Selam Can'ım 51.6 bugünkü kilom . Hedefim 45Slm canim. hos geldin.Bugunku kilonu ve hddef kilonu yazar misin?
Evet canim tabi baslayabilirsin.yarin baslangic ve hedef kilo bekliyoruz.Yarın kilomu yazıp bende başlyabilirmiyim sizinle?
Selam Can'ım 51.6 bugünkü kilom . Hedefim 45
Olur tabiki . Yüzde içinde tabloda bölüm oluşturur ama yüzde hesaplaması bilmiyKızlar bu yarışmayı haftada ne kadar kilo verdiğimize göre değilde yüzde hesabına göre yapalım bence böyle daha adil olurSonuçta yağ oranı azaldıkça verilen kilo zorlaşıyor Ben aynı zamanda diyet gruplarında da olduğum için diyet gruplarında kullanılan yüzde hesaplamayı baz alabiliriz bence :)
tasarimcibayan , gulceandkeremsmom , koza16 arkadaslar baslangic kilonuzdan kastimiz suanki kilonuz.daha once baslayip bir kac kilo verdiyseniz bile suanki kilomuzu baz aliyoruz. 1 ay gibi kisa bir sure belirledik ki hedef gercekci olsun cabuk bikmayalim.sonuna kadar gidebilelim. koza16 canim 2Ekimde basladigini yazmisin ama hala ayni kiloda misin. Bugunku kilonu yazarsan baslangc olarak gulceandkeremsmom arkadasimiz tablo olusturacak.
Sevgiligulceandkeremsmom , sana kolaylik olsun diye kilolari duzenledim canim.sen tabloya yerlestirirsin onlari. Hem tabloyu gorursek ciddi bir baslangic yaptigimizi hissederiz degil mi
Hoşgeldin. yarın kilo bildirimi ni bekliyoruz.Yarın kilomu yazıp bende başlyabilirmiyim sizinle?
145 boyum Can'ım"45"mi? boyunuz kac acaba?
Tatlım ben en son gecen cuma tartıldım yarın sabah tartılır yazarımtasarimcibayan , gulceandkeremsmom , koza16 arkadaslar baslangic kilonuzdan kastimiz suanki kilonuz.daha once baslayip bir kac kilo verdiyseniz bile suanki kilomuzu baz aliyoruz. 1 ay gibi kisa bir sure belirledik ki hedef gercekci olsun cabuk bikmayalim.sonuna kadar gidebilelim. koza16 canim 2Ekimde basladigini yazmisin ama hala ayni kiloda misin. Bugunku kilonu yazarsan baslangc olarak gulceandkeremsmom arkadasimiz tablo olusturacak.
Sevgiligulceandkeremsmom , sana kolaylik olsun diye kilolari duzenledim canim.sen tabloya yerlestirirsin onlari. Hem tabloyu gorursek ciddi bir baslangic yaptigimizi hissederiz degil mi
Canım ben yüzde hesabını yazıcam burayaOlur tabiki . Yüzde içinde tabloda bölüm oluşturur ama yüzde hesaplaması bilmiy
Teşekkürler canim tablo evdeki bilgisayarımda kayıtlı eve gidince tablo düzenlemesi yapabilirim.cuma aksamlari yaparım tabloyu. Yarın herkes kilo bildirimi yapınca tabloyu güncelleyin paylaşacağım. Aksama kadar herkes bildirimine de yapmış olur.
Hmm anladım canımkoza16 canim hedefimiz 4haftalik. Minnoskabarikkek yarin tabloyu duzenlerse yarini baslangic alacaz. Tabloda isimlerimizi ve rakamlari gordukten sonra verdigimiz hedeflere ulasmamiz icin 4 haftamiz var.
Anaam kız her öğününde karbonhidrat var amaBugun iki kucuk dilim tatli yedim. Bunun disinda gayet iyiydi gunum. Ama zaten kendime hic biseyi yasaklamiyorum sadece eskisi gibi abartmayacagim aburcuburu.
sabah: iki burcak biskuvi + kahve
ogle : ceyrek pizza +salata+ tatli
aksam: corba + salata+ yogurt+ tatli+3 tane 3u 1arada kocaman kupa kahve
boyları da yazalım daha iyi olurKızlar tabloya boylarıda yazsak daha iyi olmaz mı?
Sonuçta boy kilo indeksi önemli olan..
Neyse ben de bugün yediklerimi yazayim
Sabah: sirkeli pekmezli su
Kahvaltı: 1 yumrta peynir 2 zeytin domates ve limonlu maydanoz
Ara : 2 kuru kayisi 5 findik
Oglen: izgara kofte corba ayran
Ara : elma activia kayisili yogurt
Ara: turk kahvesi
Aksam: balik salata diyet kola
Aksam: yesil cay
Bugun full disardaydim tempolu yuruyus yapamadim gezdim sadece
Bence de. Sonuçta herkesin boyuna göre kilosu önemli sonuçta :)boyları da yazalım daha iyi olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?