50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Açıkçası hala günlük kalori sınırımı aşmamaya özen gösteriyorum diyebilirim. Mesela benim kalori sınırım 1000 şuan. Sabah kahvaltım genelde cornflakes oluyor öğrenci oldugum icin. Evde olursam yumurta,peynir,zeytin,salatalık,domates ve şekersiz çay oluyor. Öğlen yemeğim herhangi istediğim bir şey oluyor. Mesela pilav+tavuk veya bezelye+pilav veya makarna.. veya et. Öğlen yemeğimde bir kısıtlama yapmıyorum zaten asıl kaloriyi o zaman alıyorum sanırım. Akşamda sadece meyve yiyorum. Ama evde olursam normal yemeğimi yiyorum:)

Harikasın

Zaten önemli olan bu kiloları verdikten sonra koruyabilmek, umarım bende verdikten sonra koruyabilirim ama bu kadar uğraştıkça sonra geri almayı göze alamam sanırım3-4 kilo az gibi gözüksede zorluyor insanı yaşda etken tabi 35 den sonra metabolizma yavaşlıyor .

Benım metabolizmam o kadar yavaştı ki yazın cok uğraştım canım. Spor yaptım hemde baya bi yaptım. Yemekten kestim falan. Ama aşırı zor verdim..şimdi baktım da 4,5 ayda falan vermişim 7-8 kiloyu. Aslında normal olanında buymuş. Hızlı kilo vermek güzel değil.. Bu arada vücudunu sürekli nemli tut bu ister bebe yağı ister vücut kremiyle olsun. Eğer 10 kilo gibi bir hedefin varsa o vücut çatlıyor nemlendirmezsen. Daha önce yaşadım o yüzden artık temkinliyim.

Tebrikler janna metobolizmani nasıl hizlandirdigini açıklayabilir misin
Sanırım bol bol su içip spor yaparak hızlandırdım..Birde bir ara saçlarım için biotin kullanmıştım. Onun metabolizmayı hızlandırma gibi bir etkisi varmış. Birde kendimi aç bırakmadım. Gün içerisinde acıktığımı hissediyorsam ağzıma 4-5 badem veya fındık falan attığım oluyor. Veya 1 elma. Kalorisi az olan şeyleri 2-3 saat arayla tüketerek.. Birde en önemlisi akşam 7 den sonra hiçbir şey yemiyorum.

Thanks canim

Canım ben 58 le başladım hedefim 54 ve aslında ideal kilom 55,daha önce bir doğum yaptığım için çatlaklarım var malesef vede fazlalaşmasını kesinlikle istemem.
Önerilerin için çok teşekkür ederim ve eminim ki yazdıklarından faydalanacak bir çok kişi olacaktır.

Eveeettt gelelim bugüne yani tartılma günümüz,
Bu sabah kahvaltıdan sonra tartıya çıktım en son 55.4 gelmiştim ama adet dönemimdi ve bu sabah itibariyle

Gördüğünüz üzere 54.5
Şimdi kilo nasıl korunur onu öğrenmem lazım.

herkese merhaba daha önceden de burda çok bulundum ama hep başaramayıp kaçtım şimdi daha fazla kilo ile geri dönmek istiyorum. Neler yapıyoruz ben de dahil olmak istiyorum aranıza..

Yeniden merhaba , ne zaman aklım başıma gelirse hep bu başlığa dönüyorum
Kızlar ilk mesajımdan sonra yaklaşık 5 kilo vermiştim, bunu yaparken de izledigim yol akşam 6 7 sonrası abur cubur denilecek şeyleri yememek oldu , kendimi öyle aç bırakmadım . Abur cubur yerine de yarı abur cubur sayılan şu form ıvır zıvırlarından yedim gün içinde, ve onlarla birlikte bitki çayı da yapınca zaten ana ögünü fazla abartmayan biri olarak 5 kılo hızlıca gitti. Fakat sonuç şu ki , verdigim beş kilo tartı dışında bel ve göbek çevresi dışında hiçbir etki yaratmadı . Yani ne kadar kilo giderse gitsin o kalça spor yapmadıkça şekil almıyor arkadaşlar Sonrasında gece yemekleri ile birlikte kendileri geri geldiler zaten , bu kez planım spor ve beslenmeyi bi arada götürmek . Belki bünyeden bünyeye değişiyordur ama ben kalça ve bacak zayıflatma işini kilo vererek çözemeyen gruptanım anladıgım kadarıyla.

herkese merhaba daha önceden de burda çok bulundum ama hep başaramayıp kaçtım şimdi daha fazla kilo ile geri dönmek istiyorum. Neler yapıyoruz ben de dahil olmak istiyorum aranıza..

Burada malesef sadece şimdilik ben varımgeldim topiği kuruttum resmen,ne gelen var ne giden

Pazartesi günleri tartı günleri canım,sormak istediğin başka şeylerde olursa yardımcı olmaya çalışırım.

önceden çok aktifti burası, hergün neler yediğimizi falan yazardık birbirimize öneriler verir yada olmamış falan derdik, spor için desteklerdik falan neyse artarsa gelen olursa başlarız yeniden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…