50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Bende varim canim benim kahvalti yapma aliskanligim pek yok ancak pazar gunleri evde kalinca esimle yapiyorum. O yuzden sabahlari misir gevregi yiyebilirim. Hem sutte tok tutar. Oglen arasi asiri kacmadan yiyip aksamda sadece salata yemeyi dusunuyorum. Belki verebilirim boylece ilk olarak o 5 kiloyu

Anladıım canım şimdiden 3 kişi olduk o zaman ben şuan spor salonuna gidiyorum orda örnek bir menü verdiler seninle paylaşayım. Salatayı öğlen yiyip akşam da et, tavuk tüket yogurt vs. tüket yazıyo. Vericeez tabii o kilolarıı :))

ben de katılırım. kilo vermeden yağ yakmaya, o yağları kas yapıp sıkılaşmaya çalışıyorum. 1 ay önce 50,2 idim, yağ oranın yüzde 21di, şimdi 50.3'üm ama yağ oranım yüzde 18'e düştü, kas oranım arttı. yani ben de size katılıp menü spor bildirimi yapabilirim :)

Katılırsan çok güzel olur canım Dedigin gibi aslında önemli olan aynadaki görüntümüz. Kaslar yağlardan daha az yer kaplıyo ve tabikii daha güzel duruyo Yağ oranını düşürmek için nasış besleniyosun ve ne gibi sporlar yapıyosun canım ?

Protein ağırlıklı besleniyorum. Sabahları mutlaka bi yumurta ve yaklaşık iki kibrit kutusu peynir yiyorum (peynir light değil). Sabah kalkma saatim 12 olduğu için ettiğim kahvaltı öğle yemeği gibi oluyo :) sabah erken kalkarsam öğle yemeğinde bi tavuk biftek alıp yağsız kızartıp yiyiveriyorum. ara öğünlerde acıktıkça yoğurt, beyaz leblebi, fındık, kuru kayısı, kuru incir gibi tok tutan ve yararlı şeyler yiyorum. abur cuburla mücadele veriyorum. canım cips hamburger filan istedikçe beyaz leblebiye abanıyorum akşam da annem ne yaparsa. ama mümkün olduğunca biftek, tavuk göğsü, tavuk budu, et ya da tavuk sote, balık gibi bol proteinli şeyler yaptırmaya çalışıyorum. Ekmek günde yaklaşık 3 dilim yiyorum. pirinç pilavı pek yemiyorum. tercihim pirinç pilavındansa bulgur pilavı veya makarna.

spor haftada 4 gün fitness. bu ay içinde kardio ve fitness beraber yapacağım.

Hahahahah

Boyum 165.:) iskelet değilde incecik bele hep özenmişimdir. Benım belim 65. 60 yapmaya calısıyorum kendisini

Herkese göre değişiyor tabi ki :) istekler farklı diyelim

Insanlara anlatamıyosun yaa. Kilom 50 ama bedenimden memnun değilim diyince çok kötü bakıyolar

Anladım canıım sagol paylaşımın içiin Ben de fitnees ve cardiyo yapıyorum ama tabii benim ilk amacım kilo vermek

Hahahahah

Boyum 165.:) iskelet değilde incecik bele hep özenmişimdir. Benım belim 65. 60 yapmaya calısıyorum kendisini

Herkese göre değişiyor tabi ki :) istekler farklı diyelim
Anladıım canım sen nasıl istiyosan öyle olsuun tabii

o zaman kardio akar o kadar spor yaptım ve kardio kadar efektif kilo verdirenini görmedim
Aynen canıım kardiyo çok etkili ama kilo verirken azıcık sıkılaşmak da lazım Fitness da hem kardiyo hem de sıkılaşma açısından yararlı olucak umarıım

yiyecek/spor günlüğümü yazarak açılışı yapıyorum. bugün fazla kaçırdım

sabah 1 yumurta, 2 kibrit kutusu kadar beyaz peynir.
öğlen 3 tane kıymalı pirinçli patlıcan dolması
akşam 2 tabak bolonez soslu makarna.
1 orta boy tabak patlamış mısır
1 orta boy çikolatalı kaymaklı dondurma.

dışarı çıkmak yaramıyor :)

birazdan karın kası için indirdiğim uygulamadaki mekikleri yapıcam (inş cnm yhaaaa )
50 sit up
50 crunch
30 leg raise
38 sn plank

(YAPMADI.)

Masallah canim cok guzel kilo vermissin. Diyorum acaba sok bi diyetmi yapsam cunku isyerinde duzenli bi yemek saatim yok. Sonra verdigim tum kiloyu almaktanda korkuyorum. Bakalim bu sefer azmettim basaracagim:))

Yapma bence şok diyetler geri aldırıyor kiloyu yavaş yavaş ver ama kalıcı olsun.

Bilgecim bende varım tatım güzel olur :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…