@hukukcu canim super yaa beyaz leblebinin hem cok faydasi var hem de diyet yapanlara da tavsiye ediliyor bravo :lepi:
beni seven yok sanirim
ayy canim benim yaa kaydirigubbakcemile5 ama daha ne olsun ki kola var en az iki bardak sonra cerez falan neyim var kek de var sanirim demi kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 canim bu arada ben de saat 10.30 -11.00 gibi cikolatali kek yemistim ama videolarimi yaptim ayriyeten ceza yok o zaman demi sosito
yesacım canım benım sen ne istıyosun bakım su emzıklı kadından:gitme: hem herkes yerken ben yemeseydım bıtarafım şişseydı daha mı ıyı canım benımmm:CüvCüv:
prensesım okadar ıyıkı sıze kıyıp ceza vermıyo bu hafta rahat gectı hepınız ıcın ALLAH tan scyllaa nın cezasını onceden ben vermıstım.
tatlım benım sen bizim prensesımızsın senıde cokkkk sevıyoruzzzpuyorumnanaktano
herkese selam.....
öğlen 12 gibi kahvaltı yaptım.2 dilim kızarmış ekmek,haşlama yumurta,domates yeşillik ve reçel yedim.
sonra 1 saat sporumu ve 8 dk lık göbek videosunu yaptım.saat 3 gibide yarım elma yedim.gün içindede suymu tüketiyorum.1 litreyi bitirdim sayılır.....
prensesım okadar ıyıkı sıze kıyıp ceza vermıyo bu hafta rahat gectı hepınız ıcın ALLAH tan scyllaa nın cezasını onceden ben vermıstım.
Çok kötü bir beslenme alışkanlığım vardır benim... Aşırı çok yerim ve bu kadar yememe rağmen nasıl hep 50 kilo kaldığımı merak ederdi arkadaşlarım... Ancak bu kez cidden kilo aldım ve ciddi anlamda vermeye niyetliyim.
Yurttan eve yeni geldim. Her şeyi yemek istiyorum ama çok kaçırmamam lazım.
Bugün sabah çeyrek ekmek yedim. Sucuk, yumurta,kaşar ve az şekerli çay...
Öğlene doğru ıhlamur içtim. Bir kaç kaşık aşure yedim. 3 tane de halley yedim :)) Evet, abarttım ama her zamanki halim kolay vazgeçilmiyor :)))
Biraz öncede 2 tane dolmabiber ve bir tabak yoğurt yedim. :)
Hosbulduk canim boyum 1.62 53 kilo olmak istiyorum tamam bende carsamba gunu yazicam kilomu :) umarim kacamak yapmam
sağol canım benim çok iyi oldu ya bunu uygulamam artık başka şeyler yemiyorum hemen 1-2 leblebi kesiyor beni süper oldu canım sende dene benim gibiysen kaydirigubbakcemile3
hihoyyyt
ayy canim benim yaa kaydirigubbakcemile5 ama daha ne olsun ki kola var en az iki bardak sonra cerez falan neyim var kek de var sanirim demi kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 canim bu arada ben de saat 10.30 -11.00 gibi cikolatali kek yemistim ama videolarimi yaptim ayriyeten ceza yok o zaman demi sosito
yesacım canım benım sen ne istıyosun bakım su emzıklı kadından:gitme: hem herkes yerken ben yemeseydım bıtarafım şişseydı daha mı ıyı canım benımmm:CüvCüv:
canim benim yaaaa hic kiyamam ben sana Şeniz
canim benim sanirim istedigin gibi bi koc olamadim kizlara faydam dokunmadi dimi canikom :sinifsinif::sinifsinif::sinifsinif:
Çok kötü bir beslenme alışkanlığım vardır benim... Aşırı çok yerim ve bu kadar yememe rağmen nasıl hep 50 kilo kaldığımı merak ederdi arkadaşlarım... Ancak bu kez cidden kilo aldım ve ciddi anlamda vermeye niyetliyim.
Yurttan eve yeni geldim. Her şeyi yemek istiyorum ama çok kaçırmamam lazım.
Bugün sabah çeyrek ekmek yedim. Sucuk, yumurta,kaşar ve az şekerli çay...
Öğlene doğru ıhlamur içtim. Bir kaç kaşık aşure yedim. 3 tane de halley yedim :)) Evet, abarttım ama her zamanki halim kolay vazgeçilmiyor :)))
Biraz öncede 2 tane dolmabiber ve bir tabak yoğurt yedim. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?