Bende 68 le başlamıştım yetişirsin :)
Ben kendimi çok yormadan verdim şöyle söyleyim hamburgerimi de yedim çikolata mı da pastamı da :) Ama hep sonrasında dikkat ettim sporla kapatmaya çalıştım tabi ki daha uzun bir süreye yayılıyor kilo vermek kendini çok zorlamazsan bende biraz rahatım :)ayyyy sen de mi... eee menü paylaşsanıza azıcık yol yordam öğreneyim.... bir de ne kadar sürede verebildiniz neler yaptınız azcık aydınlatın şu garibanı :)))
Ben kendimi çok yormadan verdim şöyle söyleyim hamburgerimi de yedim çikolata mı da pastamı da :) Ama hep sonrasında dikkat ettim sporla kapatmaya çalıştım tabi ki daha uzun bir süreye yayılıyor kilo vermek kendini çok zorlamazsan bende biraz rahatım :)
Ben mart ayının sonunda başladım dikkat etmeye ve 5 ayda 9 kilo verdim 68,2 den 59 a düştüm. . Akşama yazarım menümü de buraya da yazıyorum aslında ama unuttum bi kaç gündür :)
hamburger mii 77 küsurken bile yemediğim bir şey..... yesem 80 90 giderdim ben... ama pasta ve çukulata beni 77 ye çıkaran asansörümdürneyse sen pek iyi örnek olmadın bana :))) şaka şaka... biraz 70 in altına düşeyim ufak ödüllerim olacak kendime... şimdilik kaçamaksız öğünlerinizi örnek alsam iyi olur :)
5 ayda güzel vermişsin.... ben hep verip verip aldım bu sene öyle olmasaydı devam ettirseydim belki bende şimdi 50 lerde olurdum... 70 e inip inip 77 ye fırlıyorum.... 69 u en son 2013 te görmüşüm sen düşün yanibu sefer başarmam lazım.... yetti gari...
Ben şubatta dikkat etmeye başladım ama zaten lisede olduğum için okuldan zaman bulup spor bile yapamadım hiç. Beslenmeme de o kadar dikkat etmedim pilav makarna çikolata yedim yine ama öncekine göre miktarı azaltıp suyu artırdım. Sonuç haziranda 64,1 oldum. Hazirandan beri de 5 kilo verdim ama artık spor da yapıyorum ve son 2 haftadır daha dikkatli davranıyorumayyyy sen de mi... eee menü paylaşsanıza azıcık yol yordam öğreneyim.... bir de ne kadar sürede verebildiniz neler yaptınız azcık aydınlatın şu garibanı :)))
Ben şubatta dikkat etmeye başladım ama zaten lisede olduğum için okuldan zaman bulup spor bile yapamadım hiç. Beslenmeme de o kadar dikkat etmedim pilav makarna çikolata yedim yine ama öncekine göre miktarı azaltıp suyu artırdım. Sonuç haziranda 64,1 oldum. Hazirandan beri de 5 kilo verdim ama artık spor da yapıyorum ve son 2 haftadır daha dikkatli davranıyorum
Küçüküm ben daha 16 yaşındayıımeneee kaç yaşındasın gıı sen... sen tabi verirsiin :)) 33 yaşında bir kalasım ben :)))
Küçüküm ben daha 16 yaşındayıımSen de çok gencsiin daha 1-2 aya sporla fıstık olursuun
Hoşgeldiin canım yaşıt buldum ben de 16 yaşındayımmerhaba 17 yaşında lise öğrencisiyim ve 1sene önce direndim kilo verdim ama tekrar fazla fazla aldım resmen gömleğime kolum girmiyorsize katılmak istiyorum gerçekten başka nereye başvuracağımı bulamadım şuan 57kiloyum ve normalde olmam gereken 45kilo. 1.50 boyundayım ve birkaç hafta sonra okullar başlıyor nasıl bir yol izlerim bilmiyorum ama kilo vermenin sporla olduğuna inanıyorum öğünlerimde yediklerimi azaltıcam ve içeceklere ağırlık vericem şimdilik planım bu
bir terslik olmazsa eğer hedefime ulaşana kadar sizinle birlikte olmak istiyorum
Menün güzel bence ama biraz az olmuş gibii. Özellikle akşam çok az yemişsiin abla :)menüm;
sabah
salata içine peynir
ara ananas
öğlen karabuğday bir kase
ara 3 hurma + duble kahve
ara 1 armut
akşam 3 kaşık lor
Su : 2,5 lt
Yeşil Çay : 2 bardak + 2 soda
Spor :
20 öne arkaya bacak hareketi
30 mekik
40 yanlara bacak hareketi
75 jj
Menün güzel bence ama biraz az olmuş gibii. Özellikle akşam çok az yemişsiin abla :)
Sabah 1 yumurta, 1 kase yulaf ezmesi, 50 gr lor peyniri
Oglen yok
Ara 4 5 tane kuru kayisi
Aksam firinda levrek.
Su 2.5 lt
Spor, bugunluk dinlenme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?