50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

baya dolu bir gün olmuş sanki misafirlik için iyi tabi devam

sabah:
çeyrek salatalık
1kibrit kutusu peynir
2tatlı kaşığı tuzlu yoğurt
2dilim ekmek
5 fındık

ara:
25gram cips
1 magnum mini

öğle:
1.5 kase yoğurt
1yk bulgur pilavı
yarım kase salata(domates-soğan)

akşam:
yarım kase yoğurt

su:3 litre
spor:3000ip

Ov cips miii ama miktarı çok değil heralde Dondurma da var ama minii o yine iyi Yani genel olarak güzel menün canım sporun ve suyunda Ama akşamları neden bu kadar az yiyosun.öğleyi falan mı geç yiyosun ?

Ov cips miii ama miktarı çok değil heralde Dondurma da var ama minii o yine iyi Yani genel olarak güzel menün canım sporun ve suyunda Ama akşamları neden bu kadar az yiyosun.öğleyi falan mı geç yiyosun ?
yoğurt aşırı tok tutuyo şuan yarım kase yoğurdum masada beni bekliyo 3te yediğim yoğurtla hala biraz tok hissediyorum yeni yeni acıkıyorum yani ve bugün aburcuburu kaçırdım işte gördüğün gibi o yüzden böyle ve de akşam spor yaptığım için sıkıntı yaşayabiliyorum

Anladım canıım olsun sporun çok iyii ve diğer öğünlerde de abartmadığın için sorun yaşamassın :)) Tartı ne durumda pekii, yeni tartı falan aldın mı ?

kızlar sizce tam diyetlik ama bi o kadar da lezzetli bildiğimiz yemek isimlerini mi paylaşsak canımız aşırı birşey istediğinde bir seçeneğimiz olur hem

bir kez tek ayak atlamaya çalıstım kızlar sanırım dizimi incittim bikaç gündür ağrıyor sizce bikaç gün atlamasam geçer mi ciddi bir sıkıntı değil sanırım ama atlanmıyor

kızlar sizce tam diyetlik ama bi o kadar da lezzetli bildiğimiz yemek isimlerini mi paylaşsak canımız aşırı birşey istediğinde bir seçeneğimiz olur hem
Olabilir canım güzel olur :)) Ben genelde canım o tarz birşey istediğinde internetten araştırıyorum muhakkak bulunuyor uygun birşeyler

bir kez tek ayak atlamaya çalıstım kızlar sanırım dizimi incittim bikaç gündür ağrıyor sizce bikaç gün atlamasam geçer mi ciddi bir sıkıntı değil sanırım ama atlanmıyor
Geçmiş olsun canım. Bence de dinlen 2-3 gün atlama hiç. Hatta spor olarak dizini zorlayacak hareketlerde yapma.

ya ben bugün çok güzel yemiştim kızlar. Bu arada, 18dan sonra yemiyorum 3 gündür.

sabah: bir yumurta ve lor peyniriyle omlet yaptım. yanında çok ufak bir dilim avakodoyu dilimledim limon sıktım yedim.
öğlen: bir kase mercimekli tavuk çorbası, 2 yemek kaşığı zyağlı patlican ve 2 yemek kaşığı yoğurt yedim.

Sonra otururken mutfakta pestil buldum, dut pestili. Ve ondan böyle bir üç dilim yedim. dilim dediğim de hani o ince olur ya yaprak yaprak. Öyle 3 yaprak. Kaç kalori bilmiyorum ama çok canım çekmişti. Sonra da pişman oldum tabi. 2-3 saat oluyor yediğim. Şuan aç değilim ama 18den sonra acıkırsam da bir bardak ayran içicem.

Akşam da 2 saat yürüyüş var

Kızlar nerelerdesiniiiiiiz Benim internetim de sorun vardı gelemedim. Hadi bakalım bugün cuma kilo bildirimlerimizi yapıpı menüleri yazalıım

Geçen Hafta: 59,7
Bu Hafta: 58,7
Fark:-1000 kg

KIZLAR KIZLAR BEN 155 BOYUNDA 54 KİLO 22 YASINDA TAZE EVLİ BİR BAYANIMMM BEN DİYORUMKİ WHATSP GURUBU YAPALIM KİM NE YİYOR NE İÇİYOR NELER YAPIYOR GÖRELİM BİRBİRİMİZE TEŞVİK OLURR VE BEN GUNDE YARIM SAAT JİLİAN MİCHAEL PROGRAMI İLE SPOR YAPIYORUM GÖRÜŞELİMM KIZLARRR =)

Selam canım Tabii watshapp grubu da güzel olur ama ne yazık kii bu grupta çok arkadaşımız yok. Nasıl olur bilmem .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…