Merhabalar günaydınn ben uzun soluklu kilo verenlerdenim geçen yıl ekimde başladım nisana kadar kararlılıkla devam ettim her ay bir iki kilo gitti bazen gitmedi ama ısrarla vazgeçmedim bilenler bilir jilian michaels ile spor yaptım :) ekmek yemedim sadece sabahları bir iki dilim tam buğday onun dışında her bişeyden az az yedim ara öğün vs derken şuan çok şükür kilom stabil :)Ne güzel ya böyle zayıflayanları görünce imreniyorum :) Ben de eskiden hep 49 kiloydum sonra bıraktım kendimi sürekli diyet yaparak koruyordum 49 kg ı yaşla birlikte metabolizmam yavaşladı 66 lara kadar çıktım. Şimdi hedefim 52 kg. Sen nasıl zayıflamıştın Nurgul_85 ?
Teşekkür ederim cevap için. Benim de acelem yok zaten şu an 63-64 kg arasında gidip geliyorum. Hedefim 51-54 arasında bir kilo. 51 olsam iyi olur da o kadar inebilir miyim bilemedim. Bende kendime ayda 2 kg verme hedefi koydum 3 gündür dediğin gibi az yemeye çalışıyorum. Sofradan doymadan kalkmaya çalışıyorum.Bakalım inşallah bende senin gibi başarırım. Tebrik ederim seni tekrar :)Merhabalar günaydınn ben uzun soluklu kilo verenlerdenim geçen yıl ekimde başladım nisana kadar kararlılıkla devam ettim her ay bir iki kilo gitti bazen gitmedi ama ısrarla vazgeçmedim bilenler bilir jilian michaels ile spor yaptım :) ekmek yemedim sadece sabahları bir iki dilim tam buğday onun dışında her bişeyden az az yedim ara öğün vs derken şuan çok şükür kilom stabil :)
Ne güzel ya böyle zayıflayanları görünce imreniyorum :) Ben de eskiden hep 49 kiloydum sonra bıraktım kendimi sürekli diyet yaparak koruyordum 49 kg ı yaşla birlikte metabolizmam yavaşladı 66 lara kadar çıktım. Şimdi hedefim 52 kg. Sen nasıl zayıflamıştın Nurgul_85 ?
Teşekkür ederim cevap için. Benim de acelem yok zaten şu an 63-64 kg arasında gidip geliyorum. Hedefim 51-54 arasında bir kilo. 51 olsam iyi olur da o kadar inebilir miyim bilemedim. Bende kendime ayda 2 kg verme hedefi koydum 3 gündür dediğin gibi az yemeye çalışıyorum. Sofradan doymadan kalkmaya çalışıyorum.Bakalım inşallah bende senin gibi başarırım. Tebrik ederim seni tekrar :)
Teşekkür ederim acayip motive ettin benigünaydın canım :) hiç umutsuz olma sabırla devam et elbet meyvesini alacaksın.. şu kadarını söyleyim ben de başladığımda 60 kiloydum tam 11 kilo verdim ben yaptıysam sen de yaparsın
jasse benim kilom 60 üstü ama hedefim 60 altı. İstersen burda beraber zayıflayabiliriz. Şubat sonunda 60 altını görürüm diye düşünüyorum. Bence senin fazla bir kilon yok ama orantısız dağılıyorsa kiloların belki ondan kafaya takıyorsundur. Benim orantısız olduğu için 49 kiloyken bile kilolu duruyorum. Boyum da 157. Tabi önemli olan insanın kendisini iyi hissettiği kiloda olması. Benim de bugün 4. günüm ilk hedefim sofradan doymadan kalkmaktı. 4 gündür iyi gidiyorum hiç aburcubur tüketmedim. Yeşil çay içiyorum günde 1,5 lt su içiyorum. Sofradan doymadan kalkmaya alıştım midem de küçüldü şimdi az yiyince doyuyorum hemen. Önceden 2 tabak yemekle anca doyardım. Çok şükür küçüldü midem. Bir de yemeklerden önce mutlaka bir bardak su içiyorum ki sofrada az yiyeyim diye.merhaba kızlar, havaların soğumasıyla birlikte kaybettiğim motivasyonu kazanmak için bir de burayı denemek istedim.
