- 3 Ekim 2010
- 1.567
- 1.162
- 358
selam kızlar yoğunluktan yazamadım ama takip ediyorum sizi bugün kilo bildirimi günüydü ama 2 kişi kilo bildirimi yapmış
tabloyu hazırlamak için baktım.hafta sonu kahvaltıda biraz fazla kaçırdım. cumartesi akşamı da misafirim vardı onlarla birlikte de yasak yiyeceklerden yedim.sonuç
geçen hafta 54,3
bu hafta 54,1
tebrik ederimSelam kızlarrr,
Bir hafta boyunca hiç tartıya çıkmadım, pazar günleri istediğimi yeme günü ilan ettim,kalori hesabıyla yediklerimi günlük takip ettim,günde 2,2,5 litre su içtim,mantıda yedim pankekde çikolatada,bu hafta yürüyüşe sadece 1 defa çıkabildim ama devam edeceğim inşallah,
Sonuç; 57.9 la başladım bu sabah tartıda 57 gördüm buda beni hem mutlu etti hemde motive etti yolumuza devam haftaya pazartesi 56 yı görmek umuduyla:))
Hepinizi öpüyorum ,sağlıklı diyetler
ben bilmiyordum pazartesi olduğunu pazartesi sabahları kilo bildirimi yapıyoruz yani bir de baktım tabloda ismim yok haftaya kilo bildirimi yaparımselam kızlar yoğunluktan yazamadım ama takip ediyorum sizi bugün kilo bildirimi günüydü ama 2 kişi kilo bildirimi yapmış
tabloyu hazırlamak için baktım.hafta sonu kahvaltıda biraz fazla kaçırdım. cumartesi akşamı da misafirim vardı onlarla birlikte de yasak yiyeceklerden yedim.sonuç
geçen hafta 54,3
bu hafta 54,1
Canim ben bildirim gunu oldugunu unutmusum. Ben yemek yedikten sonra tartildim yine 55.700 ciktim. Ama dun ac karnina tartildigimda 55.100 idim. Emegin icin cok tesekkurler.bu da bildirim yapanlar için tablo
tebrik ederim
günaydın kızlar ben tartılamadım
eve kalorifer döşendi dün bütün günüm temizlikle geçti ve haftalar sonra
kayınvalidem düğünevinden pilav getirdi tavuklu tavuklu onu yedim yanında da tatlı
o yorgunlukla dayanamadım saat 3 falandı ondan sonra da bişey yemedim
akşamda az bi yemek yedim
ama o yorgunlukla sabah tartılamadım
onun dışında hala diyete dikkat etmeye devam
cumartesi sadece ara öğünlerimi kaçırdım
yarın tartılırım unutmazsam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?