Spatzcım merhaba evet yazın başında nisanda ulaşmıştım hala aynıyım aslında hedefim 48 di 47 ile ayrılmıştım aranızdan şuan 46 47 arası gidip geliyorum :) korumak vermekten daha kolaymış esasenNurgul_85 Nurgulll seni burda görmek ne güzel! Ama inşallah kilo aldıgın icin gelmemişsindir :)
Hatırladıgım kadarıyla ulaşmıştın sen hedefine yaz başında, koruyabildin mi kilonu hala aynı mısın ?
evet canım uzun sürede verince kolay kolay alınmıyomuş yazın zayıf zayıf gezmek gerçekten çok güzel bi duyguymuş kilo verme sürecindeki o kadar eziyete değiyor gerçekten :)Nurgul_85 Çok sevindim senin adına canım! Zaten sağlıklı beslenmeye alıştıktan sonra kolay kolay kilo alınmıyor. Ben de çok kolay kilo alan biri değilim aslında, ama gerçekten abartınca ister istemez geliyor kilolar da :)
Ne güzel ya böyle zayıflayanları görünce imreniyorum :) Ben de eskiden hep 49 kiloydum sonra bıraktım kendimi sürekli diyet yaparak koruyordum 49 kg ı yaşla birlikte metabolizmam yavaşladı 66 lara kadar çıktım. Şimdi hedefim 52 kg. Sen nasıl zayıflamıştın Nurgul_85 ?Spatzcım merhaba evet yazın başında nisanda ulaşmıştım hala aynıyım aslında hedefim 48 di 47 ile ayrılmıştım aranızdan şuan 46 47 arası gidip geliyorum :) korumak vermekten daha kolaymış esasenaklıma geldiniz bi bakayım dedim ama baya kişi ayrılmış sanırım bi sen ve ruj var tanıdık gelen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?