teşekkür ederim,,hoşbuldum a.s. a.s.
çikolatasız ne kadar dayanabilicem bakalım..bi kere yemeye başlayınca kendime hakim olamıyorum -tatlicadiarzu- açlıktan degil de gözüm doymuyo:icecream:
bak canın çok çikolata istediğinde küçük bi parça kopar ve damağına yapıştır hem beynin algısı için daha tatmin edici olur hemde çok yememiş olursun yok ben illada yicem diyorsan light çükolata alll bak canım çekti akşam akşam cokacimcoookcokacimcoook benim annem babam baskül mubarekler çekmeceler abur cubur dolu içim gidiyor hergünn hele cipsslereee offf offff cokacimcoookcokacimcoook
cucuma 1 kilo verecektin bu hafta sen :mymeka: oh ailenin yanınada dönüyormuşsun senin işin çok zor .
selam kızlar topik açıldığından beri uzaktan uzaktan takip ediyorum ama daha fazla dayanamadım bende geldimmmmm yaaa ne güzel daha önce hedef kiloma ulaşmış çıtır narin bişeyken stres sıkıntı kışın gelmesi hareketsizlik sebelerinden dolayı tekrar başladığım yerdeyim en çokte bu hale gelmemi etkileyen haftalarca yemek yememem oldu . şimdi bu yaz düğünümde var sizinle birlikte tekrar motive olmak istiyorum öpüyorum hepinizi
buarada kilo 57 50 olmalıyımmmmmmmm bizamanlar 48 dim tabi senağlama
cucumam başarılar dilerim sınavında Şeniz allah yardımcın olsun inş.
ben sana güveniyorum canım durursun sen sözünde kaydirigubbakcemile5
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?