gelelim bana :)) bugun tum gun evde olacagim icin 5videomu da yaptim
1-kol
2-bacak
3-basen
4-esneme,gerinme
5-karin
ayy boyle acik acik yazmak cok hosuma gidiyor umarim sikilmamamissinizdir:)) ayy kimbilir aksam yemeginden sonra bi daha yaparim belki ins:)))
bu arada bir elma yedim sadece kahvaltimi yazmistim zaten ne yesem simdi acaba ne yesem (saat.2.30)
canim benim sanirim istedigin gibi bi koc olamadim kizlara faydam dokunmadi dimi canikom :sinifsinif::sinifsinif::sinifsinif:
ask olsun balim neden slkllalimm tatlim benimm
oh ne guzel yapmissinnn ama suyunu unutma sekercim
canim benimm yerim seni ben bitanem benim opuyorumnanaktanDokunmaz mı hiç tatlım benim, süper bir koçsun sen, öpüyorum seni güzel koçum.
tamamdir canim kocum gideyim de iceyim bari :lepi: bitmisken bi seyler yesem ne yesem bi akil verin yahu akannehir
canimmmin ici afiyet seker olsun su ictikce gitsin kaloriler sekerim
yemekmi istiosun ara ogun mu tatlimmm ufak bi sandevic yapabilirsin kusum
canim benim afiyet seker olsunn tatlim esin istahsiz sanirim ara ogun yemedine gore guzelcimBen de 1 de kalktım 2 de krep,zeytin, kaşar, domates yedim.
Daha acıkmadım, ya ben ara öğün yiyemiyorum acıkmıyorum hiç, eskiden çok yerdim eşime benzedim
canim benim biliosun sende bak hazir salata soslari bomba gibi masum salatalar bilmem kac kalori oluyo bu soslar sayesinde ceviz guzel olmustur hemde saglikli kuzumcanim benim ara ogundu salata yaptim azicik ama iste icine hazir salata sosundan azicik kattim biliyorum hem zararli hem de kalorisi cok ama azicik :sinifsinif: birazda ceviz yedim:lepi:
aksama da
tavuk sosis
haslama patates
beyaz fasulye
canim benim afiyet seker olsunn tatlim esin istahsiz sanirim ara ogun yemedine gore guzelcim
bu arada bizim cimcimeler ne alemde?
canim benim biliosun sende bak hazir salata soslari bomba gibi masum salatalar bilmem kac kalori oluyo bu soslar sayesinde ceviz guzel olmustur hemde saglikli kuzum
aksam menu guzelmis yalniz sosisle fasulye kuru ayni tur oluyo ya birini sec yada ikisinden az az ye tatliskom
ayy bilmem mi canim ya o soslari off off ama cok azicik kattim valla bu arada elimde suyum -tatlicadiarzu- yaziyorum canim bu fasulye beyaz fasulyenin domates sosunda sunulmasi gibi bi sey yemekleri ben yapmiyorum da bunu hazir alip mikrodalgaya atiyorlar yapanlar da kafamçokkarıştı
canim benim senin icin tam cevirisini bulmaya calisiyimm
firinda pisirilmis beyaz fasulye diyor:) bunlarin domates sosunda oldugunu dusun canim oyle bi sey iste:))
anladim canim benimmboyle bisey sanirim
evet canim aynisi sanirim kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 iyi bari kalorisi azicikmis:))
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 afiyet olsun tatlimm benim
bide ingilizlerin cay keyfi vardir ya cayin yani degisik kek kurabiye yapiolarmi sizin ev ahalisi?
canim caya sut katiyorlar ayy deneyim dedim bi kere offf boyle bi tat olamaz -tatlicadiarzu-
ben klasik ogunlerini yazayim canim
sabah kahvaltilik gevregi (ki beni de alistirdilar:)
ogle 12-1 gibi sandvic (asla yemek yemezler ogle arasinda belki corba) ve de cips -tatlicadiarzu-
aksam yemeklerinde kesin et, balik tavuk bulunur, bol sebze (haslama)
onun disinda kek kurabiye hic yapmiyorlar bizimkiler canim belki coluk cocuk yok evde ondan olabilir ama 9 gibi kuruyemis tatli falan yiyorlar ya da kraker kurabiye tarzi ama hazir canim cokacimcoook ama ben yemiyorum bu sonuncuyu :lepi:
canim benim aslinda kahvaltilik gevregi guzel yagsiz sutle guzel bir baslangic
hakliisin belki cocuklari yok diye yapmiolara veya saglikli beslenmek icinde olabilir nazil zayiflarmi bari canim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?