- 18 Temmuz 2015
- 72
- 96
- 8
- 32
Valla ben katılabilirimbaşlangıç kilom 53, şuanki 49 hedef 43
Hoşgeldiin o zaman canıımValla ben katılabilirimbaşlangıç kilom 53, şuanki 49 hedef 43
43 muValla ben katılabilirimbaşlangıç kilom 53, şuanki 49 hedef 43
Bende varim canim benim kahvalti yapma aliskanligim pek yok ancak pazar gunleri evde kalinca esimle yapiyorum. O yuzden sabahlari misir gevregi yiyebilirim. Hem sutte tok tutar. Oglen arasi asiri kacmadan yiyip aksamda sadece salata yemeyi dusunuyorum. Belki verebilirim boylece ilk olarak o 5 kiloyuSelam kızlarBen henüz 59 olamadım şuan 60.7 yim ama inşallah kii hedefim cumaya kadar 59 ları görmek o yüzden yazmak istediim Eğer ki bana katılacak arkadaşlar bulursam önceden yapıldığı gibii tablo oluşturmak istiyorum. Başlangıç/hedef kilomuz, haftalık verdiğimiz kiloyu ve toplam farkımızı görebileceğimiz Her gün menü ve spor bildirimi yapıp bana katılacak fit bayanlar var mııı Bu grup çok sessiz kalmış geliin azıcık canlandıralım
Anladıım canım şimdiden 3 kişi olduk o zamanBende varim canim benim kahvalti yapma aliskanligim pek yok ancak pazar gunleri evde kalinca esimle yapiyorum. O yuzden sabahlari misir gevregi yiyebilirim. Hem sutte tok tutar. Oglen arasi asiri kacmadan yiyip aksamda sadece salata yemeyi dusunuyorum. Belki verebilirim boylece ilk olarak o 5 kiloyu
Selam kızlarBen henüz 59 olamadım şuan 60.7 yim ama inşallah kii hedefim cumaya kadar 59 ları görmek o yüzden yazmak istediim Eğer ki bana katılacak arkadaşlar bulursam önceden yapıldığı gibii tablo oluşturmak istiyorum. Başlangıç/hedef kilomuz, haftalık verdiğimiz kiloyu ve toplam farkımızı görebileceğimiz Her gün menü ve spor bildirimi yapıp bana katılacak fit bayanlar var mııı Bu grup çok sessiz kalmış geliin azıcık canlandıralım
Katılırsan çok güzel olur canımben de katılırım. kilo vermeden yağ yakmaya, o yağları kas yapıp sıkılaşmaya çalışıyorum. 1 ay önce 50,2 idim, yağ oranın yüzde 21di, şimdi 50.3'üm ama yağ oranım yüzde 18'e düştü, kas oranım arttı. yani ben de size katılıp menü spor bildirimi yapabilirim :)
Katılırsan çok güzel olur canımDedigin gibi aslında önemli olan aynadaki görüntümüz. Kaslar yağlardan daha az yer kaplıyo ve tabikii daha güzel duruyo Yağ oranını düşürmek için nasış besleniyosun ve ne gibi sporlar yapıyosun canım ?
Hahahahahinsanlar seni linç etmeden kaç burdan
Boyum 165.:) iskelet değilde incecik bele hep özenmişimdir. Benım belim 65. 60 yapmaya calısıyorum kendisiniHoşgeldiin o zaman canıımKız 43 kilo nee boyun kaç kii iskelet mi olucan
Herkese göre değişiyor tabi ki :) istekler farklı diyelim43 mucanim cok fazla zayif degilmi bu kilo ya
Hahahahah
Boyum 165.:) iskelet değilde incecik bele hep özenmişimdir. Benım belim 65. 60 yapmaya calısıyorum kendisini
Herkese göre değişiyor tabi ki :) istekler farklı diyelim
Hahaha sormaInsanlara anlatamıyosun yaa. Kilom 50 ama bedenimden memnun değilim diyince çok kötü bakıyolar
Anladım canıım sagol paylaşımın içiinProtein ağırlıklı besleniyorum. Sabahları mutlaka bi yumurta ve yaklaşık iki kibrit kutusu peynir yiyorum (peynir light değil). Sabah kalkma saatim 12 olduğu için ettiğim kahvaltı öğle yemeği gibi oluyo :) sabah erken kalkarsam öğle yemeğinde bi tavuk biftek alıp yağsız kızartıp yiyiveriyorum. ara öğünlerde acıktıkça yoğurt, beyaz leblebi, fındık, kuru kayısı, kuru incir gibi tok tutan ve yararlı şeyler yiyorum. abur cuburla mücadele veriyorum. canım cips hamburger filan istedikçe beyaz leblebiye abanıyorumakşam da annem ne yaparsa. ama mümkün olduğunca biftek, tavuk göğsü, tavuk budu, et ya da tavuk sote, balık gibi bol proteinli şeyler yaptırmaya çalışıyorum. Ekmek günde yaklaşık 3 dilim yiyorum. pirinç pilavı pek yemiyorum. tercihim pirinç pilavındansa bulgur pilavı veya makarna.
spor haftada 4 gün fitness. bu ay içinde kardio ve fitness beraber yapacağım.
Anladıım canım sen nasıl istiyosan öyle olsuun tabiiHahahahah
Boyum 165.:) iskelet değilde incecik bele hep özenmişimdir. Benım belim 65. 60 yapmaya calısıyorum kendisini
Herkese göre değişiyor tabi ki :) istekler farklı diyelim
Anladım canıım sagol paylaşımın içiinBen de fitnees ve cardiyo yapıyorum ama tabii benim ilk amacım kilo vermek
Aynen canıım kardiyo çok etkili ama kilo verirken azıcık sıkılaşmak da lazımo zaman kardio akaro kadar spor yaptım ve kardio kadar efektif kilo verdirenini görmedim
Masallah canim cok guzel kilo vermissin. Diyorum acaba sok bi diyetmi yapsam cunku isyerinde duzenli bi yemek saatim yok. Sonra verdigim tum kiloyu almaktanda korkuyorum. Bakalim bu sefer azmettim basaracagim:))
Selam kızlarBen henüz 59 olamadım şuan 60.7 yim ama inşallah kii hedefim cumaya kadar 59 ları görmek o yüzden yazmak istediim Eğer ki bana katılacak arkadaşlar bulursam önceden yapıldığı gibii tablo oluşturmak istiyorum. Başlangıç/hedef kilomuz, haftalık verdiğimiz kiloyu ve toplam farkımızı görebileceğimiz Her gün menü ve spor bildirimi yapıp bana katılacak fit bayanlar var mııı Bu grup çok sessiz kalmış geliin azıcık canlandıralım
Tabikii canıım sen de yaz sayımız artıyor ne güzel :)Bilgecim bende varım tatım güzel olur :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?