50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Ara ogunu unutmamak icin alarm kurabilirsin bence. Sabahki sandvicini de kepekli veya tam bugday ile yaparsan super olr :)

Ara ogunu unutmamak icin alarm kurabilirsin bence. Sabahki sandvicini de kepekli veya tam bugday ile yaparsan super olr :)

girişimlere başladım sabah sandiviç değilde mercimek çorbası içtim 1 dilim ekmekle
10 da ara öğün yarım paket diyet bisküvi
birazdan öğlen yemeği yiyeceğim herşeyden azıcık azıcık ekmek yok pilav da yok
akşam üstü 4-5 gibi ara öğün kuru kayısı ve ya incir bademle ceviz
akşam da eve gidince bakıcam eğer ağır bişey varsa sütle kellogs yerim yada elma
sonra gitsin kilolar dün tartı da bi ara 63 gördüm ama öğleden sonraydı yok dedim yeter
çok kızdım kendime iyi olursam yarım saat 45 dk da tempolu yürüyüş yapacağım akşam

canım yemene içmene dikkat ettiğin ve spor yaptığın halde kilo varamiyorsan doktora gitmeni tavsiye ederim.insulin direnci vb. bir şey olabilir.

Inşallah öyle bir problemim yoktur,yeme me çok dikkat etmedim yani şöyle porsiyonlarımı küçülttüm ama patates kızartması,su böreği, çikolata herçeşidinden ve malesef şerbetli tatlılardan götürdüm
Bu sabah tartıda 57.9 çıktım ay çok sevindim azıcık bile olsa moral oldu ve hemen yürüyüşe çıktım tempolu 45 dk yürüdüm.kahvaltimi 45 dk sonra yaptim.yeşil çayı şimdilik içmiyorum regl döneminde olduğum için form çayı içiyorum bu hafta dikkat edicem bakalım birşeyler değişecekmi ona görede karar veririm doktora.

Kahvaltı menüm;
1 bardak çay (şekersiz)
1 yumurta tava da (yağsız, tuzsuz)
3 siyah zeytin
2 ceviz
1 kk peynir
1 tutam maydanoz
2 dilim ekmek

ara öğün;
1 form çayı
15 adet badem

Öğle yemeği;
100 gr kısır
1 bardak ayran
şimdilik böyle ben yurtdışında olduğum için saat olarak sizden öndeyim 1 ara öğün ve akşam yemeği var onları Henüz bilmiyorum:)

İlk bildirimi ben yapayım
Kılı 54.3
Boy 165
Hedef 51
Boy : 168
Kilo:58
Hedef : 54
Bak cok iyi gidiyorsun canim harikasinnn :)
Bence degisir regl donemi zaten etkiliyor kilo vermeyi. Bu donemde fazla bile cikabilirsin :)

Boy : 168
Kilo:58
Hedef : 54

Bak cok iyi gidiyorsun canim harikasinnn :)

Bence degisir regl donemi zaten etkiliyor kilo vermeyi. Bu donemde fazla bile cikabilirsin :)

teşekkür ederim inşallah bebiş gelmeden zayıflarım
hamile olduğumu anlarsam da inşallah hayırlısıyla ona bi zararı olacağını düşünmüyorum çünkü sağlıklı yiyorum abur cubur yok :)

aynen canım sağlıklı besleniyorsun. inşallah en kısa zamanda bebişte gelir :) ne kadarlık evlisin

aynen canım sağlıklı besleniyorsun. inşallah en kısa zamanda bebişte gelir :) ne kadarlık evlisin

inşallah sağol canım benim 17 ay oldu evlendiğim ama hemen olsun istememiştik 6-7 aydır bekliyoruz
Rabbim hayırlısını versin inşallah hayırlı zamanda
sen evli misin var mı bebiş

inşallah sağol canım benim 17 ay oldu evlendiğim ama hemen olsun istememiştik 6-7 aydır bekliyoruz
Rabbim hayırlısını versin inşallah hayırlı zamanda
sen evli misin var mı bebiş
ne güzel inşallah en kısa zamanda olur
yok canım ben bekarım henüz. bi kaç içinde sözümüz olcak inşallah. bu yaz değil sonraki yazda düğün düşünüyoruz. baya yolum var yani

ne güzel inşallah en kısa zamanda olur
yok canım ben bekarım henüz. bi kaç içinde sözümüz olcak inşallah. bu yaz değil sonraki yazda düğün düşünüyoruz. baya yolum var yani

hayırlısı olsun Rabbim tamamına erdirsin inşallah
nasip bu işler ben görücü usulü evlendim 8 aya
ama severek ilk görüşte tutulduk

Merhaba kızlar..
Ben hastaydım üç gündür yatıyorum anca kendime geldim dogru dürüst bişeyler yiyemedim. Adetim yakın diye ilaç içmek istedim ama 3 gün gecti.Ne olur ne biter bilmiyorum ben yine de bildirimimi yapayım.

Kilo: 49.7
Boy : 155
Hedef: 47

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…