Açıkçası hala günlük kalori sınırımı aşmamaya özen gösteriyorum diyebilirim. Mesela benim kalori sınırım 1000 şuan. Sabah kahvaltım genelde cornflakes oluyor öğrenci oldugum icin. Evde olursam yumurta,peynir,zeytin,salatalık,domates ve şekersiz çay oluyor. Öğlen yemeğim herhangi istediğim bir şey oluyor. Mesela pilav+tavuk veya bezelye+pilav veya makarna.. veya et. Öğlen yemeğimde bir kısıtlama yapmıyorum zaten asıl kaloriyi o zaman alıyorum sanırım.Akşamda sadece meyve yiyorum. Ama evde olursam normal yemeğimi yiyorum:)
Benım metabolizmam o kadar yavaştı ki yazın cok uğraştım canım. Spor yaptım hemde baya bi yaptım. Yemekten kestim falan. Ama aşırı zor verdim..şimdi baktım da 4,5 ayda falan vermişim 7-8 kiloyu. Aslında normal olanında buymuş. Hızlı kilo vermek güzel değil.. Bu arada vücudunu sürekli nemli tut bu ister bebe yağı ister vücut kremiyle olsun. Eğer 10 kilo gibi bir hedefin varsa o vücut çatlıyor nemlendirmezsen. Daha önce yaşadım o yüzden artık temkinliyim.Harikasın
Zaten önemli olan bu kiloları verdikten sonra koruyabilmek, umarım bende verdikten sonra koruyabilirim ama bu kadar uğraştıkça sonra geri almayı göze alamam sanırım3-4 kilo az gibi gözüksede zorluyor insanı yaşda etken tabi 35 den sonra metabolizma yavaşlıyor .
Benım metabolizmam o kadar yavaştı ki yazın cok uğraştım canım. Spor yaptım hemde baya bi yaptım. Yemekten kestim falan. Ama aşırı zor verdim..şimdi baktım da 4,5 ayda falan vermişim 7-8 kiloyu. Aslında normal olanında buymuş. Hızlı kilo vermek güzel değil.. Bu arada vücudunu sürekli nemli tut bu ister bebe yağı ister vücut kremiyle olsun. Eğer 10 kilo gibi bir hedefin varsa o vücut çatlıyor nemlendirmezsen. Daha önce yaşadım o yüzden artık temkinliyim.
Sanırım bol bol su içip spor yaparak hızlandırdım..Birde bir ara saçlarım için biotin kullanmıştım. Onun metabolizmayı hızlandırma gibi bir etkisi varmış. Birde kendimi aç bırakmadım. Gün içerisinde acıktığımı hissediyorsam ağzıma 4-5 badem veya fındık falan attığım oluyor. Veya 1 elma. Kalorisi az olan şeyleri 2-3 saat arayla tüketerek.. Birde en önemlisi akşam 7 den sonra hiçbir şey yemiyorum.Tebrikler janna metobolizmani nasıl hizlandirdigini açıklayabilir misin
Thanks canimSanırım bol bol su içip spor yaparak hızlandırdım..Birde bir ara saçlarım için biotin kullanmıştım. Onun metabolizmayı hızlandırma gibi bir etkisi varmış. Birde kendimi aç bırakmadım. Gün içerisinde acıktığımı hissediyorsam ağzıma 4-5 badem veya fındık falan attığım oluyor. Veya 1 elma. Kalorisi az olan şeyleri 2-3 saat arayla tüketerek.. Birde en önemlisi akşam 7 den sonra hiçbir şey yemiyorum.
Benım metabolizmam o kadar yavaştı ki yazın cok uğraştım canım. Spor yaptım hemde baya bi yaptım. Yemekten kestim falan. Ama aşırı zor verdim..şimdi baktım da 4,5 ayda falan vermişim 7-8 kiloyu. Aslında normal olanında buymuş. Hızlı kilo vermek güzel değil.. Bu arada vücudunu sürekli nemli tut bu ister bebe yağı ister vücut kremiyle olsun. Eğer 10 kilo gibi bir hedefin varsa o vücut çatlıyor nemlendirmezsen. Daha önce yaşadım o yüzden artık temkinliyim.
Tebrikler canım ben basaramiyorum sana bir kez daha imrendim
herkese merhaba daha önceden de burda çok bulundum ama hep başaramayıp kaçtımşimdi daha fazla kilo ile geri dönmek istiyorum. Neler yapıyoruz ben de dahil olmak istiyorum aranıza..
ben geleyim aranıza başlayalım lütfenönceden çok aktifti burası, hergün neler yediğimizi falan yazardık birbirimize öneriler verir yada olmamış falan derdik, spor için desteklerdik falan neyse artarsa gelen olursa başlarız yeniden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?