50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ayyyy sen de mi... eee menü paylaşsanıza azıcık yol yordam öğreneyim.... bir de ne kadar sürede verebildiniz neler yaptınız azcık aydınlatın şu garibanı :)))
Ben kendimi çok yormadan verdim şöyle söyleyim hamburgerimi de yedim çikolata mı da pastamı da :) Ama hep sonrasında dikkat ettim sporla kapatmaya çalıştım tabi ki daha uzun bir süreye yayılıyor kilo vermek kendini çok zorlamazsan bende biraz rahatım :)

Ben mart ayının sonunda başladım dikkat etmeye ve 5 ayda 9 kilo verdim 68,2 den 59 a düştüm. . Akşama yazarım menümü de buraya da yazıyorum aslında ama unuttum bi kaç gündür :)

hamburger mii 77 küsurken bile yemediğim bir şey..... yesem 80 90 giderdim ben... ama pasta ve çukulata beni 77 ye çıkaran asansörümdür neyse sen pek iyi örnek olmadın bana :))) şaka şaka... biraz 70 in altına düşeyim ufak ödüllerim olacak kendime... şimdilik kaçamaksız öğünlerinizi örnek alsam iyi olur :)

5 ayda güzel vermişsin.... ben hep verip verip aldım bu sene öyle olmasaydı devam ettirseydim belki bende şimdi 50 lerde olurdum... 70 e inip inip 77 ye fırlıyorum.... 69 u en son 2013 te görmüşüm sen düşün yani bu sefer başarmam lazım.... yetti gari...

Ben hamburger yediysem akşam yemek yememişimdir ve ertesi gün protein ağırlıklı beslenmişimdir yoksa bende su içse yarayanlardanım sadece artık vücudumu tanıdım :)

ayyyy sen de mi... eee menü paylaşsanıza azıcık yol yordam öğreneyim.... bir de ne kadar sürede verebildiniz neler yaptınız azcık aydınlatın şu garibanı :)))
Ben şubatta dikkat etmeye başladım ama zaten lisede olduğum için okuldan zaman bulup spor bile yapamadım hiç. Beslenmeme de o kadar dikkat etmedim pilav makarna çikolata yedim yine ama öncekine göre miktarı azaltıp suyu artırdım. Sonuç haziranda 64,1 oldum. Hazirandan beri de 5 kilo verdim ama artık spor da yapıyorum ve son 2 haftadır daha dikkatli davranıyorum

eneee kaç yaşındasın gıı sen... sen tabi verirsiin :)) 33 yaşında bir kalasım ben :)))

merhaba 17 yaşında lise öğrencisiyim ve 1sene önce direndim kilo verdim ama tekrar fazla fazla aldım resmen gömleğime kolum girmiyor size katılmak istiyorum gerçekten başka nereye başvuracağımı bulamadım şuan 57kiloyum ve normalde olmam gereken 45kilo. 1.50 boyundayım ve birkaç hafta sonra okullar başlıyor nasıl bir yol izlerim bilmiyorum ama kilo vermenin sporla olduğuna inanıyorum öğünlerimde yediklerimi azaltıcam ve içeceklere ağırlık vericem şimdilik planım bu
bir terslik olmazsa eğer hedefime ulaşana kadar sizinle birlikte olmak istiyorum

menüm;

sabah
salata içine peynir

ara ananas

öğlen karabuğday bir kase

ara 3 hurma + duble kahve

ara 1 armut

akşam 3 kaşık lor

Su : 2,5 lt
Yeşil Çay : 2 bardak + 2 soda

Spor :
20 öne arkaya bacak hareketi
30 mekik
40 yanlara bacak hareketi
75 jj

Hoşgeldiin canım yaşıt buldum ben de 16 yaşındayım Sen de menülerinii yaz buraya spor gerçekten çok önemlii biraz dikkat ederek kısa sürede verirsiin zaten

Menün güzel bence ama biraz az olmuş gibii. Özellikle akşam çok az yemişsiin abla :)

Sabah:
1 dl çok tahıllı ekmek
1 haş.yumurta
1 çb portakal suyu

Öğle:
2 tavuk but
1 kase mercimek çorbası

Akşam:
3 yk kavurma
1 dl çok tahıllı ekmek
1 kase yoğurt

Su: sayamadım nedense
Spor:
Thigh Gap
30 mekik

Herkese iyi geceler Bugün çok yedim gibi geldi bilmiyorum bu haftadan umutlu değilim zaten çok
Menüm:
Sabah:
1 yumurtayla omlet
1 dilim tb ekmeği
Peynir
1 bardak süt

Ara:
1 maden suyu
Şekersiz türk kahvesi
5 badem

Öğlen:
Ton balıklı,peynirli salata
2 dilim karpuz

Ara:
Biraz üzüm
1 kare çikolata
Türk kahvesi

Akşam:
Fırında yağsız patlıcanlı etli yemek
1 incir

Ara:
Maden suyu

Su:2.5 litre
Spor: 1.5 - 2 saat fitness

Yenilerimiz var yaa ne guzel :)

Aslinda girdi cikti takibi yapinca kilo vermek kolaylasiyor. Yani soyle, gunluk ortalama kalori ihtiyacimizi hesaplayan ve her besinin kac kalori oldugunu gosteren akilli telefon uygulamalari var. Bunlari telefona indiriyoruz, gunluk kalori ihtiyacimizi hesapliyoruz, yaptigimiz sporu da buna ekliyoruz. Daha sonra ne yiyeceksek uygulamadan kac kalori olduguna baki oyle yiyoruz. Gunun sonunda yedigimiz yaktigimizdan fazla olmamali. Ama saglik icin de gunluk 1000 kcal degerinin altina dusmemeliyiz. Bu sekilde ogunumuze minik kacamaklar ekleyebiliriz. Yediklerimiz yaktiklarimizi gecmesin yeter :)

Bu benim en kolay kilo verme seklim. Size de tavsiye ederim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…