- 3 Ekim 2010
- 1.567
- 1.162
- 358
Ayy 50.2 mi boyun kaç ne güzel yaBen de geldim. Tatile girmeden vermiştim suan 50.2
47-48de kilomu sabitlemek istiyorum.
Olsun canim basta odem olabilir. Direk yuzunden alip veriyosun demekkiben dün sabah 58,1 cıkmıştım.
bu sabah 57,6 kg cıktım . ödemmiş sanırım .
55 te sabitlemek istiyorum . 2 kg alsam yüzüm şişiyor . dolmalık biber gibi görünüyorum
Ayy 50.2 mi boyun kaç ne güzel ya
Olsun canim basta odem olabilir. Direk yuzunden alip veriyosun demekki
hoşgeldin canımKızlarr benide alır mısınız aranıza?
hmm evet canım ben de 61 olmuştum şimdi 58 e düştüm 3 kilo bile bayafarkettiBoyum 1.55 canım
53 ten düştüm baya farkediyor
Hos geldin canim. Suanki kilonu ve 1ay sonrasi icin hedef kilonu yazabilirsin.Kızlar benide alırmısınız aranıza
Slm canim. Kilo: 55.5 hedf: 52 boy: 1.60Kızlar sabah tartildiniz mi kilo bildirimi bitince tabloyu düzenleyeceğim
Minnoskabarikkek 54.4 165
L Lemonagacim 50.2 155
D demlicay_123 ? ?
lacrimosa 57.6 ?
Pain Killer ? ?
tasarimcibayan 58 ?
Kızlar gözümden kaçan varsa bilirsin ekleyeyim.yeni katılmak isteyen herkesi bekleriz kilo ve boy bildirimi yapınca.
Beni unutmuşsun amaKızlar sabah tartildiniz mi kilo bildirimi bitince tabloyu düzenleyeceğim
L Lemonagacim 50.2 155
D demlicay_123 ? ?
lacrimosa 57.6 ?
Pain Killer ? ?
tasarimcibayan 58 ?
Kızlar gözümden kaçan varsa bilirsin ekleyeyim.yeni katılmak isteyen herkesi bekleriz kilo ve boy bildirimi yapınca.
Kızlar sabah tartildiniz mi kilo bildirimi bitince tabloyu düzenleyeceğim
L Lemonagacim 50.2 155
D demlicay_123 ? ?
lacrimosa 57.6 ?
Pain Killer ? ?
tasarimcibayan 58 168
Tartı günü cuma günleri yapıyorduk biz o yüzden bugün tabloyu oluşturmak istedim.kızlar her pazartesi tartı günü olsun mu size de uygunsa. uzmanlar sürekli tartılmayı önermiyor. p.tesiden p.tesiye tartılıp bildirim yapalım diyorum ?
Kusura bakma canım hemen ekliyorumBeni unutmuşsun ama
Canım bencede cuma olsuunTartı günü cuma günleri yapıyorduk biz o yüzden bugün tabloyu oluşturmak istedim.
Kusura bakma canım hemen ekliyorum
Tamam canim k.bakma ben bilmiyordum :) cumadan cumaya olsn o zaman :)Tartı günü cuma günleri yapıyorduk biz o yüzden bugün tabloyu oluşturmak istedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?