ay şahanneee :) 55.00 falan görmek istiyorum ben de artık.. sonrası daha rahat gelecek sanki
inşallah canım teşekkür ederim aminnn
canım tam olarak ne yapıyorsun da böyle zayıfladın acaba
Canım ne yaptığımı anlatayım ekmek hiç yemiyorum artık sabahları ekmek yerine ceviz yiyorum ve ara öğüne gerek kalmıyor (canan karatayın söylediğini denedim ve doğruluğunu gördüm)
Gün içinde 2 fincan yeşil çay 2 fincanda form çayı tüketiyorum,burada bir topik de okudum ama hangisiydi bilmiyorum ödem suyu diye yapmışlardı ben onada başladım ve hergün içiyorum.
Birde telefonumda bir program var oraya hergün yediklerimi yazıyorum ne kadar protein,karbonhidrat ve yağ aldığımı görüyorum (birebir olmadığına eminim ama yaklaşık olarak görmüş oluyorum)mesela 1300 1400 kalorileri görürsem o saatten sonra yemiyorum.
Kalori az bile olsa akşam 7 den sonra kesinlikle birşey yemiyorum (su ve form çayı hariç)
İşte bunlar
Bu arada selülitlerim çoookk ama çoookkk azaldı,birde eşim yüzümün canlandığını söylüyor
Bu artıların sebebini bilmiyorum ama merak ediyorum acaba hangisi yeşil çaymı? Yoksa o ödem suyu dediklerimi? Yada ekmeği çıkarmammı?veya çikolata ve tatlıyı azaltmammı?
Sizin fikriniz varsa yazın lütfen
Sana çooook imrendim canım bende 53 olmak istiyorum şu anda 60 kg yim ama motivasyon sıfır bendeBenim zaten hedefim 54 dü,1.700 gr kaldı
Senin hedefin kaç canım?
Yediklerimi yazamıyorum bu ara iş güç misafirler falan.. Çok katı bir diyet yapmıyorum kilomu korumaya çalısıyorum sporda yapmıyorum. Yediklerim de fazla diyet olmuyo bazen o yuzden yazmak gelmiyor içimden. En son bildirim yaptıgımda kaçtı diye bakayım bir dedim. 49.7 miş 3 hafta gecmiş üstünden suan 49 geliyorum.
Sana çooook imrendim canım bende 53 olmak istiyorum şu anda 60 kg yim ama motivasyon sıfır bende
Sevgili busemk bugün karatay başladım inşallah devam edebilirimBen 58 le başladım,şimdi regl dönemim yarın büyük gün tartı varhiç verememişte olabilirim hazırlıklıyım regl dönemimden dolayı bakıcaz
Motivasyona gelince önce bir başla bakalım yavaş yavaş kiloların gittiğini görünce acayip motivasyon olacaksın (denendi)
Eşim kıskanıyorum seni demeye başladı,kendime bakıyormuşum(o da diyete başladı )
Sevgili busemk bugün karatay başladım inşallah devam edebilirim
Boyum 1.55 canım yaKilonuz gayet iyi,boyunuz kaç?
1 çay bardağı ceviz badem diyordu dimi ben kahvaltı da az ekmek yiyorum ara öğünlere ceviz gerçekten acıktırmıyorHadi bakalım bay bay kilolar
Canım şunuda ilave etmek isterim ben karatay diyeti uygulamıyorum ,sadece ekmeği bırakabilmek için onun dediği cevizi denedim okadar hakda verdim öğlene kadar acıkmıyorum
İdolüm sensin busemk akşam en gec kaçta yemek yiyorsun canim
Boyum 1.55 canım ya
Gecen arkadasım geldi tartıldı 51.5 geldi ben tartıldım 49 ben senden kilolu muymusum ya dedi sasırdı inan zayıf gözükmüyorum benim gögüsler var üstten daha çokmus gibi gözüküyorum.
Bende bu sabah 59.7 geldim canım senin yolundan gidiyorumBende hayatımda ilk defa diyet yapıyorum canım ve böyle kilolar fazlalaşmadan tutmam lazım,kendimi kilolu düşünemiyorum vede istemiyorum zaten, en önemliside bu bence kararlı olmakakşamları 7 den sonra kesinlikle birşey yemiyorum,regl oldum dün akşam canım nasıl dondurma,çikolata istedi bir bilsen kızım yedi hadi Anne sende ye azıcık dedi hayır dedim yarın gün içinde yerim tuttum valla kendimi çikolata canavarı ben
Evet büyük gün geldi ve tartıldım55.4 sadece 300 gr gitmiş bu hafta ,regl olduğum için çokta bilmiyorum tabi ama 55 olamadık kısacası
Amaaaa haftaya pazartesi 55 görmek istemiyorum 54.9 olsun ama 55 görmek is-te-mi-yo-rum
Sende pazartesileri tartıl tatlım takip edelim ben sende o ışığı gördüm
Bende bu sabah 59.7 geldim canım senin yolundan gidiyorum
Kızlar yazın bende sizin gibi burda çabalıyordum.. Hedefim 53ten 45'e düşmekti.
Şükürler olsun ki başardım! Sonunda 45 kilo ve 34 bedenim.. Darısı tüm
Tebrik ederim sizi
Peki kilonuzu korumak için neler yapıyorsunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?