50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Kızlar dün yazmayı unuttum kilomu. Bu hafta + dayım ben

Geçen Hafta: 59,1
Bu Hafta: 59,7
Fark: +600 !!!!

Herkese merhaba
Bu topige yeni geldim. Benim de boyum 160, suan kilom 51-52arasi. Nerdeyse bir yildir sabit bu kilo. Gecen yaz 57den dusmustum ve suan yine dusmek istiyorum ama yapamiyorum. 49-50 olmak istiyorum, en asagi 48 cunku vucudumda yaglar cogunluk olarak basende ve erimesi icin biraz daha dusmem lazim. Yeni yeni cook hafif bir gobek yaglanmam da oldu, nedense bu az kilodan daha az kilolara dusen, son kilolarini veren arkadaslar neler yiyorsunuz? Ne tur sporlar yapiyorsunuz acaba? ^^

merhaba hosgeldin sen sanırım kilonu değil de vücudundaki dağılışını sevmiyorsun bence pilates yapabilirsin

Aaa benn
Bende böyleyim 160
51-52 kilo arası
Basende benimde kilolar

Hoşgeldin canııım
Aaa benn
Bende böyleyim 160
51-52 kilo arası
Basende benimde kilolar

Kızlar siz de bendensiniiz Benim de basenlerim var Gerçi benim vermem gereken 4-5 kilo daha var ama basenlerden yavaş yavaş kurtulucaz başka çare yok

merhaba hosgeldin sen sanırım kilonu değil de vücudundaki dağılışını sevmiyorsun bence pilates yapabilirsin
Valla evet onu da sevmiyorum ne yalan soyliyim ama benim cidden yaglanmam hep bacakta oluyor cogunlukla ve o yaglari eritmek istiyorum, kendi etim cok yumusak degildir cunku ama iste kendimi ne derece zorlamaliyim en azindan bir ayda biraz da olsun sonuc gormek icin onu bilemiyorum.

Aaa benn
Bende böyleyim 160
51-52 kilo arası
Basende benimde kilolar

kaderimiz

Hoşgeldin canııım

Hosbulduuk ^^

Kızlar siz de bendensiniiz Benim de basenlerim var Gerçi benim vermem gereken 4-5 kilo daha var ama basenlerden yavaş yavaş kurtulucaz başka çare yok

Aynen oyle kurtulmamiz sart, ah bi gitseler ne guzel olucak ya

Gerçekten ya bi gün gidicek hissediyorum

48 olsak

170 / 59.7 Bir 55 olamadım yav

Sus kız boyun uzunmuş

sabah:
1 dilim pide
1 dilim peynir
1 kupa nesquikli süt

öğle:
1tabak mercimekli patlıcan yemeği
1tabak yoğurt
1 dilim ekmek

ara: 20 gram (en fazla) çerezza patlamış mısır

akşam:
yarım tabak mercimekli patlıcan yemeği
2 kase yoğurt

su: 2.5 litre
spor: 1 saat ip

Selam hanımlarrrr

Ne iş ya düşmek istediğimiz kilolardaki hanımlar göbek möbek diyor. Zayıflayınca gitmiycek mi yani mekik falan çekin yahu gözüm korktu.

Bu arada yeni arkadaşımız hoş gelmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…