- 27 Mart 2015
- 501
- 327
- 33
Kesinlikle diyet dengeli beslenmek demek cok iyi olur öncesinde düzen oturtursan sağlıklı bir hamilelik gecirirsin ben burda cok sey öğrendim (ara öğünler protein ağırlıklı besinler kalori hesabı) yeme düzeni alışkanlığını kazanmamız lazımteşekkür ederim inşallah bebiş gelmeden zayıflarım
hamile olduğumu anlarsam da inşallah hayırlısıyla ona bi zararı olacağını düşünmüyorum çünkü sağlıklı yiyorum abur cubur yok :)
Kesinlikle diyet dengeli beslenmek demek cok iyi olur öncesinde düzen oturtursan sağlıklı bir hamilelik gecirirsin ben burda cok sey öğrendim (ara öğünler protein ağırlıklı besinler kalori hesabı) yeme düzeni alışkanlığını kazanmamız lazım
Çok iyi olmuş :) ellerine sağlık canımkilo bildirimi yapanları tabloya ekledim gruba katılmak isterseniz kilo bildirimi yapmanız yeterli..
kilo bildirimi yapanları tabloya ekledim gruba katılmak isterseniz kilo bildirimi yapmanız yeterli..
Canım kusura bakma lütfen anca gelip yazabildim. Benim kilom 59.6 . Hedef 55. Boy 1.69-1.70kilo bildirimi yapanları tabloya ekledim gruba katılmak isterseniz kilo bildirimi yapmanız yeterli..
Ayy kardeşimle yaşıtmışsın sen. Hem de fen lisesindesin maşallah sana :) kilon zaten boyuna gòre iyi. 55 olsam süper plursun tabii ki. ama olur eminimkiBu arada madem artı yarışıyoruz azıcık kendimi de tanıtayımBen 16 yaşındayım lise öğrencisiyim fen lisesindeyim Şubatta 69.2 düm Hazirana kadar çok rahat bir diyet yaptım daha doğrusu diyet yapmadım sadece su içtim ve biraz daha az tatlı yedim ama yedim yine her gün yemekhanede makarna pilav falan Neyse kızlar böyle işte Haziranın başında 64.1 düm. Şuan 59.5 kilo falanım ama lcw nin 36 beden pantolanlarına girebiliyorum Ah bir de 55 olabilsem
Ay çook teşekkür ederiim inşallah hep beraber vericezAyy kardeşimle yaşıtmışsın sen. Hem de fen lisesindesin maşallah sana :) kilon zaten boyuna gòre iyi. 55 olsam süper plursun tabii ki. ama olur eminimki
Valla 8 yas var aramizdaAy çook teşekkür ederiim inşallah hep beraber vericezAbla mıı diyeyim artıık
ayy reklamcı mısın yoksa :)bende kendimi tanıtıyım
23 yaşındayım bir matbaa da çalışıyorum ve işim oturarak işe de arabayla gidip geliyoruz o yüzden tek hareketim dükkandaki merdivenler gün içinde 3 kat inip çıkıyorum 3-4 kere
evde yürüme bandı var ama akşam eve gidip ya dinleniyip diyorum ya ütü vs yapıyorum olmuyo
evlenirken 52 kiloydum tam ideal kilom bu sonra 58 i gördüm dur dedim eşim kilo hastası 1 kilo için kavga eder benimle
sonra diyet yaptım 1 buçuk ayda 3,5 kilo falan gitti 55 oldum sonra gel görki
dayanamadığım tatlılar börekler beni tekrar kilo aldırdı ve folik asit kullanıyorum bu da kilo yapıyor
dün tartıldım 62 çıktım
eşimle konuştum bana laf söylememesi için irademle tekrar 54 ü görmek istiyorum
seninde ruhun gepgenççççççKizlar cok gencsiniz.
bu yaşlı bedenimle enerjinize nasil yetişecem ben
hoşgeldin canımm. boyun kaç ? tabii ki burda amacımız destek ve birlik olmakherkese merhabalar
ben yeni üye oldum gruba katılmak istiyorum 70li kilolardan 57ye kadar düştüm fakat tatilde ipin ucu kaçtı ve şimdi 61 kiloyum şimdi tekrar diyet moduna geçip 53 kiloya düşmek istiyorum öncelikle destek olursanız sevinirim ben desteğe hazırım
ayy reklamcı mısın yoksa :)
eşin destek olursa daha iyi olur tabii ki. bazı erkekler bu konuda biraz saplantılı. illa zayıf ol vs.. daha hamileliği vs var.
benim erkek arkadaşımda takıntılı biraz. kendi göbeğine bakmadan bana laf ediyo tosba
seninde ruhun gepgençççççç
hoşgeldin canımm. boyun kaç ? tabii ki burda amacımız destek ve birlik olmak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?