Aslında 5 aydır düzenli spor salonuna gidiyorum, fakat üyeliğim bitti.parasızlıktan 1 haftadır kaydımı yenileyemiyorum
Çok güzel başarı hikayelerine rastladım burada.fakat biraz cansızlık var gaza gelmek gerekli gibi..
boyum 1,70. kilom dün sabah tartıldığımda 58,8 idi. 59 diyelim ona biz.
hedefim 55 kg olmak ama internetten benim boyumdaki ve istediğim görüntüdeki hatunların 52- 53 kg olduğunu görünce açıkçası moralim bozuldu.Nasıl vericem ben 7-8 kg u ya..
Örneğin bugün yediklerim şunlar;
Sabah;
1 Haşlanmış yumurta
2 dilim tam buğday ekmeği arasına beyaz peynirli tost
3 ceviz
1 kase limonlanmış çiğ maydanoz
1 bardak şekersiz çay
2-3 çay kaşığı ev yapımı pekmez
Öğlen
1 porsiyon köri soslu tavuk
1 porsiyon bulgur pilavı
200 gr sütaş bardak yoğurt
Ara öğün (saat 14:00 civarı)
2 adet mandalina
Akşam
yarım kase mercimek çorbası
1 adet biber dolması
günde 2-2,5 litre su içmeye zorluyorum kendimi. abur cuburu olabildiğince kestim.bir tek bisküviye hayır diyemiyorum
ama onu da 4-5 gündür yemedim. siz neler yapıyosunuz
jasse benim kilom 60 üstü ama hedefim 60 altı. İstersen burda beraber zayıflayabiliriz. Şubat sonunda 60 altını görürüm diye düşünüyorum. Bence senin fazla bir kilon yok ama orantısız dağılıyorsa kiloların belki ondan kafaya takıyorsundur. Benim orantısız olduğu için 49 kiloyken bile kilolu duruyorum. Boyum da 157. Tabi önemli olan insanın kendisini iyi hissettiği kiloda olması. Benim de bugün 4. günüm ilk hedefim sofradan doymadan kalkmaktı. 4 gündür iyi gidiyorum hiç aburcubur tüketmedim. Yeşil çay içiyorum günde 1,5 lt su içiyorum. Sofradan doymadan kalkmaya alıştım midem de küçüldü şimdi az yiyince doyuyorum hemen. Önceden 2 tabak yemekle anca doyardım. Çok şükür küçüldü midem. Bir de yemeklerden önce mutlaka bir bardak su içiyorum ki sofrada az yiyeyim diye.merhaba kızlar, havaların soğumasıyla birlikte kaybettiğim motivasyonu kazanmak için bir de burayı denemek istedim.
Aslında 5 aydır düzenli spor salonuna gidiyorum, fakat üyeliğim bitti.parasızlıktan 1 haftadır kaydımı yenileyemiyorum
Çok güzel başarı hikayelerine rastladım burada.fakat biraz cansızlık var gaza gelmek gerekli gibi..
boyum 1,70. kilom dün sabah tartıldığımda 58,8 idi. 59 diyelim ona biz.
hedefim 55 kg olmak ama internetten benim boyumdaki ve istediğim görüntüdeki hatunların 52- 53 kg olduğunu görünce açıkçası moralim bozuldu.Nasıl vericem ben 7-8 kg u ya..
Örneğin bugün yediklerim şunlar;
Sabah;
1 Haşlanmış yumurta
2 dilim tam buğday ekmeği arasına beyaz peynirli tost
3 ceviz
1 kase limonlanmış çiğ maydanoz
1 bardak şekersiz çay
2-3 çay kaşığı ev yapımı pekmez
Öğlen
1 porsiyon köri soslu tavuk
1 porsiyon bulgur pilavı
Ara öğün (saat 14:00 civarı)
2 adet mandalina
Akşam
yarım kase mercimek çorbası
1 adet biber dolması
günde 2-2,5 litre su içmeye zorluyorum kendimi. abur cuburu olabildiğince kestim.bir tek bisküviye hayır diyemiyorum
ama onu da 4-5 gündür yemedim. siz neler yapıyosunuz
jasse benim kilom 60 üstü ama hedefim 60 altı. İstersen burda beraber zayıflayabiliriz. Şubat sonunda 60 altını görürüm diye düşünüyorum. Bence senin fazla bir kilon yok ama orantısız dağılıyorsa kiloların belki ondan kafaya takıyorsundur. Benim orantısız olduğu için 49 kiloyken bile kilolu duruyorum. Boyum da 157. Tabi önemli olan insanın kendisini iyi hissettiği kiloda olması. Benim de bugün 4. günüm ilk hedefim sofradan doymadan kalkmaktı. 4 gündür iyi gidiyorum hiç aburcubur tüketmedim. Yeşil çay içiyorum günde 1,5 lt su içiyorum. Sofradan doymadan kalkmaya alıştım midem de küçüldü şimdi az yiyince doyuyorum hemen. Önceden 2 tabak yemekle anca doyardım. Çok şükür küçüldü midem. Bir de yemeklerden önce mutlaka bir bardak su içiyorum ki sofrada az yiyeyim diye.
