50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

sabah 1 yuumurta, 2 kibrit kutusu peynir, klasik kahvaltı
öğlen 40 gr tavuk döner
akşam 1 tane kazan simidi
3 lt su

spor: yarım saat kardio 1,5 saat fitness

Bugün tartı ünümdüü kızlar geçen hafta cuma 59,1 dim sonra tatile gidip gelince 59,9 olmuştum şimdi de59,5 çıktım en azından bi 400 gr daha gitseydi geçen haftaki kiloma varsaydım neyse haftaya daha iyi inşallah ...

Kızlar internette sorun var çok sık giremiyorum o yüzden.
Geçen Haftaki Kilom: 60.7
Bu Hafta: 59,1
Fark: 1,6

Sabah:Sabah:
3 yk menemen
1 çb portakal suyu
1 dl tam tahıllı ekmek

Ara:
1 çb tarçınlı süt

Öğle:
1 yt türlü
Yoğurt

Ara:
1 küçük armut

Akşam:
1 yt haşlanmış kabak
Üzerine biraz yulaf yoğurt ve baharatlar

Su: 2 lt
Spor:
Jillian level 3
75 mekik
Thigh Gap

iyi gecceleer :)

sabah 1 yumurta 2 kk peynir
öğlen yok
akşam 2 tabak kuru fasulye
ara öğün 3 kuru kayısı

spor 65 sit up 75 crunch 40 leg raise 50 sn plank, 15 squat, 5 hip bridges, 10 lunges (30 günlük kalça geliştirme programı ilk günü)

nerelerdesiniz insanlar? ölüyoruz imdat canlandıralım biraz.
bugün sığır gibi spor yaptım. normalde 3x10 yaptığım her hareket artık 4x10 oldu. yorgunluktan ölmelerdeyim.

sabah: 1 kase yulaf gevreği, 1 yumurta
öğlen: yok
ara: armut
akşam: o kadar kas zorlamanın üstüne epeyce bir köfte
3 lt su

spor: yarım saat kardio. 1,5 saat fitness

haberin yok ölüyorum şarkısı bana gelsin

50 lik hatunlar maşallah bunlar ne güzel sporlar... çıtayı yükseltiyorsunuz sürekli size yetişemiciğim bir yetmişlik olarak ühühühüüüü......
Canım sen istedikteen sonra yaparsıın emin ol kii böyle düşünme hiiç Bak ben telefonuma kaydetmişim ocak ayında 69.200 müşüm. Geçen cuma ise 59,1 düm Yanii istedikten sonra herşey yapılıyo. İstersen sen de buraya yaz menü falan paylaş daha iyi motive oluruuz

hiii 69 dan 59 aaaa rüya gibiii............ maşallah darısı başıma.... evet yazayım beni azarlayın falan yola sokun :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…