50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

sabah ki süt olmayabilirmişti.... karpuz yemişin çukulata yemeyebilirdin.... sen şimdi kaç kilosun... 49 mu hedefin ..

sabah ki süt olmayabilirmişti.... karpuz yemişin çukulata yemeyebilirdin.... sen şimdi kaç kilosun... 49 mu hedefin ..
Süt zaten yarım yağlı zararı yoktur faydalıı belki uzarım daha ama çikiletayıı yememem lazımdıı biliyorum Yok benim boyuma göre 55 ideal gibii o yüzden hedefim 55 ama belki sonra 53 olmayı denerim :)) En son cuma 59.1 dim

Merhaba hanımlar
Bende birkaç gündür bu sayfayı okuyorum. 1.60 boyundayım 58 kiloyum. Üniveriste okuyorum. Aslında yaz başında 62 kiloydum(sınav döneminde çok kilo aldım. Normal kilom 59) ama ramazanda çok dikkat ettim, 2 kilo verdim. Sonra küçük bir hastalık atlattım. Mide bulantısı falan bir süre yemek yiyemedim 58 e düştüm. Aslında bu foruma önceleride bakıyordum ama kilo verebileceğimden hiç ümidim yoktu. 21 yaşındayım bu arada. Çocukluğumdan beri sürekli yediklerime dikkat ediyorum. Annem ben ilkokuldayken çok kilolusun diye bana yemek vermezdi falan... Neyse 58e düşünce bir ümitlendim belki bende verebilirim diye. 2 gündür yediklerime dikkat ediyorum, akşamları 8 km yürüyorum. Müsade ederseniz aranıza katılmak istiyorum

Hoşgeldiin canıım müsade ne demek tabikii katılabilirsiin Ne kadar çok kişii o kadar güzel oluyo Menülerini bekliyoruz o zaman

Yaşıt buldum kendime bende üniversite okuyorum geçen hafta 59,5 tum 68 den düştüm ama ben . Bu arada boyuna göre fena değilsin tabi versen daha güzel olur :)
8 km de gayet güzel bence hoşgeldin aramıza :)

Sabah:
1 haşlanmış yumusra
1 dl çok tahıllı ekmek üzerine ince bir kat ajvar sürdüm
1 muz
1 çay bardağı poprtakal suyu

Öğle:
1 but
4 tombul biber
1 kase kuru fasulye

Akşam:
3 yk kavurma
1 kase yoğurt içine pul biber
2 dl karpuz

Su: 2 litre
Spor:
-60 dakika zumba
-20 dakika thigh gap
-8 dakika Abs
-75 mekik

sabah
2 kibrit kutusu peynir
2dilim pide
çeyrek simit

öğle
2 sade poğaça
2 bardak ayran

ara: 40 gram limonlu ve çilekli çikolata

akşam
1 peynirli poğaça
2 kase yoğurt

(poğaçalar küçük ev yapımı)

su: 2litre
spor: 1 saat ip

biliyorum çok kötü bir gün oldu akşam yemeği hariç evde değildim ve bütün gün hamur işi olunca eve geldiğimde kurt gibi açtım ancak böyle toparlayabildim.

ya kızlar bu arada yeri mi bilmiyorum ama uygun bir baskül önerebilecek olan var mı geçen gün bütün misafirlerin aa sizin tartınız üç kilo eksik gösteriyo demesiyle yıkıldım resmen

baya güzel bir menü olmuş ne çok kahve severmişsin öyle ben ağzıma süremiyorum ve annemin de böyle daha hafif yemeklerle tanışması gerek sınıyor resmen beni

iyi akşamlar gençlik

sabah 1 yumurta, 50 gr lor peyniri
öğlen 1 kase yulaf ezmesi
ara 4 kuru kayısı
akşam 1 tabak etli kuru fasulye

su: 3 lt

spor: 1,5 sa fitness yarım saat kardio

Yaşıt buldum kendime bende üniversite okuyorum geçen hafta 59,5 tum 68 den düştüm ama ben . Bu arada boyuna göre fena değilsin tabi versen daha güzel olur :)
8 km de gayet güzel bence hoşgeldin aramıza :)

Çoook teşekkür ederim canım. Çook motive ettin beni. Daha 3 gündür yürüyorum. İnşAllah devamı gelir. Sanada maşAllah nasıl verdin o kadar kiloyu. İnşAllah bir daha hiiç almazsın. Yaşıtım olmasına bense çok sevindim

Bu günki menüm;
Sabah:
3 zeytin, bir dilim kepek ekmeği, maydonoz, domates, salatalık, bir dilim börek, azcık tahin.

Yazın geç kalktığım için öğle yemeği yiyemiyorum.

İkindin:
1 top dondurma

Akşam:
Yarım çiğköfte dürüm.

(ne bulduysam ondan azar azar yesiğim için menüm biraz düzensiz)

Spor 8 km yürüyüş

İnşallah canımm ama bende boy yok o yüzden bi 9 kilo daha vermek hedefim :)

Tatlım gerçekten olmamış bugün tamamen poğaça günü olmuş afiyet olsuun yarına toparlarsıın :))

ya kızlar bu arada yeri mi bilmiyorum ama uygun bir baskül önerebilecek olan var mı geçen gün bütün misafirlerin aa sizin tartınız üç kilo eksik gösteriyo demesiyle yıkıldım resmen
Kendi tartını başka tartılarla kıyaslama farklı çıkması çok normal. Zaten uzmanlar sadece kendi tartınızla ve hep aynı yerde tartılın diyolar o bile etkiliymiş Ama mesela ağırlığından emin olduğun birşeyi tartıda tartarak test edebilirsiin canım
baya güzel bir menü olmuş ne çok kahve severmişsin öyle ben ağzıma süremiyorum ve annemin de böyle daha hafif yemeklerle tanışması gerek sınıyor resmen beni
Aaa bizim ailede kahve çok içilir dün misafir vardıı mecburi oldu biraz Zamanla alışıyo annelerde merak etme hatta burdaki patlıcanlı yemeği annem eskiden yağda kızartır yapardı bu sefer sen dikkat ediyosun yağsız fırında yapalım dedii Zamanla alışıyorlar canım
Çok teşekkür ederim. Hoşbulduk

Sizde benim gibi kahve severlerdensiniz sanırım.
Evet ben çok severiim zaten aile kahveci olunca alışıyosun

Kahvaltı güzel ama sonrası biraz olmamış gibi canıım. Ama sporun çok güzel :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…