50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Selam hepinize. Beni de aranıza alır mısınız?
Kendimden bahsedeyim, 8 nisan sabahı tartıya çıktığımda 67 kiloydum sadece 67 yi gördüm ve o dakika bitti. O günden beri diyet spor devam, bu sabah itibariyle 56.4 kg yim... Boyum 161-162 cm isteğim 50 kg olmak...
Aranıza gelem mi

bu grup ölmüş ağlayanı yok nerdesiniz insanlar yaz bitti diyet spor bitti mi?

Merhabaa. Ben de geldim aranıza
Başlangıç Bilgilerim ; Yaş 22, Boy 1.65, kilo 59.5 hedefim 52 kilo
Bir kaç gün önce dikkat etmeye başladım ağır diyet listeleri uygulayamadıgımdan sağlıklı ama az kilo verme yöntemini deniyorum bende kızlar. Şok diyet listelerine olan tavrim artık şu ana kadar kilo vermiş görünmüyorum ama en azından açlıktan da gebermiyorum

Sizi görünce ağlayasım geldi o nasıl bi azimdir. Ne güzel uyguluyorsunuz aksamlari bir şey yemeden duramıyorum ben Allah'ım bana da birazcık lütfenn

selam benim de kiloyla başım dertte boyum 1.60 kilom 57. 51-52 kiloya düşmek istiyorum ilk etapta.
Selam kızlar hoşgeldiniiz Kendimi tanıtayım. 16 yaşındayım şubatta tartıda 69,2 ü gördüm. Okul zamanı çok dikkat edemedim haziranın başında 64,1 kiloya düştüm. Boyum 1.70 civarı geçen cuma 59,2 düm. Hedefim 55

Beni nasıl unutursun kıız Ahanda küstüm
yaaa küsmeseneee <3 uzun süre ortada görünmeyince dedim gitti.

ben de tanıtcam kendimi. daha önce de hiç tanıtmadığımı fark ettim

yaş 21, boy 1,63 kilo en son 47 idi. amaç: yağlanmadan kaslanmak. o yönde fitness yapmaya ve beslenmeye çalışıyorum

Yok küser miyim hiiç şaka yapıyorum 47 kilo muuu vay arkadaş

Yok küser miyim hiiç şaka yapıyorum 47 kilo muuu vay arkadaş
zaman proteine abanma zamanıdır e o zaman günlüğümü yazarak açılışı yapayım ben. artık okul başladı, öğle yemekleri mecbur oldu.

sabah:
1 kase sütlü yulaf ezmesi
1 yumurta
yarım domates, yarım salatalık
1 kk süzme peynir
5 dilim salam

öğle:
şehriye çorbası
1 tabak fırında sebzeli kağıt kebap gibi bişey
1 tabak bulgur pilavı
1 kase yoğurt

ara: soğuk kahve

akşam: 1 tabak taze fasulye

su: 2.5 lt

spor: yarım saat karın bölgesi fitness çalışma

abur cubur yok ekmek yok şeker yok bunlar hayat tarzı dışında
diyetin özeti: sabah burjuva gibi, öğlen orta kesim gibi, akşam fakir gibi yemek.

Menün süper canııım

bu sabah tartıldı 56.2 kg yim. Hastalanmam ramak kaldı, bugün yarın regl olacağım..
Bu halimle 56.2 k isem, sanırım ben 55,8 kg falan oldum :)

aayy ben nasıl bu hale geldim inanamıyorum, lütfen inat edin direnin sonunda siz mutlu olacaksınız...
Bugün yarın regl olduktan sonra kilom inecek ve Pazartesi buraya yazacağımı kilomu dört gözle bekliyorum.
Bu arada sadece yeme içmeyle olmuyor, her akşam kondisyon bisikleti ve eliptik bisiklet kullanıyorum, onları yapmıyorsam yürüyüş yapıyorum. Lütfen sizlerde azmedin lütfen kızlar , mağazaya gidince 27-28 beden kotları giyinmek , 38 beden hafif bol geldi demek çok hoş bir duygu , mutlaka tadın

bende bildirim gelmeyince bura öldü sandım kızlar meğer hala devam ediyormuşsunuz hemen başlıyorum eleştrilere bu arada yeni gelen arkadaşlarımız var sanırım hoşgelmişler :)

salam zaten sağlıklı bir şey değil hem de 5tane olmamış pilav da 2kaşık 1dilim ekmeğe eşit bir tabak o da olmamış onlarsız gayet güzel

aynen canım azıcık bol gelse bile mutlu oluyo insan benim sorun daha çok kalca olduğu için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…