50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Kızlarrr. Aslında akşamları topluca ne yediğimizi yazmak çok faydalı bence. Neden kimse birşey yazmıyor. Zayıflama yarışmalarında yazıyor olabilirsiniz ama oradaki insanların kiloları farklı farklı. Bu başlık altında birbirimize daha çok destek olup yardımcı olabiliriz bence.

Yaa bu aralar iştahım çok açıldı. Bu sabah poça yedim. az önce de lazanya yedim. Birinin beni durdurması lazım.

aaa bende nick nerden tanıdık diyoruum 10.takıma hoşgeldin bu aradaa ben de oradayım burası duruldu

Evet canım ben de öyle düşünüyorum buraya yazmalıyız ve herkes menülere yorum yapmalıı Ama ne yazık kii burda liste,yarış vb. olmadığı için daha pasif kalıyo zayıflama yarışmalarında takım sorumluluğu var

aaa bende nick nerden tanıdık diyoruum 10.takıma hoşgeldin bu aradaa ben de oradayım burası duruldu
Ben de 7.takımdayıım Kızlar buraya yazmayı bırakmayıın ya hep yazmalıyız bence Mesela ben bugünü yazıcam ama totomu kaldırıp spor yapmadım hala spor yapmayı bekliyorum

bende şimdi başlıyordum spora yapmışım gibi yazıyorum sonrasında yerine getiriyorum yani kaçmak imkansız oluyor evet burda da ayrıca takım olabiliriz ahufizar ile ben aynı takımdayız birbirimizi değerlendiririz buradan hep

O da güzel fikirde ben yazıp yapmaya üşenirsem diye kesin yapıp yazıyorum Aaa bak ne güzel aynı takımdaymışsınız . Biz de Mor Vampirella ile aynıı takımdayız ama o yazmıyo bu aralar buraya

canlandıralım o zaman gelsin menüler
sabah:
1kaşık tuzlu yoğurt
yarım dilim ekmek
1kase yoğurt (sabah sabah hiç iyi gitmiyormuş)

öğle:
6kaşık türlü
yarım kase salata(domates-soğan)
1kase cacık
yarım dilim ekmek

akşam:
1 dilim ekmek
2kase cacık
1fincan yeşil çay

su:3 litre
spor: 3000ip

Sporuun mükkemmel fıstık Ama sabah neden sadece yoğurt yedin yetersiz olmuş Akşamda sadece cacık,ekmek yemişsin. Azıcık protein katsaydın keşke canıım :)

Sporuun mükkemmel fıstık Ama sabah neden sadece yoğurt yedin yetersiz olmuş Akşamda sadece cacık,ekmek yemişsin. Azıcık protein katsaydın keşke canıım :)
protein bol zaten içinde ama yarın öğlen bir protein ziyafeti çekmeyi düşünüyorum annem bozmazsa tabi işi
sizin menüler nasıl

protein bol zaten içinde ama yarın öğlen bir protein ziyafeti çekmeyi düşünüyorum annem bozmazsa tabi işi
sizin menüler nasıl
Süper o zaman bomba gibiii olur yarınkii menüün Yazıcam birazdaan canıım hala spor yapamdııım da buralarda gezmekten

Kuzum ya evde durduğum yok bu ara durunca da temizlik yapıyorum :) Yazcam yine yazcam kilo almışım zaten bilmiyorum belki regldendir ama ..

Kuzum ya evde durduğum yok bu ara durunca da temizlik yapıyorum :) Yazcam yine yazcam kilo almışım zaten bilmiyorum belki regldendir ama ..
Yok biliyorum canıım düğün telaşınız var yoğunsundur muhakkak takılıyorum sana :)) Ablana mutluluklar dilerim bu arada,hayırlı olsun Regldendir canıım merak etme cumaya kadar gider o artılar

Kızlar bu me üyü görmemiş olun

Sabah
yarım poğaça
1tb ekmeği
1 zetin, domates salatalık, peynir

Ara
Sütlü kayısılı yulaf ezmeli cevizli(hepsinder azar azar koydum) tatlı yaptım kendime

Öğle
1 dilim pizza

Akşam
1 dilim lazanya

Ya noldu bana böyle anlamadım.

Spor 8 km yürüyüş

Evet canım bugün olmamış ne yazık kii Ama olsuuun motivasyonu bozmak yook bu hafta kaçamak yapmadan toparlarsııın bunu da

Evet kızlar sporum sonunda bitti Ben de menümü yazayım :

Sabah:
1 parça omlet
2 küçük parça kıymalı börek (gerçekten büyük değillerdii )
1 domates/salatalık
Peynir
Şekersiz türk kahvesi

Öğle:
Misafirlikteydiim.
Zero kola
1 çatal az şekerli tiramisu (sadece tattım ye 1 dilim dediler ama yemediim )
Avuç içi kadar kuru üzüm
6 tane yaprak sarma

Ara:
10 leblebi

Akşam:
1 kase çorba
1 kase taze fasulye yoğurtlaması

Ara:
Şimdi yeşil çay içicem

Su:
2.5 litre

Spor:
26 dklık yürüyüş+egzersiz+zumba içeren video
500 ip atlama
20 dk zumba
9 dk standing abs

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…