aaa bende nick nerden tanıdık diyoruum 10.takıma hoşgeldin bu aradaaKızlarrr. Aslında akşamları topluca ne yediğimizi yazmak çok faydalı bence. Neden kimse birşey yazmıyor. Zayıflama yarışmalarında yazıyor olabilirsiniz ama oradaki insanların kiloları farklı farklı. Bu başlık altında birbirimize daha çok destek olup yardımcı olabiliriz bence.
Yaa bu aralar iştahım çok açıldı. Bu sabah poça yedim.az önce de lazanya yedim. Birinin beni durdurması lazım.
Evet canım ben de öyle düşünüyorum buraya yazmalıyız ve herkes menülere yorum yapmalııKızlarrr. Aslında akşamları topluca ne yediğimizi yazmak çok faydalı bence. Neden kimse birşey yazmıyor. Zayıflama yarışmalarında yazıyor olabilirsiniz ama oradaki insanların kiloları farklı farklı. Bu başlık altında birbirimize daha çok destek olup yardımcı olabiliriz bence.
Yaa bu aralar iştahım çok açıldı. Bu sabah poça yedim.az önce de lazanya yedim. Birinin beni durdurması lazım.
Ben de 7.takımdayıımaaa bende nick nerden tanıdık diyoruum 10.takıma hoşgeldin bu aradaaben de oradayım burası duruldu
Evet canım ben de öyle düşünüyorum buraya yazmalıyız ve herkes menülere yorum yapmalııAma ne yazık kii burda liste,yarış vb. olmadığı için daha pasif kalıyo zayıflama yarışmalarında takım sorumluluğu var
Ben de 7.takımdayıımKızlar buraya yazmayı bırakmayıın ya hep yazmalıyız bence Mesela ben bugünü yazıcam ama totomu kaldırıp spor yapmadım hala spor yapmayı bekliyorum
O da güzel fikirde ben yazıp yapmaya üşenirsem diye kesin yapıp yazıyorumbende şimdi başlıyordum spora yapmışım gibi yazıyorum sonrasında yerine getiriyorum yani kaçmak imkansız oluyorevet burda da ayrıca takım olabiliriz ahufizar ile ben aynı takımdayız birbirimizi değerlendiririz buradan hep
demek burası bu yüzden sessizmiş herkes bir gruptaO da güzel fikirde ben yazıp yapmaya üşenirsem diye kesin yapıp yazıyorumAaa bak ne güzel aynı takımdaymışsınız . Biz de Mor Vampirella ile aynıı takımdayız ama o yazmıyo bu aralar buraya
Ama burayı canladırmakta bizim elimizde sonuçtademek burası bu yüzden sessizmiş herkes bir grupta
Sporuun mükkemmel fıstıkcanlandıralım o zaman gelsin menüler
sabah:
1kaşık tuzlu yoğurt
yarım dilim ekmek
1kase yoğurt (sabah sabah hiç iyi gitmiyormuş)
öğle:
6kaşık türlü
yarım kase salata(domates-soğan)
1kase cacık
yarım dilim ekmek
akşam:
1 dilim ekmek
2kase cacık
1fincan yeşil çay
su:3 litre
spor: 3000ip
protein bol zaten içinde ama yarın öğlen bir protein ziyafeti çekmeyi düşünüyorum annem bozmazsa tabi işiSporuun mükkemmel fıstıkAma sabah neden sadece yoğurt yedin yetersiz olmuş Akşamda sadece cacık,ekmek yemişsin. Azıcık protein katsaydın keşke canıım :)
Süper o zaman bomba gibiii olur yarınkii menüünprotein bol zaten içinde ama yarın öğlen bir protein ziyafeti çekmeyi düşünüyorum annem bozmazsa tabi işi
sizin menüler nasıl
Kuzum ya evde durduğum yok bu ara durunca da temizlik yapıyorum :) Yazcam yine yazcam kilo almışım zaten bilmiyorum belki regldendir ama ..O da güzel fikirde ben yazıp yapmaya üşenirsem diye kesin yapıp yazıyorumAaa bak ne güzel aynı takımdaymışsınız . Biz de Mor Vampirella ile aynıı takımdayız ama o yazmıyo bu aralar buraya
Süper o zaman bomba gibiii olur yarınkii menüünYazıcam birazdaan canıım hala spor yapamdııım da buralarda gezmekten
Yok biliyorum canıım düğün telaşınız var yoğunsundur muhakkak takılıyorum sana :)) Ablana mutluluklar dilerim bu arada,hayırlı olsunKuzum ya evde durduğum yok bu ara durunca da temizlik yapıyorum :) Yazcam yine yazcam kilo almışım zaten bilmiyorum belki regldendir ama ..
Bu akşam gaza gelip fazla spor yapıyorum da 1.sporum yeni bitti yazmam mııı tabii yazıcamhıım yarına bırakma sakın burada gezim derkenson 500 öldüm bittim
teşekkür ederiim :) e hadi bakalım iyi sporlarBu akşam gaza gelip fazla spor yapıyorum da 1.sporum yeni bitti yazmam mııı tabii yazıcamOoo süpersiiin bak bitmiş sporda
Evet canım bugün olmamış ne yazık kiiKızlar bu me üyü görmemiş olun
Sabah
yarım poğaça
1tb ekmeği
1 zetin, domates salatalık, peynir
Ara
Sütlü kayısılı yulaf ezmeli cevizli(hepsinder azar azar koydum) tatlı yaptım kendime
Öğle
1 dilim pizza
Akşam
1 dilim lazanya
Ya noldu bana böyle anlamadım.
Spor 8 km yürüyüş
Tekrar teşekkürlerraaa bende nick nerden tanıdık diyoruum 10.takıma hoşgeldin bu aradaaben de oradayım burası duruldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?