- 18 Temmuz 2015
- 72
- 96
- 8
- 32
hoşgeldiiin :) gördüğün gibi bikaç kişiyiz ama götürüyoruz :)Merhabalaar :) ben yeni geldiim . Ama sanki bu grup çok sessiz :)
Çok dengesiz beslenmişsin minikfare :)sabah 1 yuumurta, 2 kibrit kutusu peynir, klasik kahvaltı
öğlen 40 gr tavuk döner
akşam 1 tane kazan simidi
3 lt su
spor: yarım saat kardio 1,5 saat fitness
olsun canımız sağolsun :)Çok dengesiz beslenmişsin minikfare :)
Teknosada yedek pilde veriyolar bak ben ordan almadım ama galiba öyleymişbenim tartım yok. kaç para uleeeyyyn bi tartı
50 lik hatunlar maşallah bunlar ne güzel sporlar... çıtayı yükseltiyorsunuz sürekli size yetişemiciğim bir yetmişlik olarak ühühühüüüü......
yooo öyle düşünmek yooook. önce zihnimizi motive ediyoruz. vücudumuz onu takip eder
Canım sen istedikteen sonra yaparsıın emin ol kii böyle düşünme hiiç50 lik hatunlar maşallah bunlar ne güzel sporlar... çıtayı yükseltiyorsunuz sürekli size yetişemiciğim bir yetmişlik olarak ühühühüüüü......
Canım sen istedikteen sonra yaparsıın emin ol kii böyle düşünme hiiçBak ben telefonuma kaydetmişim ocak ayında 69.200 müşüm. Geçen cuma ise 59,1 düm Yanii istedikten sonra herşey yapılıyo. İstersen sen de buraya yaz menü falan paylaş daha iyi motive oluruuz
kak kız soğan doğrahiii 69 dan 59 aaaa rüya gibiii............ maşallah darısı başıma.... evet yazayım beni azarlayın falan yola sokun :)
Bende 68 le başlamıştım yetişirsin :)50 lik hatunlar maşallah bunlar ne güzel sporlar... çıtayı yükseltiyorsunuz sürekli size yetişemiciğim bir yetmişlik olarak ühühühüüüü......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?