salı günü : 57
bugün: 54.5
kahvaltıdan önce ölçmeyi unuttum kızlar kahvaltı sonrası oldu bu ve acilen bir tartı almalıyım hızlı kilo veriyorum ama bu kadar mı ya
Evet kızlar yarın sabah tartı varMenümü yazayım:
Sabah:
1 haşlanmış yumurta
1 dilim tb ekmeği
1 su bardağı yarım yağlı süt
Peynir
1 orta boy salatalık
Ara:
Küçük 1 incir
Biraz üzüm
Öğle:
2 kepçe çorba
Akşam:
Haşlama et
1 dilim tb ekmeği
Ara:
Küçük 1 armut
1 kupa yeşil çay
Su: 2.5 litre
Spor: 650 ip atlama
2 saat fitness
sırrım bozuk tartıneğğyyy....... sırrını ver çabuk....
sırrım bozuk tartı( ama eğer gerçekten de o kadar kilo vermişsem eğer saat 21.30 gibi 1saat ip atlıyorum daha sonra duşumu alıp 30dk sonra yatıyorum. öğünlerim normal ne pişmişse küçük porsiyon
ipsizini de denedim iplisini de ama ipsiz hiçbir işe yaramıyormuş onu farkettim ve ipsiz atladığım zamanlar hiç kilo verememiştim ayrıca çok da sıkıcı. ipli 5dk içinde terlemye başlıyorsun ve çok da eğlenceli özellikle aynanın karşısında1 saat ip atlıyosun süper... iple mi ipsiz mi...
ipsizini de denedim iplisini de ama ipsiz hiçbir işe yaramıyormuş onu farkettim ve ipsiz atladığım zamanlar hiç kilo verememiştim ayrıca çok da sıkıcı. ipli 5dk içinde terlemye başlıyorsun ve çok da eğlenceli özellikle aynanın karşısında
valla toplama şeklinde ilk ipim voitti link vereym de almaben 3 çeşit ip aldım ve üçü de birbirine dolanıyor seninkinin bilindik bir markası var mı?
valla toplama şeklinde ilk ipim voitti link vereym de alma
http://www.voitbayi.com/Voit-9458-Atlama-Ipi/Ozellik?PID=393
buydu iki günde ipi bozuldu atlarken kırıldı hep bende gittim kauçuk atlama ipi aldım ama nasıl acıtıyor bir yerine değince atlarken kırbaç gibi bıraktım onu bi köşeye attım voitin saplarını kullanıyorum babam esnek bir ip almış onu taktım öyle atlıyorum.
2 haftada anca 1 kilo verebildim. 48 oldum:) artık ilk zaman ki gibi hızlıca gitmiyor.
Ahahhahaahsen bebekliğine mi dönmeye çalışıyosun :) daha nee uğraşıyon ki 48 in altıda mı var... ben bir ara 47 olmuştum insanlar bana ölcekmişim gibi bakıyordu :))) ahh ahhh şimdi 70 lerden inemiyorum ne acı....
Oo bu biraz fazla olmuş canım. Bencede bir degiştir tartını.salı günü : 57
bugün: 54.5
kahvaltıdan önce ölçmeyi unuttum kızlar kahvaltı sonrası oldu bu ve acilen bir tartı almalıyım hızlı kilo veriyorum ama bu kadar mı ya
İple atlıyorum canıım. Fitness ı da spor salonunda yapıyorum650 ip atlamamı ipli mi ipsiz mi atlıyosun bravo
2 saat fitness... inanılır gibi değil...
Ay 47 miiiii bayılcam şimdiiiidün tartılamadım kızlar bugün tartıldım afedersiniz.
40-49 kilo arasındakiler dünyadan beraber siliniyor diye topik mi açsam naapsam
47 olmuşum pef. bi 52 53 falan olsam ama kaslı olsam
Ay 47 miiiii bayılcam şimdiiii
zaman proteine abanıp gelişme zamanıdır. bikaç ay sonra rambo vücutla burda olucam. kardioyu bırakıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?