- 18 Temmuz 2015
- 72
- 96
- 8
- 32
Kızlar nerelerdesiniiiiiizBenim internetim de sorun vardı gelemedim. Hadi bakalım bugün cuma kilo bildirimlerimizi yapıpı menüleri yazalıım
Geçen Hafta: 59,7
Bu Hafta: 58,7
Fark:-1000 kg
Selam hepinize. Beni de aranıza alır mısınız?
Kendimden bahsedeyim, 8 nisan sabahı tartıya çıktığımda 67 kiloydum sadece 67 yi gördüm ve o dakika bitti. O günden beri diyet spor devam, bu sabah itibariyle 56.4 kg yim... Boyum 161-162 cm isteğim 50 kg olmak...
Aranıza gelem mi
Beni nasıl unutursun kıızeski kızlardan haber yok. biz deDingonunahiri gksum morzakkum ve ben olduk 4 kişi, bismillah diyelim yeniden başlayalım bence :)
Selam hepinize. Beni de aranıza alır mısınız?
Kendimden bahsedeyim, 8 nisan sabahı tartıya çıktığımda 67 kiloydum sadece 67 yi gördüm ve o dakika bitti. O günden beri diyet spor devam, bu sabah itibariyle 56.4 kg yim... Boyum 161-162 cm isteğim 50 kg olmak...
Aranıza gelem mi
Merhabaa. Ben de geldim aranıza
Başlangıç Bilgilerim ; Yaş 22, Boy 1.65, kilo 59.5 hedefim 52 kilo
Bir kaç gün önce dikkat etmeye başladım ağır diyet listeleri uygulayamadıgımdan sağlıklı ama az kilo verme yöntemini deniyorum bende kızlar. Şok diyet listelerine olan tavrim artıkşu ana kadar kilo vermiş görünmüyorum ama en azından açlıktan da gebermiyorum
Selam kızlar hoşgeldiniizselam benim de kiloyla başım dertte boyum 1.60 kilom 57. 51-52 kiloya düşmek istiyorum ilk etapta.
yaaa küsmeseneee <3 uzun süre ortada görünmeyince dedim gitti.Beni nasıl unutursun kıızAhanda küstüm
Yok küser miyim hiiç şaka yapıyorumyaaa küsmeseneee <3 uzun süre ortada görünmeyince dedim gitti.
ben de tanıtcam kendimi. daha önce de hiç tanıtmadığımı fark ettim
yaş 21, boy 1,63 kilo en son 47 idi. amaç: yağlanmadan kaslanmak. o yönde fitness yapmaya ve beslenmeye çalışıyorum
zaman proteine abanma zamanıdırYok küser miyim hiiç şaka yapıyorum47 kilo muuu vay arkadaş
Menün süper canııımzaman proteine abanma zamanıdıre o zaman günlüğümü yazarak açılışı yapayım ben. artık okul başladı, öğle yemekleri mecbur oldu.
sabah:
1 kase sütlü yulaf ezmesi
1 yumurta
yarım domates, yarım salatalık
1 kk süzme peynir
5 dilim salam
öğle:
şehriye çorbası
1 tabak fırında sebzeli kağıt kebap gibi bişey
1 tabak bulgur pilavı
1 kase yoğurt
ara: soğuk kahve
akşam: 1 tabak taze fasulye
su: 2.5 lt
spor: yarım saat karın bölgesi fitness çalışma
abur cubur yok ekmek yok şeker yok bunlar hayat tarzı dışında
diyetin özeti: sabah burjuva gibi, öğlen orta kesim gibi, akşam fakir gibi yemek.
zaman proteine abanma zamanıdıre o zaman günlüğümü yazarak açılışı yapayım ben. artık okul başladı, öğle yemekleri mecbur oldu.
sabah:
1 kase sütlü yulaf ezmesi
1 yumurta
yarım domates, yarım salatalık
1 kk süzme peynir
5 dilim salam
öğle:
şehriye çorbası
1 tabak fırında sebzeli kağıt kebap gibi bişey
1 tabak bulgur pilavı
1 kase yoğurt
ara: soğuk kahve
akşam: 1 tabak taze fasulye
su: 2.5 lt
spor: yarım saat karın bölgesi fitness çalışma
abur cubur yok ekmek yok şeker yok bunlar hayat tarzı dışında
diyetin özeti: sabah burjuva gibi, öğlen orta kesim gibi, akşam fakir gibi yemek.
aayy ben nasıl bu hale geldim inanamıyorum, lütfen inat edin direnin sonunda siz mutlu olacaksınız...
Bugün yarın regl olduktan sonra kilom inecek ve Pazartesi buraya yazacağımı kilomu dört gözle bekliyorum.
Bu arada sadece yeme içmeyle olmuyor, her akşam kondisyon bisikleti ve eliptik bisiklet kullanıyorum, onları yapmıyorsam yürüyüş yapıyorum. Lütfen sizlerde azmedin lütfen kızlar , mağazaya gidince 27-28 beden kotları giyinmek , 38 beden hafif bol geldi demek çok hoş bir duygu , mutlaka tadın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?