50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

inşallah canım teşekkür ederim aminnn
canım tam olarak ne yapıyorsun da böyle zayıfladın acaba

Canım ne yaptığımı anlatayım ekmek hiç yemiyorum artık sabahları ekmek yerine ceviz yiyorum ve ara öğüne gerek kalmıyor (canan karatayın söylediğini denedim ve doğruluğunu gördüm)
Gün içinde 2 fincan yeşil çay 2 fincanda form çayı tüketiyorum,burada bir topik de okudum ama hangisiydi bilmiyorum ödem suyu diye yapmışlardı ben onada başladım ve hergün içiyorum.
Birde telefonumda bir program var oraya hergün yediklerimi yazıyorum ne kadar protein,karbonhidrat ve yağ aldığımı görüyorum (birebir olmadığına eminim ama yaklaşık olarak görmüş oluyorum)mesela 1300 1400 kalorileri görürsem o saatten sonra yemiyorum.

Kalori az bile olsa akşam 7 den sonra kesinlikle birşey yemiyorum (su ve form çayı hariç)

İşte bunlar

Bu arada selülitlerim çoookk ama çoookkk azaldı,birde eşim yüzümün canlandığını söylüyor
Bu artıların sebebini bilmiyorum ama merak ediyorum acaba hangisi yeşil çaymı? Yoksa o ödem suyu dediklerimi? Yada ekmeği çıkarmammı?veya çikolata ve tatlıyı azaltmammı?

Sizin fikriniz varsa yazın lütfen

süper ya iyileşince bende denerim ödem suyu nasıl tarifi nedir

1 lt suyun içine ;
1 salatalık (doğruyoruz )
1 limon(doğruyoruz kabuğuyla )
10 dal maydanoz
1 dal nane
Geceden hazırlıyoruz ertesi gün gün içinde tüketiyoruz,
Tarif birebir böyle değildi gerçek tarifte 10 yaprak maydanoz eğer maydanoz yoksa nane yazıyordu ama ben naneyi çok baskın buluyorum ve 10 yaprakda çok az bence (ne ukalayım dimi )
O yüzden ben maydanozuda naneyi de dalıyla beraber atıyorumve çok lezzetli geliyor bu su bana

Eşimde aynısından bende istiyorum dedi,bu 1 ltrelik meyve suyu şişeleri varya (cam)onların içine hazırlıyorum üzerinede su tamamdır herkesin şişesi ayrı

herkese günaydın seminer tatil derken hiç giremedim
artık burayı daha aktif kullanmaya karar verdim
dünkü menüm:
sabah:
1 kaseden az yoğurt 2 kaşık müsli üzerine tarçın
ara: 3 bisküvi
öğle: 1 kase mercimek çorba salata 1 dilim ekmek

ara: 1 mandalina
akşam: 5 kaşık patlıcan yemeği 2 kaşık bulgur pilavı 3 kaşık yoğurt

gece: 5 kaşık nar

Yediklerimi yazamıyorum bu ara iş güç misafirler falan.. Çok katı bir diyet yapmıyorum kilomu korumaya çalısıyorum sporda yapmıyorum. Yediklerim de fazla diyet olmuyo bazen o yuzden yazmak gelmiyor içimden. En son bildirim yaptıgımda kaçtı diye bakayım bir dedim. 49.7 miş 3 hafta gecmiş üstünden suan 49 geliyorum.

Kilonuz gayet iyi,boyunuz kaç?

Sana çooook imrendim canım bende 53 olmak istiyorum şu anda 60 kg yim ama motivasyon sıfır bende

Ben 58 le başladım,şimdi regl dönemim yarın büyük gün tartı varhiç verememişte olabilirim hazırlıklıyım regl dönemimden dolayı bakıcaz

Motivasyona gelince önce bir başla bakalım yavaş yavaş kiloların gittiğini görünce acayip motivasyon olacaksın (denendi)

Eşim kıskanıyorum seni demeye başladı,kendime bakıyormuşum (o da diyete başladı)

Sevgili busemk bugün karatay başladım inşallah devam edebilirim

Sevgili busemk bugün karatay başladım inşallah devam edebilirim

Hadi bakalım bay bay kilolar
Canım şunuda ilave etmek isterim ben karatay diyeti uygulamıyorum ,sadece ekmeği bırakabilmek için onun dediği cevizi denedim okadar hakda verdim öğlene kadar acıkmıyorum

Hadi bakalım bay bay kilolar
Canım şunuda ilave etmek isterim ben karatay diyeti uygulamıyorum ,sadece ekmeği bırakabilmek için onun dediği cevizi denedim okadar hakda verdim öğlene kadar acıkmıyorum
1 çay bardağı ceviz badem diyordu dimi ben kahvaltı da az ekmek yiyorum ara öğünlere ceviz gerçekten acıktırmıyor

İdolüm sensin busemk akşam en gec kaçta yemek yiyorsun canim

Bende hayatımda ilk defa diyet yapıyorum canım ve böyle kilolar fazlalaşmadan tutmam lazım,kendimi kilolu düşünemiyorum vede istemiyorum zaten, en önemliside bu bence kararlı olmakakşamları 7 den sonra kesinlikle birşey yemiyorum,regl oldum dün akşam canım nasıl dondurma,çikolata istedi bir bilsen kızım yedi hadi Anne sende ye azıcık dedi hayır dedim yarın gün içinde yerimtuttum valla kendimi çikolata canavarı ben

Evet büyük gün geldi ve tartıldım55.4 sadece 300 gr gitmiş bu hafta ,regl olduğum için çokta bilmiyorum tabi ama 55 olamadık kısacası

Amaaaa haftaya pazartesi 55 görmek istemiyorum 54.9 olsun ama 55 görmek is-te-mi-yo-rum

Sende pazartesileri tartıl tatlım takip edelim ben sende o ışığı gördüm

Evet sanırım sende 45 46 civarlarında olursan daha iyi olur gibi,Evet bende ilk başladığımda sabahları iki dilim ekmek yiyordum ama ceviz sayesinde bıraktım,yani cevizi ara öğün yapmadım kahvaltıda ekmeğin yerine koydum ara öğüne ihtiyaç duymadım.

Bende bu sabah 59.7 geldim canım senin yolundan gidiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…