50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Menüyee bak be ne az yemişin kızz Ama güzel menün
ya gerçekten peynir yumurta yulaf hepsi birleşince lif ve protein bombası oluyo. uzun süre tok tutuyo, yulaf kan şekerini düzenlediği için iştahı da azaltıyo.
yani sabah depolamayı yaptıktan sonra insanın canı pek bişey çekmiyo gerçekten etkili bi diyet haline geliyo :) bunu zaten diyetten ziyade hayat tarzı değişikliği haline getirmeye çalışıyorum. hayat boyu fitlik sağlar mı sağlar valla

Çok haklısın canıım ben de senin gibi düşünüyorum ömür boyu fitlik gereklii Zaten spor yaparken en önemli besinler proteiin

Kızlar belli bir sayımız oldu ve cumaları tartılıyoruz Yarın sabah kilo bildirimi yaparsanıız çok süper olur Hatta sonra belki listede hazırlayabiliriim Geçen cumaki kilonuz ve yarınkii kilonuz şeklinde paylaşırsanız seviniriim

boyum 150 kilom 55.5-56 gibi gösteriyor ama daha salı günü başladım 57yle bu tartı beni deli edicek
Şuan da iyisin canııım zaten tartıdan çook aynadaki görüntün önemli. Hadi bakalıım 28 eylüle kadar daha da fit olucaz umarıım Moral bozmak yok ben de bu hafta pek umutlu değilim ama olsun diyorum artıık

valla gömleğime sığamıyorum sen düşün iyi miyim dolapta giyilemeyen onlarca giysim var senin boy ve kilon kaç bu arada

sabah:
1 bardak nesquikli süt
iki lokma ekmek
bir küçük dilim peynir
ara:
yarım dilim ekmek ve 2kaşık tavuk
öğlen:
1 tavuklu börek
1 büyük kase yoğurt

akşam
1 tavuklu börek
1 bardak ayran
su: 3litre
spor 1saat ip

valla gömleğime sığamıyorum sen düşün iyi miyim dolapta giyilemeyen onlarca giysim var senin boy ve kilon kaç bu arada
Benim de öylelerdii ama artık bol gelmeye başladılar çok şükür Giyemediğin kıyafetlerinden birini al kendine hedef koy ben buna şu zaman giricem diye ben öyle gaza geldiim 2 tane pantolonda denediim Boyumu tam bilmiyorum 1.69-1.70 civarı kilom 59.1 di geçen cuma .

Ayy nesquikli süt çekti canııım içmeyeli çook uzun zaman oldu Bugünde tavuklu börek günü olmuş canıım ama yinede iyi düne göre bence. 1 saat ipi nasıl atlıyosun? Hiç durmadan mıı

Ayy nesquikli süt çekti canııım içmeyeli çook uzun zaman oldu Bugünde tavuklu börek günü olmuş canıım ama yinede iyi düne göre bence. 1 saat ipi nasıl atlıyosun? Hiç durmadan mıı

yok durmadan değil illa ki ayağım takılıyor ipe felan duruyorum su içiyorum arada mesela şuan atlıyorum arada bilgisayarı kontrol ediyorum yani ama 1dkyi geçirmiyorum molaları sürekli kalp ritmimi hızlı tutuyorum vücudum soğumasın diye

var hedefim olmaz olur muuu eteğim birkaç pantolon da var ama o eteğe girersem pantolonlara kesin girerim benim sıkıntı kalça basende daha çok eşit kilo alsam da

var hedefim olmaz olur muuu eteğim birkaç pantolon da var ama o eteğe girersem pantolonlara kesin girerim benim sıkıntı kalça basende daha çok eşit kilo alsam da
Ya ben de öyleyiim özellikle basenlerimden şikayetçiydim Ama artık biraz daha azaldılar gibii bir de simitlerim vardı benim onlardaa toparlandı biraz Basen genetik birazda eritmek daha da zor o yüzden

Ya ben de öyleyiim özellikle basenlerimden şikayetçiydim Ama artık biraz daha azaldılar gibii bir de simitlerim vardı benim onlardaa toparlandı biraz Basen genetik birazda eritmek daha da zor o yüzden
aynen öyle sanırım aynı dertten muzdaribiz :S

Selam kızlar
Kahvaltı güzel ama sonrası biraz olmamış gibi canıım. Ama sporun çok güzel :))

Hmm. Evde ne varsa onu yemeye çalışıyorum. Yoksa annem kızıyor ayrı gayrı yemek yiyorsun diye. Ahh bu anneler... Yorumun için çook saol :)

Bu günki menüm:

Sabah: 1 dilim tam buğday ekmeği
2 zeytin, 1 kibrit kutusu peynir, biraz yumurta, salatalık, domates, nane, maydonoz, biraz tahin, 1,5 tam buğday unundan galeta (napıyım çok acıkmıştım)

Öğle: 2 dilim tam buğday unundan yapılmış kek

Akşam yemek yemeye vaktim olmadı. Bende acıkmadım zaten. (hayret)

Spor:
30 mekik
9 km yürüyüş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…