- 18 Temmuz 2015
- 72
- 96
- 8
- 32
oyyy menüye bak.... mini mini bir menü....
Herkese iyi gecelerBugün çok yedim gibi geldi bilmiyorum bu haftadan umutlu değilim zaten çok
Menüm:
Sabah:
1 yumurtayla omlet
1 dilim tb ekmeği
Peynir
1 bardak süt
Ara:
1 maden suyu
Şekersiz türk kahvesi
5 badem
Öğlen:
Ton balıklı,peynirli salata
2 dilim karpuz
Ara:
Biraz üzüm
1 kare çikolata
Türk kahvesi
Akşam:
Fırında yağsız patlıcanlı etli yemek
1 incir
Ara:
Maden suyu
Su:2.5 litre
Spor: 1.5 - 2 saat fitness
Süt zaten yarım yağlı zararı yoktur faydalıı belki uzarım daha ama çikiletayıı yememem lazımdıı biliyorumsabah ki süt olmayabilirmişti.... karpuz yemişin çukulata yemeyebilirdin.... sen şimdi kaç kilosun... 49 mu hedefin ..
Hoşgeldiin canıım müsade ne demek tabikii katılabilirsiinMerhaba hanımlar
Bende birkaç gündür bu sayfayı okuyorum. 1.60 boyundayım 58 kiloyum. Üniveriste okuyorum. Aslında yaz başında 62 kiloydum(sınav döneminde çok kilo aldım. Normal kilom 59) ama ramazanda çok dikkat ettim, 2 kilo verdim. Sonra küçük bir hastalık atlattım. Mide bulantısı falan bir süre yemek yiyemedim 58 e düştüm. Aslında bu foruma önceleride bakıyordum ama kilo verebileceğimden hiç ümidim yoktu. 21 yaşındayım bu arada. Çocukluğumdan beri sürekli yediklerime dikkat ediyorum. Annem ben ilkokuldayken çok kilolusun diye bana yemek vermezdi falan... Neyse 58e düşünce bir ümitlendim belki bende verebilirim diye. 2 gündür yediklerime dikkat ediyorum, akşamları 8 km yürüyorum. Müsade ederseniz aranıza katılmak istiyorum
Merhaba hanımlar
Bende birkaç gündür bu sayfayı okuyorum. 1.60 boyundayım 58 kiloyum. Üniveriste okuyorum. Aslında yaz başında 62 kiloydum(sınav döneminde çok kilo aldım. Normal kilom 59) ama ramazanda çok dikkat ettim, 2 kilo verdim. Sonra küçük bir hastalık atlattım. Mide bulantısı falan bir süre yemek yiyemedim 58 e düştüm. Aslında bu foruma önceleride bakıyordum ama kilo verebileceğimden hiç ümidim yoktu. 21 yaşındayım bu arada. Çocukluğumdan beri sürekli yediklerime dikkat ediyorum. Annem ben ilkokuldayken çok kilolusun diye bana yemek vermezdi falan... Neyse 58e düşünce bir ümitlendim belki bende verebilirim diye. 2 gündür yediklerime dikkat ediyorum, akşamları 8 km yürüyorum. Müsade ederseniz aranıza katılmak istiyorum
hoşbulduk canım çok memnun oldum ben deHoşgeldiin canım yaşıt buldum ben de 16 yaşındayımSen de menülerinii yaz buraya spor gerçekten çok önemlii biraz dikkat ederek kısa sürede verirsiin zaten
Herkese iyi gecelerBugün çok yedim gibi geldi bilmiyorum bu haftadan umutlu değilim zaten çok
Menüm:
Sabah:
1 yumurtayla omlet
1 dilim tb ekmeği
Peynir
1 bardak süt
Ara:
1 maden suyu
Şekersiz türk kahvesi
5 badem
Öğlen:
Ton balıklı,peynirli salata
2 dilim karpuz
Ara:
Biraz üzüm
1 kare çikolata
Türk kahvesi
Akşam:
Fırında yağsız patlıcanlı etli yemek
1 incir
Ara:
Maden suyu
Su:2.5 litre
Spor: 1.5 - 2 saat fitness
Hoşgeldiin canıım müsade ne demek tabikii katılabilirsiinNe kadar çok kişii o kadar güzel oluyo Menülerini bekliyoruz o zaman
Yaşıt buldum kendime bende üniversite okuyorum geçen hafta 59,5 tum 68 den düştüm ama ben . Bu arada boyuna göre fena değilsin tabi versen daha güzel olur :)
8 km de gayet güzel bence hoşgeldin aramıza :)
Çoook teşekkür ederim canım.Çook motive ettin beni. Daha 3 gündür yürüyorum. İnşAllah devamı gelir. Sanada maşAllah nasıl verdin o kadar kiloyu. İnşAllah bir daha hiiç almazsın. Yaşıtım olmasına bense çok sevindim
Tatlım gerçekten olmamış bugün tamamen poğaça günü olmuş afiyet olsuun yarına toparlarsıın :))sabah
2 kibrit kutusu peynir
2dilim pide
çeyrek simit
öğle
2 sade poğaça
2 bardak ayran
ara: 40 gram limonlu ve çilekli çikolata
akşam
1 peynirli poğaça
2 kase yoğurt
(poğaçalar küçük ev yapımı)
su: 2litre
spor: 1 saat ip
biliyorum çok kötü bir gün oldu akşam yemeği hariç evde değildim ve bütün gün hamur işi olunca eve geldiğimde kurt gibi açtım ancak böyle toparlayabildim.
Kendi tartını başka tartılarla kıyaslama farklı çıkması çok normal. Zaten uzmanlar sadece kendi tartınızla ve hep aynı yerde tartılın diyolar o bile etkiliymişya kızlar bu arada yeri mi bilmiyorum ama uygun bir baskül önerebilecek olan var mı geçen gün bütün misafirlerin aa sizin tartınız üç kilo eksik gösteriyo demesiyle yıkıldım resmen
Aaa bizim ailede kahve çok içilir dün misafir vardıı mecburi oldu birazbaya güzel bir menü olmuş ne çok kahve severmişsin öyle ben ağzıma süremiyorumve annemin de böyle daha hafif yemeklerle tanışması gerek sınıyor resmen beni
Evet ben çok severiim zaten aile kahveci olunca alışıyosunÇok teşekkür ederim. Hoşbulduk
Sizde benim gibi kahve severlerdensiniz sanırım.
Kahvaltı güzel ama sonrası biraz olmamış gibi canıım. Ama sporun çok güzel :))Bu günki menüm;
Sabah:
3 zeytin, bir dilim kepek ekmeği, maydonoz, domates, salatalık, bir dilim börek, azcık tahin.
Yazın geç kalktığım için öğle yemeği yiyemiyorum.
İkindin:
1 top dondurma
Akşam:
Yarım çiğköfte dürüm.
(ne bulduysam ondan azar azar yesiğim için menüm biraz düzensiz)
Spor 8 km yürüyüş
Menüyee bak be ne az yemişin kızziyi akşamlar gençlik
sabah 1 yumurta, 50 gr lor peyniri
öğlen 1 kase yulaf ezmesi
ara 4 kuru kayısı
akşam 1 tabak etli kuru fasulye
su: 3 lt
spor: 1,5 sa fitness yarım saat kardio
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?