50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Sabah
1 dilim tb ekmeği
1 kk peynir
5 zeytin
Öğle
Sekersiz kahve
3 grisini
Aksam corba
Makarna
Yogurt

Hastayım boğazım ağrıyor yatıyorum aksam eşim yaptı yemeği..

Günaydın kızlarrr,
Buda kim diyeceksiniz:)
Sizlere birşey Sormak ve bilgilerinizden yararlanmak istiyorum,şimdi 57 kilodayken buradaki paylaşımları okudum hedefim 54 dü okuduklarima dayanarak beni kabul etmeyeceginizi düşündüm (eylül ayının başlarıydı).
15 eylülde tempolu yürüyüşe başladım ilk başlarda haftada 3 gün sonra 45 dk ya çıkardım ve haftada 4 sorunum şuki tartıda 58 görüyorum( porsiyonlarimi küçültmüştüm gunde 3 ve ya 4 fincan yeşil çay,hergün 1 türk kahvesi (şeker siz tabi) sabah 7:30 yürüyüşe çıkıyorum ve kahvaltının hemen ardından sorun bu olabilirmi?göbüşüm yerinde duruyor kilom artti napıcam ben şimdi
Bu sabah 1 fincan yeşil çay içtim yağmur çamur dinlemedim yürüdüm tansiyon düşmesi gibi bir sorun yaşamadım biliyorum çok uzun yazdım ama bana tavsiyeleriniz varmı?

merhaba bende zayıflamak istiyorummm
düğün sonrası alınan fazla 8 kilom var 52 ile evlendim 60 oldum
ve şubat martta kendimce diyetle 4 kilo vermiştim sonra dayanamadım yedim yine aldım
ve şu an o moda geri dönemiyorum

Canim niye kabul etmeyelim ki hosgeldin basta. Donem donem kili vermenin durdugu gibi regl donemin yakinsa kiloda almis olabilirsin. Yuruyusu kahvaltidan once oneriyorlar benim bildigim. Ara ogun yapiyor musun? Ara ogun metabolizmanin surekli calismasini saglar ara ogun yapmazsanda yemekte daha cok yiyo olabilirsin..

Merhaba canim hosgeldin boyun kac? Duzen degistigi zamanlarda kilo alimi oluyor evlenince yeni bi duzene geciyorsun sonucta :) burda hep beraber kilo veriyoruz sen de duzenli katilim saglayabilrsen verebilirsin :)

hoşbuldum inşallah düzenli katılmaya çalışırım boyum ortalama 1,65 kilom 60
ben 52 yani evlendiğim kiloya düşmek istiyorum
aslında evde yürüme bandım var zaman buldukça yürüyorum ama bi standarta oturtamadım
tecrübeli bir arkadaşımız bana bir düzen söylese yaparım sonuçları anlatırım :)
benim en büyük sıkıntım kahvaltıyı atlıyorum yada sandiviç ekmeğine peynir salatalık domatesli bir sandiviç yiyorum
yanında bazen çikolatalı süt içiyorum bu ara böyle
öğlen iş yerimizde abla var yemek yapan ekmek 1-2 dilim diğer yemeklerden azar azar
pilav 1 yemek kaşığı kadar ama çoğu zaman hiç yemiyorum
akşamları da 1 tabak çorba
böyle anlatınca masum gibi ama bi çikolata krizine giriyorum yandık o zaman işte
bi de akşamları çekirdek yiyorum
en vazgeçilmezimde dondurma
ciddi bi diyete girmem lazım yine
6 ay önce falan yaptım yulaf ezmesi yedim ara öğün yaptım yeşil çay ,yulaf ezmesinden sıkıldım sevmeyince kellogs yedim ülkerin ve kaçamak pek yapmadım 1 buçuk ayda 3,5 kilo vermiştim ama geri geldi ben abarttığım için

Bence ilk once kendine ara ogun ekle ve ogunleini kcult. Baya faydasini gorursun ekmegide kepekli ekmek ve bir dilim fln ye.. Tatliyi kendine odul olarak ver. Tatli krizlerinde de kuru kayisi fln ye :)

