sinel sen lapayı yaparken başka bir şey yedinmi canım sadece lapa yiyip su içmen gerekiyor 1.günde 1 kilo gitmesi lazım neden gitmediki CADIARZU
canım kahvaltı yapmaya çalış metobolizmanın çalışması için hiç olmadı yanında meyve götür onu yeee
açıkçası bugün şok diyet yapıyorum haftasonu yapacaktım yapamadım sadece meyveyle besleniyorum . bir kilo vermişim birkaç gram daha vermem lazım ama çok açım eve gidip hemen uyumak istiyorum.
bu erkek ler hep böyle zaten ahhh ahhhh ne kilo dertleri var ne onlara şişko diyen varklava: klava: klava:
tvde çalıştığım için sabah haberlerine bi giriyoruz canlı 10da çıkıyoruz yayından... zaten 12.30da öğlen yemek yiyiyoruz. o yüsden bişi yiyemiyorum canım ya. ama 5 gibi bi meyve yiyorum genelde. böyle 65den 57 düştüm. ama ideal kilom 48 ya:teselli:
daha çok var yani...
5 kilocuk bişi değil 1 ayda verirsin canım :lepi::lepi:
kızlar diyete yardımcı ürünler var mı bildiğiniz... yürüyorumda ama bi türlü sıkılaşamıyorum. şöyle taş gibi olmak istiyorum ya
http://www.kadinlarkulubu.com/spor-...ak-ile-harika-bir-vucunuz-olabilir-video.html
bak bu göbek bölgesi ve yanlar için süper ben yapıyorummm yeni başladım karın kaslarım feci acıyor ama
ben izledim yemekten sonra televizyon seyrederken yapılabilir çokta zor bir şey yok .
5 değil canım ya daha 9 var. ideal kilom 48. boyum 1.55. CADIARZU
ah canım sorma birde kilo yakışıyo diye kilo aldırmaya çalışıyoz eşim evlendikten sonra 15 kilo aldı hergece yatmadan önce yemek yer bir gün yemese sen bana hiç iyi bakmıyon derklava:+:jeyyar:+ klava:
ya ben buraya girip bakıyorum sürekli,, çok özendim laelaelaelaelae bi haftada ne kadar kilo verebilirim gerçi, kendime pek güvenmiyorum ama
boyum 167, kilom 58-tatlicadiarzu- bi kaç ay önce 55tim, 53 olmak istiyodum, ne ara 3 kilo daha aldım bilmiyorumşimdi de 50 olsun madem hedefim ,, heralde 5 yıl içinde gerçekleştirebilirim..
hoş geldinn aramızaaaa ama sen baştan beyaz bayrak teslim ediosun kilolarınaaa biraz inan kendineee bende senin gibiydimmm ama veriliyor tabi yavaş yavaş haftada 1 kilo versen yeter mesela ben bu hafta hiç kilo veremedm canım sıkıldı ama yinede devam günde altı öğün yağdan uzak ekmeği abartmadan bol meyveli bol sulu bi program yap canım kendinee bide en önemlisi sabırr ekliyorum seni listeye ama inan kendine çarşamba günleri tartılıyoruz bidahaki çarşambaya 1 kilo vermeyi hedef koy kendineee iyiliklerle kalll aramıza hoş geldinnnna.s.a.s.a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?