Akşama bak kızz ne zamandır isteyip de yiyemediğim şeyleri yemişin hepyiyecek/spor günlüğümü yazarak açılışı yapıyorum. bugün fazla kaçırdım
sabah 1 yumurta, 2 kibrit kutusu kadar beyaz peynir.
öğlen 3 tane kıymalı pirinçli patlıcan dolması
akşam 2 tabak bolonez soslu makarna.
1 orta boy tabak patlamış mısır
1 orta boy çikolatalı kaymaklı dondurma.
dışarı çıkmak yaramıyor :)
birazdan karın kası için indirdiğim uygulamadaki mekikleri yapıcam (inş cnm yhaaaa)
50 sit up
50 crunch
30 leg raise
38 sn plank
(YAPMADI.)
Beni hic sormayin kizlar. Ben boyle kilo verememdun esim gorevliydi zaten demistim ya benim kahvalti aliskanligim pek yok diye oglene kadar hatta saat 3 e kadar birsey yemedim su ictim paso. Temizlik utu derken zaman gecti zaten. Esim gelincede hadi disarda yiyelim dedi saat 8i geciyordu pide yedim ustune dondurma gerci sabah tartildigimda 56.9 u goruyorum ama aksama kadar 57.8 oluyor o.
Kızların da fikirlerini alırız ama bence cuma iyi yine de :)) Haftasonu bazen kaçırabiliyorum çünküO zaman ben bugünkü menümü yazarak paylaşımıma başlayım ne zaman kilo bildirimi yaparız kendi aramızda bir de gün belirleyelim ?
Sabah:
4 dl salam
1 dl çavdar ekmeği
Öğle:
3 yk makarna
Yoğurt
Akşam:
1 kase yoğurt
8 çilek
Su: 2,5 lt
Spor yapmadım bugün ev temizledim spor olarak :)
O zaman ben bugünkü menümü yazarak paylaşımıma başlayım ne zaman kilo bildirimi yaparız kendi aramızda bir de gün belirleyelim ?
Sabah:
4 dl salam
1 dl çavdar ekmeği
Öğle:
3 yk makarna
Yoğurt
Akşam:
1 kase yoğurt
8 çilek
Su: 2,5 lt
Spor yapmadım bugün ev temizledim spor olarak :)
Bence çok olan tek şey makarnaof çok yemişsin.
Öğle:
3 yk makarna
Selam kızlarBen bu sabah tartıda 5'li rakamları gördüm sonunda artık hakkıyla yazabilirim bu grupta Menüme geçeyim:
Sabah:
Tam buğday ekmeğiyle küçük kaşarlı tost
1 bardak süt
Yarım domates
Öğle:
1.5 kepçe çorba
1 küçük dilim kepek ekmeği
3 dilim karpuz
Akşam:
1.5 kepçe çorba
1 kase havuçlu yoğurtlama
Ara:
1 kupa yeşilçay
Su: 2.5 - 3 litre
Spor: 1.5 - 2 saat fitness
500 ip atlama
Bize diyene bak sen benden az yemişsiin kızadresinizi bırakın, açlıktan bayılcak gibi olursanız bi siparişle ambulans yollatalım
Canıım sen kilonu koruyup sıkılaşıyosun bizden farklı yemek hakkınarkadaşlar gerçekten nasıl menüler ben hayatıma sokmayı hayal edemiyorum. helal olsun gerçekten
Ahaha çok güldüm yoğurt kabı ne öyle bi ölçü birimi yok kiyk derken yoğurt kabı demi? yemek kaşığı değil.yemek kaşığı nasıl olabilir. olamaz yani nasıl yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?