Benimle aynısın nerdeyse benimde boyum 156 ve kilom 59.1 dediğin gibi boy kısa olunca kaldırmıyor kiloyu benim ilk hedefim 55 ondan sonra da 48 bakalım inşallah başarabilirim 9 kilo verdim 68,2 den düştüm 59 a ama artık çok yavaş ilerliyor kilo vermem :)

Masallah canim cok guzel kilo vermissin. Diyorum acaba sok bi diyetmi yapsam cunku isyerinde duzenli bi yemek saatim yok. Sonra verdigim tum kiloyu almaktanda korkuyorum. Bakalim bu sefer azmettim basaracagim:))

Selam kızlar Ben henüz 59 olamadım şuan 60.7 yim ama inşallah kii hedefim cumaya kadar 59 ları görmek o yüzden yazmak istediim Eğer ki bana katılacak arkadaşlar bulursam önceden yapıldığı gibii tablo oluşturmak istiyorum. Başlangıç/hedef kilomuz, haftalık verdiğimiz kiloyu ve toplam farkımızı görebileceğimiz Her gün menü ve spor bildirimi yapıp bana katılacak fit bayanlar var mııı Bu grup çok sessiz kalmış geliin azıcık canlandıralım

Valla ben katılabilirim başlangıç kilom 53, şuanki 49 hedef 43

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…