50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Günaydın arkadaşlar ben şuan 59 kiloyum son iki ay içinde 3 kilo aldım, ameliyat oldum çünkü şimdi bu kiloları fazlasıyla vermek istiyorum :)
yaş 36, boy 1.60 cm, kilo 59, hedef 54 :)
Sabah;
su+1 dilim ananas
Kahvaltı;
kk peynir,2 yeşil zeytin,1 haşlanmış yumurta,1 dilim tam buğday ekmek
bol su
ara;
yeşil çay

Geçmiş olsun ruj22 arkadaşım . Yanlış hatirlamiyorsam geçen yıl da Zayıflamak için ugrasiyordun ben gibi neyse bu sefer basaricaz inş

Evet geçen yıl 56 kiloydum şimdi 59:))
Öğlen;
Yoğurt, mercimek çorbası, biraz da kıymalı karnıbahar
Ara;
1bardak kefir
Akşam;
Mercimek çorbası, zeytinyağlı pırasa ve 1 dilim çavdarlı ekmek
Şimdi 1 elma
Bol bol su

Ahhh su 54 u tekrar bi gorebilsem 6 yıl onceme bi donsem de işte hiç azim yok ki sanırım birkaç yıl daha buralarda olucam ben

Hu huuu kızlar hadi toplanın...ipin ucunu kaçırmayalım..birlik olup kilosu olanlar fazlalıkları.kilosu ideal olupta hala mutsuz olanlarda mutlu oldukları kilolara insin..
Ben başlıyorum..
Boyum 168 kilom cuma günü 56.4tü o kilomla başlıyorum.
Geçtiğimiz aylarda 53ü gören ben en mutlu olduğum en fit hissettiğim kilonun o olduğuna kanaat getirdim ve tekrar inmek istiyorum kendimi kasmadan..
İpin ucu kaçık bu aralar durmadan yiyorum motivasyon eksikliğim var.yoksa iradem güçlüdür..
Evliyim 27 yaşındayım6.buçuk yaşında 1e giden oğlum.5.buçuk yaşındada anasınıfına giden kızım var..
HADİ BİSMİLLAH.....

annelala ruj22 puccakanka kızlaaaar selam!

Gördüğüm kadarıyla son zamanlarda bir heves buraya gelip de aradıgını bulamayan sizlersiniz. Hadi bir heves birbirimizi gaza getirelim de şu vermek istediğimiz bir kaç kiloyu verelim. Var mısınız? Yediklerimizi yazalım , birbirimizin menulerine yorum yazalım. ben 4 sene önce buradaki arkadaşlarla bu yöntemlerle tam 6 kilo verdim. Şimdi 56,5 kiloyum, 51-52 kiloya düşmek istiyorum.

Hadi hepinizi bekliyorum burda düzenli yazışmalara!

İyi olur cnm..
Bende 5yıl önce 2.ci doğumumdan sonra 80kiloya çıktığımı görünce kk,da grupta zayıflamıştım tam 23 kilo vermiştim.ve o grup arkadaşlarımla çok samimi olduğum arkadaşlarla hiç kopmadık o yıl bu yıl hep beraberiz hatta şuan facede grubumuz var biz bize takılıyoruz..
Ben çok şey öğrendim burda ve netten hep araştıra araştıra kendimin diyetisyeni oldum.çoğu kişiyede yardımcı oldum.ama şu 2haftadır iştahımı durduramıyorum yaa.ama tmm madem burdayım yine durmasını bilicem..yarın sabah tartılıp yazıcam bakalım 10gün olmuşum buraya yazalı.aldım kesin.grşrz sabaahh hoşçakalın...

Süper o zaman hadi başlayalım :)

benim bu sabahki kilom 56,4'tü. menulerimi paylaşırım sizinle. Aslında çok aşırı abur cubur yiyen biri değilim, ama makarna, ya da soslu yemekleri seviyorum onları azaltmam lazım.

Benimde bugün kilom 56.6 'ydı.
Bende makarnayı seviyorum.ama haftada bir yiyorum artık.çünkü makarna pişirince çocuklardan çok ben yiyorum 3 4 tabak :)
Haftada bir olduğu için pek takmıorum porsiyonu oyüzden..
Su içemiyorum ben günde 2bardak belki.ama kilo verdiğim yıllarda en çok suyun etkili olduğunu bildiğim için 2.5 3lt içerdim ne güzel.şimdide artırmaya çalışıcam gerekli çünkü..
Ben günde 2öğün yiyebiliyorum.sabah 10 gibi kahvaltı yapıyoruz.çocuklarım öğlenciler 12bucukta okula götürüyorum 5bucuktada alıyorum eve gelincede 6 gibi akşam yemeği yiyoruz.eşim 5te işten çıkıyo direk okula gidiyo inglzce kursuna başladı 8bucukta geldiği için yemek yemiyo o bizimle oyüzden 6da yemeğimizi yiyoruz biz iyi oluyo.benim kilo vermemdeki en büyük etken akşam yemeklerini erken ve az yemem.öyle yaptığım sürece çok güzel kilolar veriyorum.bugünden itibaren akşamları az yemeğe çalışıcam bakalım sonuç ne olucak.sanada bol şans cnm...

kızlarrr nasılsınız bakalım epey oldu görüşmeyeli ne var ne yok nasıl gidio kilo vermeler

Nurgul_85 Nurgulll seni burda görmek ne güzel! Ama inşallah kilo aldıgın icin gelmemişsindir :)
Hatırladıgım kadarıyla ulaşmıştın sen hedefine yaz başında, koruyabildin mi kilonu hala aynı mısın ?

Spatzcım merhaba evet yazın başında nisanda ulaşmıştım hala aynıyım aslında hedefim 48 di 47 ile ayrılmıştım aranızdan şuan 46 47 arası gidip geliyorum :) korumak vermekten daha kolaymış esasen aklıma geldiniz bi bakayım dedim ama baya kişi ayrılmış sanırım bi sen ve ruj var tanıdık gelen

Nurgul_85 Çok sevindim senin adına canım! Zaten sağlıklı beslenmeye alıştıktan sonra kolay kolay kilo alınmıyor. Ben de çok kolay kilo alan biri değilim aslında, ama gerçekten abartınca ister istemez geliyor kilolar da :)

evet canım uzun sürede verince kolay kolay alınmıyomuş yazın zayıf zayıf gezmek gerçekten çok güzel bi duyguymuş kilo verme sürecindeki o kadar eziyete değiyor gerçekten :)

Ne güzel ya böyle zayıflayanları görünce imreniyorum :) Ben de eskiden hep 49 kiloydum sonra bıraktım kendimi sürekli diyet yaparak koruyordum 49 kg ı yaşla birlikte metabolizmam yavaşladı 66 lara kadar çıktım. Şimdi hedefim 52 kg. Sen nasıl zayıflamıştın Nurgul_85 ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…