selam elmas,canım benim kilolarım genelde karnımda toplanıyor.popom vücudumla orantılı,bacaklarımda ince hep karnımdan kilo alıyorum genelde.göbek bölgesindeki yağ oranımı düşürebilsem sıkıntı kalmayacak aslında.popo ve bacaklarım ince.canım su miktarını arttırman lazım günde 1,5 litre çok az.abur cuburu kesmek demek hedefin yarısını hızlıca başarmak demek
peki spor yapıyor musun?
jasse, 1,5 lt suyu bile çok zor içiyorum benSen ne kadar içiyosun? Haftada 3 gün de pilates yapıyorum. Diğer günler de vakit buldukça kalça egzersizleri yapmaya çalışıyorum. Diyette bir haftamı tamamladım hedefim her hafta yarım kilo vermekti. Geçen pazartesi 64 kg dım. Bu sabah 63.5 kg ı gördüm. Aslında pazar günü 63.2 yi de görmüştüm ama akşam misafirliğe gidince ipin ucunu kaçırdım maalesef. O yüzden bugün baya az yemeye çalışıyorum. Özellikle akşamı hafif yiyerek atlatabilirsem süper olacak.
Canım motivasyon konusunda ben de çok zayıfımdır ben de bekarım ancak bu sefer evde ailen ye diye baskı yapıyor bir diyet yapmaya kalkıyosun yok çok az yiyosun böyle olmaz gel şunu ye vs gibi yani biz bir zayıflama kararı verip uygulamaya çalıştığımızda her zaman ye diye dürten birileri çıkıyor buna kulak asmak bizim elimizde sen de böyle düşün hedefine odaklan sadece çocuğun için yaptıklarını tamamen yememeye çalışmayabilirsin mesela poğaça yaptıysan bi tane ye sonra çocuğuna da yedirdikten sonra komşuya falan yolla ya da eşin seviyosa o yiyene kadar senin gözünün önünde olmayacağı bir yere kaldır kalorili şeyleri, ben evdeki abur cuburları öyle yapıyorum dolaplara kaldırıyorum en azından gözümün önünde olmayınca yememesi biraz daha kolay oluyor :) vee spor konusuna gelince, spor diyetle desteklenmediği sürece kilo vermekte yararsız... Bel bölgendeki sıkıntılardan bahsetmişsin al vileda sopasını omuzunun arkasından geçir sağa sola gövdeni çevir mesela ya da eline birer su şişesi al kollarını yana uzatıp bi sağa bi sola eğil evde yapabiliceğin basit egzersizler bel için :) benim şahsi fikrimce spor olayını diyet yaparken çok abartma çünkü iştahını açabilir imkanın varsa dışarı çıkıp yürümen en iyisi ancak olmuyorsa evde youtubedan yapabileceğin çok güzel egzersiz videoları var :) şimdilik söyleyebileceğim şeyler bunlar inşallah güzel bir motivasyon yaratabilirim :)ben dogum oncesi 57 li kilolardaydim..herneyse bi sekilde 57 yi gorup tekrar ipin ucunu kaciriyorum her seferinde..ben nasil 50 kilo olabilirimki? Yani dogum oncesi kiloya ulasiyorumda sonrasini getiremiyorum. Ki o zamanda bir kac kilo vermek istiyordum.
