gerçekten miii çok mutlu oldum ben de biotin kullanıyorum 10mg 3aydır hiç durmayan saç dökülmem varKızlar 5 gündür falan biotin kullanıyorum hap. Biotin kullandığımdan beri sanki her yerim daha inceldi gibi geliyor, psikolojik mi bilmiyorum ama biotinin yağları ve karbonhidratları cok cabuk enerjiye dönüştürebildiğini okumuştum zaten bircok yerde. Ben saçlarım ve tırnaklarım icin kullanıyordum, bide kilo verdirme faydasını gördüm sağolsunbu arada belimi ölctüm 64 cm cıktı:) hedefe 4 cm kalmış
Ben de yazayim bugunu ^^
Kahvalti: 1yumurta- biraz lor peyniri- bir salatalik- 5 cherry domates- 5 badem
Öglen: bir tabak z.yagli patlican- iki kasik yogurt- yarim muz
Ogle yemegini gec yedigim icin aksam acikmam saniyorum. Acikirsam da bir kase yogurt yerim.
Bu arada, her ne kadar kilom cok olmasa da bu yağlanmanin onune nasil gecicem bilen var mi? Bir de karnim surekli sis gibi napicagimi bilemedim. Baya cok su iciyorum da.
normalden fazla şişse doktora görün derim çevremde bazı kişiler öyleydi içten bir sorun olabilir
Teşekkürler ^^
Aslında öyle o kadar şiş de değil nasıl desem hani dışardan biri göbeğin var demez ama ben yakından baktığımda bi şişlik+ göbek görüntüsü rahatsız ediyor, dümdüz değil eskisi gibi. Tabi yeme düzenim çok çok kötü olmuştu son zamanlarda. Nasıl bir problem acaba bahsettiğiniz?
Canıım ben yarından itibaren tekrar paylaşıcam menü sen de paylaş bırakmasabah:
1küçük dilim pizza
1 bardak nesquikli süt
öğle:
1tabak makarna-salata karışık
1kase yoğurt çorbası
akşam:
2çatal börek
2çatal makarna
1dilim ekmek
1kase yoğurt
yarım bardak kola
su: 2.5litre
spor: 2saate yakın ip
kızlar menü paylaşan yorum yapan yok bu grup öldü mü ne sanki
Menüün çok güzel olmuş benceBen de yazayim bugunu ^^
Kahvalti: 1yumurta- biraz lor peyniri- bir salatalik- 5 cherry domates- 5 badem
Öglen: bir tabak z.yagli patlican- iki kasik yogurt- yarim muz
Ogle yemegini gec yedigim icin aksam acikmam saniyorum. Acikirsam da bir kase yogurt yerim.
Bu arada, her ne kadar kilom cok olmasa da bu yağlanmanin onune nasil gecicem bilen var mi? Bir de karnim surekli sis gibi napicagimi bilemedim. Baya cok su iciyorum da.
aynen hiç olmadı yarın telafi edicem inşallahCanıım ben yarından itibaren tekrar paylaşıcam menü sen de paylaş bırakmaAma bugünkü menün olmamış ne yazık ki. Ama sporun güzel
Menüün çok güzel olmuş benceSpor ve su nasıl peki ? Eğerki regl olucaksan karnın şiş olabilir canım ya da ödemin varsa da olabilir. Yeşil çay içebilirsiin bence ödemse eğer.
Aslında regl olmamam lazım daha iki hafta önce oldum ama sanki olucam gibi. Ben qlairista kullanıyordum yarım bıraktım, önce bi çekilme kanaması oldu. Şimdi yine vücudum bi değişik tepkiler veriyor. Asıl adet olma zamanım bugünlerdi ilaca devam etseydim. Onun dışında spor konusu biraz zayıf. Siz neler yapıyorsunuz?
Anladım canıım ondan dolayıdır bence şişkinliğin. Yani spor olarak genelde kardiyo ağırlıklı çalışıyorum. İp atlıyorum, fitness a gidiyorum 1 aydır ama o da bu hafta bitiyoAslında regl olmamam lazım daha iki hafta önce oldum ama sanki olucam gibi. Ben qlairista kullanıyordum yarım bıraktım, önce bi çekilme kanaması oldu. Şimdi yine vücudum bi değişik tepkiler veriyor. Asıl adet olma zamanım bugünlerdi ilaca devam etseydim. Onun dışında spor konusu biraz zayıf. Siz neler yapıyorsunuz?
yorgunluktan ölüyorum resmeen daha önce hiç bu kadar kilolu hissetmemiştim bir desporsuz da olmaz ki
Anladım canıım ondan dolayıdır bence şişkinliğin. Yani spor olarak genelde kardiyo ağırlıklı çalışıyorum. İp atlıyorum, fitness a gidiyorum 1 aydır ama o da bu hafta bitiyoŞimdi vermem gereken bi 4-5 kilom var kendim evde hem sıkılaşma hem de kardiyo egzersizleri yapmayı düşünüyorum. Sen hiç spor yapmıyo musun peki ? Spor çok önemli az da olsa başla bence
Önce sağlık sonuçta canım kendini çok zorlama tabii. Leslie yle başlaman iyi olmuş işe yarar çok. Sen de alıştıkça artırırsın spor programınıHaklısın canım
ya az buçuk işte youtubeda videolara başladım ama ufaktan başladım leslie gibi çünkü uzun zamandır bişi yapmıyorum ve dizim de biraz sorun var. Ama pek işe yarıyormuş gibi gelmiyor, vücudum fazla zorlanmıyor. Ne yapsam bilemedim :/ fitness iyi bir seçenek tabi, deneyebilirim ama kendimi hiç oraya girmek istemiyor gibi hissediyorum
dizinde problem varsa hiç yapma bence boşver profesyonel birilerine danışman daha iyi olurya az buçuk işte youtubeda videolara başladım ama ufaktan başladım leslie gibi çünkü uzun zamandır bişi yapmıyorum ve dizim de biraz sorun var. Ama pek işe yarıyormuş gibi gelmiyor, vücudum fazla zorlanmıyor. Ne yapsam bilemedim :/ fitness iyi bir seçenek tabi, deneyebilirim ama kendimi hiç oraya girmek istemiyor gibi hissediyorum
Aynen canım biotin yağ ve karbonhidratların enerjiye dönüşümünü hızlandırıyormuş. Ama tabi hızlandırıyor diye habire yersek yine kilo veremeyiz:) diyet yapan kişilerde diyetin etkisini arttırıyormuş.gerçekten miii çok mutlu oldum ben de biotin kullanıyorum 10mg 3aydır hiç durmayan saç dökülmem var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?