50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

650 ip atlamamı ipli mi ipsiz mi atlıyosun bravo

2 saat fitness... inanılır gibi değil...

1 saat ip atlıyosun süper... iple mi ipsiz mi...

1 saat ip atlıyosun süper... iple mi ipsiz mi...
ipsizini de denedim iplisini de ama ipsiz hiçbir işe yaramıyormuş onu farkettim ve ipsiz atladığım zamanlar hiç kilo verememiştim ayrıca çok da sıkıcı. ipli 5dk içinde terlemye başlıyorsun ve çok da eğlenceli özellikle aynanın karşısında

ben 3 çeşit ip aldım ve üçü de birbirine dolanıyor seninkinin bilindik bir markası var mı?

ben 3 çeşit ip aldım ve üçü de birbirine dolanıyor seninkinin bilindik bir markası var mı?
valla toplama şeklinde ilk ipim voitti link vereym de alma
http://www.voitbayi.com/Voit-9458-Atlama-Ipi/Ozellik?PID=393
buydu iki günde ipi bozuldu atlarken kırıldı hep bende gittim kauçuk atlama ipi aldım ama nasıl acıtıyor bir yerine değince atlarken kırbaç gibi bıraktım onu bi köşeye attım voitin saplarını kullanıyorum babam esnek bir ip almış onu taktım öyle atlıyorum.

sağolasın.... ben bir araştırayım iyisi mi...

2 haftada anca 1 kilo verebildim. 48 oldum:) artık ilk zaman ki gibi hızlıca gitmiyor.

sen bebekliğine mi dönmeye çalışıyosun :) daha nee uğraşıyon ki 48 in altıda mı var... ben bir ara 47 olmuştum insanlar bana ölcekmişim gibi bakıyordu :))) ahh ahhh şimdi 70 lerden inemiyorum ne acı....

Ahahhahaah benım hedefım 43 :) 34 beden olmaya calısıyorum ben. :)

sabah:
1bardak nesquikli süt
iki lokma ekmek

ara:
1avuç cips
1avuç çekirdek

öğlen:
4yk kavurma
2dilim ekmek
1büyük kase dövmeli yoğurt çorbası

ara:
1dilim ekmek
1kase domates

akşam:
1 normal kase dövmeli çorba
5-6 fındık

su: 3litre
spor: 1saat ip

salı günü : 57
bugün: 54.5
kahvaltıdan önce ölçmeyi unuttum kızlar kahvaltı sonrası oldu bu ve acilen bir tartı almalıyım hızlı kilo veriyorum ama bu kadar mı ya
Oo bu biraz fazla olmuş canım. Bencede bir degiştir tartını.

Sabah:
2 dilim tb ekmeği
3 zeytin
Peynir
Domates, salatalık
Tahin
Minicik bir parça börek

Öğle: 1 dilim tb unundan kek
Bir avuç fındık
Melisa çayı

Akşam: 2 tb galeta

Ara: 1 incir

dün tartılamadım kızlar bugün tartıldım afedersiniz.
40-49 kilo arasındakiler dünyadan beraber siliniyor diye topik mi açsam naapsam
47 olmuşum pef. bi 52 53 falan olsam ama kaslı olsam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…