Suan kac kiloyum onu bile bilmiyorum.. nefsime hakim olmak cok zor..oglum cok zor yemek yiyor..cok seciyor..bu yuzden haftada en az bir kere hamur isi yapiyorum..haliyle bu da nefis yani cekiyor yiyorum..sonra 1000 pisman..uzun sure kararlilik lazim bana..su son 6-7 kiloyu versem cok iyi olacak..o azim yok maalesef..gunduzleri fazla kacirmasamda aksamlari iyice kaciriyorum. Birde oglum yesin diye karsisinda yemek yemek zorunda kaliyorum, bu yuzdende olan bana oluyor. Simdi dusunuyorumda cocuklar yokken daha kolaydi kilo vermek..heleki bekarken cok daha kolay..cunku yemekle bu kadar ic ice degilsin.
Mesela soyle soyleyeyim..yemek yapiyorum..ogluma ozel..esime ozel bazen kendime ozel..bazen mutfaktan cikamiyorum.
O kadar imreniyorumki tek yemekle herkesin doydugu ailelere..herneyse..haftada bir hamur, kek, borek, corek..derken kendimi hic rahat hissetmiyorum..keske bi sopa olsaydida bize degdiginde kilo kaybetseydikya da yesek yesek kilo almsasaydik hahaha..herneyse iyi bir gaza ihtiyacim var benim..en az 52-53 olmam lazim..cunku kendimi rahat hissettigim kilo bu..50 olsam tabii daha super olur..bugun saglikli beslenmeye basladim..yanimda salata filan getirdim..su icmeye calisiyorum birde 3 bardak yesil cay..arada birde bi kac tane capuçino ictim. Icmesem iyiydi ama neyse..cikmadan birseyler yiycem ve aksam birsey yemeyi dusunmuyorum..cunku bu halimden skldim..kilolu hayatta sayilmam ama sorun bu degil zaten..suanki kilomda rahat degilim…bana gaz vermek isteyenler var mi?? Birde bu dogumdan sonra bel bolgesi cikti resmen..cok rahatsiz oluyorum..onu inceltmek istiyorum..ama once bir kac kilo verip sonrasinda sporla vucuduma destek vermek istiyorum..hayirlisi bakalim
Canım motivasyon konusunda ben de çok zayıfımdır ben de bekarım ancak bu sefer evde ailen ye diye baskı yapıyor bir diyet yapmaya kalkıyosun yok çok az yiyosun böyle olmaz gel şunu ye vs gibi yani biz bir zayıflama kararı verip uygulamaya çalıştığımızda her zaman ye diye dürten birileri çıkıyor buna kulak asmak bizim elimizde sen de böyle düşün hedefine odaklan sadece çocuğun için yaptıklarını tamamen yememeye çalışmayabilirsin mesela poğaça yaptıysan bi tane ye sonra çocuğuna da yedirdikten sonra komşuya falan yolla ya da eşin seviyosa o yiyene kadar senin gözünün önünde olmayacağı bir yere kaldır kalorili şeyleri, ben evdeki abur cuburları öyle yapıyorum dolaplara kaldırıyorum en azından gözümün önünde olmayınca yememesi biraz daha kolay oluyor :) vee spor konusuna gelince, spor diyetle desteklenmediği sürece kilo vermekte yararsız... Bel bölgendeki sıkıntılardan bahsetmişsin al vileda sopasını omuzunun arkasından geçir sağa sola gövdeni çevir mesela ya da eline birer su şişesi al kollarını yana uzatıp bi sağa bi sola eğil evde yapabiliceğin basit egzersizler bel için :) benim şahsi fikrimce spor olayını diyet yaparken çok abartma çünkü iştahını açabilir imkanın varsa dışarı çıkıp yürümen en iyisi ancak olmuyorsa evde youtubedan yapabileceğin çok güzel egzersiz videoları var :) şimdilik söyleyebileceğim şeyler bunlar inşallah güzel bir motivasyon yaratabilirim :)
Basladin mi diyete?Merhabalar ben burcak :) 53 kiloyum 160 boyundayim. İnce belli ,baseni olan bir kizim. 48 kilo olmak istiyorum.
Diyet gruplarindan birine girmiştim iki hafta once. 54,5 kiloydum onlarla beraber 53 oldum. Evet devam ediyorum :) gun itibariyle 52,5 olarak yoluma devam ediyorum :))Basladin mi diyete?
YaaaaDiyet gruplarindan birine girmiştim iki hafta once. 54,5 kiloydum onlarla beraber 53 oldum. Evet devam ediyorum :) gun itibariyle 52,5 olarak yoluma devam ediyorum :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?