baya dolu bir gün olmuş sanki misafirlik için iyi tabi devamEvet kızlar sporum sonunda bittiBen de menümü yazayım :
Sabah:
1 parça omlet
2 küçük parça kıymalı börek (gerçekten büyük değillerdii)
1 domates/salatalık
Peynir
Şekersiz türk kahvesi
Öğle:
Misafirlikteydiim.
Zero kola
1 çatal az şekerli tiramisu (sadece tattım ye 1 dilim dediler ama yemediim)
Avuç içi kadar kuru üzüm
6 tane yaprak sarma
Ara:
10 leblebi
Akşam:
1 kase çorba
1 kase taze fasulye yoğurtlaması
Ara:
Şimdi yeşil çay içicem
Su:
2.5 litre
Spor:
26 dklık yürüyüş+egzersiz+zumba içeren video
500 ip atlama
20 dk zumba
9 dk standing abs
Biraz öyle oldu ama sporla erimiştir umarıımbaya dolu bir gün olmuş sanki misafirlik için iyi tabi devam
Ov cips miii ama miktarı çok değil heraldesabah:
çeyrek salatalık
1kibrit kutusu peynir
2tatlı kaşığı tuzlu yoğurt
2dilim ekmek
5 fındık
ara:
25gram cips
1 magnum mini
öğle:
1.5 kase yoğurt
1yk bulgur pilavı
yarım kase salata(domates-soğan)
akşam:
yarım kase yoğurt
su:3 litre
spor:3000ip
yoğurt aşırı tok tutuyo şuan yarım kase yoğurdum masada beni bekliyo 3te yediğim yoğurtla hala biraz tok hissediyorum yeni yeni acıkıyorum yani ve bugün aburcuburu kaçırdım işte gördüğün gibiOv cips miii ama miktarı çok değil heraldeDondurma da var ama minii o yine iyi Yani genel olarak güzel menün canım sporun ve suyunda Ama akşamları neden bu kadar az yiyosun.öğleyi falan mı geç yiyosun ?
Anladım canıım olsun sporun çok iyii ve diğer öğünlerde de abartmadığın için sorun yaşamassın :)) Tartı ne durumda pekii, yeni tartı falan aldın mı ?yoğurt aşırı tok tutuyo şuan yarım kase yoğurdum masada beni bekliyo 3te yediğim yoğurtla hala biraz tok hissediyorum yeni yeni acıkıyorum yani ve bugün aburcuburu kaçırdım işte gördüğün gibio yüzden böyle ve de akşam spor yaptığım için sıkıntı yaşayabiliyorum
Sporu yine birazdan yapıcam benee siz neler yaptınız bugün
Anladım canıım olsun sporun çok iyii ve diğer öğünlerde de abartmadığın için sorun yaşamassın :)) Tartı ne durumda pekii, yeni tartı falan aldın mı ?
aynen ben de şuan yoğurdumu yiyorum başlicam 1saate bu arada sabah kahvaltıya yeşil çayı unutmuşum gidiyo benim kafa iyiceSporu yine birazdan yapıcam benYapar yapmaz paylaşırıım
Olabilir canım güzel olur :)) Ben genelde canım o tarz birşey istediğinde internetten araştırıyorum muhakkak bulunuyor uygun birşeylerkızlar sizce tam diyetlik ama bi o kadar da lezzetli bildiğimiz yemek isimlerini mi paylaşsak canımız aşırı birşey istediğinde bir seçeneğimiz olur hem
Geçmiş olsun canım. Bence de dinlen 2-3 gün atlama hiç. Hatta spor olarak dizini zorlayacak hareketlerde yapma.bir kez tek ayak atlamaya çalıstım kızlar sanırım dizimi incittim bikaç gündür ağrıyor sizce bikaç gün atlamasam geçer mi ciddi bir sıkıntı değil sanırım ama atlanmıyor
İyi tatiller canım :) BekliyoruzzKizlaaar bu hafta tatildeyim, diyet miyet kalmadihaftaya donuyorum haberiniz olsun :)
Selam canımKIZLAR KIZLAR BEN 155 BOYUNDA 54 KİLO 22 YASINDA TAZE EVLİ BİR BAYANIMMM BEN DİYORUMKİ WHATSP GURUBU YAPALIM KİM NE YİYOR NE İÇİYOR NELER YAPIYOR GÖRELİM BİRBİRİMİZE TEŞVİK OLURR VE BEN GUNDE YARIM SAAT JİLİAN MİCHAEL PROGRAMI İLE SPOR YAPIYORUM GÖRÜŞELİMM KIZLARRR =)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?