Hoşbulduk:))
Evet ara öğün yapmıyordum ve bugün başladım ara öğüne, eşimde kas yapmışsın dedi ve gerçekten hani 1 kilo bile olsa insan kıyafetlerinden hemen anlıyor şimdilik fark farketmedim :)
Veee evet dediğin gibi bugün regl oldum,yürüyüşü aç karnıma yapıcam,ara öğün yapıcam ve form,yeşil çay içmeye başladım bakalım kilolarımı aşağı inerken zevkle görebilecekmiyim :)
Beni kabul ettiğiniz içinde teşekkür ederim,cevap içinde:)
Bu arada boy 1.65 kilo 58 yaş 38

Bence ilk once kendine ara ogun ekle ve ogunleini kcult. Baya faydasini gorursun ekmegide kepekli ekmek ve bir dilim fln ye.. Tatliyi kendine odul olarak ver. Tatli krizlerinde de kuru kayisi fln ye :)

O zaman başlıyorum yarın Zaten pazar günleri bi kahvaltı yapıyorum sonra ev işi derken bişey yemiyorum
Haftaiçi de sabahları sandiviç öğlenleri bi çorba içerim ara öğünde badem cevizle yaparım eskisi gibi inşallah hızlıca gider hamile olmadan zayıflamak istiyorum

Zaten boyuna göre kilon çok iyiymiş. :) burada hep beraber kilolara veda edicez :)

Çalışıyor musun şuan? Bence zayiflarsin zaten çok fazlaligin yok :)

Bugunku menum :
Sabah sirkeli pekmezli su ardindan 7 km yuruyus
Kahvalti: yumurta peynir 2 adet zeytin domates maydanoz ve 1 dilim kepekli ekmek
Ara ogun: 6 findik 3 kuru kayisi
Oglen: corba ve yogurt
Ara: meyve
Aksam: tavuk 2 yk pilav firin patates 2 dilim
Yesil cay
Toplam 850 kalori olmus bugunku yemegim :)
Bir de pilatese yazildim artik haftada 2 gun pilates yapacagim :)

canım yemene içmene dikkat ettiğin ve spor yaptığın halde kilo varamiyorsan doktora gitmeni tavsiye ederim.insulin direnci vb. bir şey olabilir.

Bugun coooook kotuydu. Mideme de kendime de eziyetti. Lezzetli oldugu icin ve canim cok istedigi icin yemis olsaydim bunca seyi hiiiic pisman olmazdim.
Mini bunalim diyelim de gecmis gitsin olsun insallah.

Bugun coooook kotuydu. Mideme de kendime de eziyetti. Lezzetli oldugu icin ve canim cok istedigi icin yemis olsaydim bunca seyi hiiiic pisman olmazdim.
Mini bunalim diyelim de gecmis gitsin olsun insallah.
Yarın yeni birgüün canım olsun bugünde kendine ödül olarak düşüün Yarııın boool spor vee hafif bir menüyle toparlarsıın

Yarın yeni birgüün canım olsun bugünde kendine ödül olarak düşüün Yarın booo. Canmspor vee hafif bir menüyle toparlarsıın
Umit ediyorum oyle olur. Yarin cok yogunum spora hic vakit yok ama hafif yemek benim elimde tabi.tesekkur ederim yorumun icin canim

Zaten boyuna göre kilon çok iyiymiş. :) burada hep beraber kilolara veda edicez :)

Çalışıyor musun şuan? Bence zayiflarsin zaten çok fazlaligin yok :)

İsteyince oluyor zaten olay irade de eşim 1 kilo alsam bile kavga ediyor bu da bana sıkıntı yapıyor Evet çalışıyorum
Sabahları sandiviç ekmeğine peynir salatalık domates marul yiyip öğlen çorba yemeği planlıyorum akşam da bakalım ya çorba ya da sütle geçiştiririm biraz böyle deniyim ara öğün de eklerim inşallah unutmazsam

Ben unuttum buraya yazdığımı  1 kilo verdim sanırım o da okul açılınca koşuşturmacadan oldu çokta yemiyorum artık evde kalmayınca ama hamur işi görünce aklım gidiyor ne yapacağım hiç bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…